el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2022

Οδεύουμε προς το φινάλε της σεζόν και το παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Goodison Park» είναι παιχνίδι ζωής και θανάτου για τις δύο ομάδες.

Στην αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής στην Premier League, το Σάββατο (14.30), θα πέσουν κορμιά και η βαθμολογική κατάσταση των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για ένα συγκλονιστικό παιχνίδι και στο στοίχημα.

Η Έβερτον βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και διψάει για επιστροφή στις νίκες. Στην αντίπερα όχθη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τρέχει να προλάβει το τρένο του Τσάμπιονς Λιγκ. Tη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση και απέχει τρεις βαθμούς από την 4η θέση.

Να αναφέρουμε ότι η Έβερτον έχει ακόμα 9 ματς για να πετύχει τον στόχο της παραμονής, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» 7 παιχνίδια για να καλύψει το χαμένο έδαφος και να παίξει τη νέα σεζόν στα αστέρια.

 Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στην Αγγλία παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/04/2022

Ένας ακόμη τελικός για την Έβερτον στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από την χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας της Premier League και να αποφύγει ένα ιστορικό κάζο που θα είναι ο υποβιβασμός.

Οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τέλη Ιανουαρίου, είναι μια του ύψους και μια του βάθους και δεν παρουσιάζουν αγωνιστική σταθερότητα στα τελευταία τους παιχνίδια.

Στα δύο πρόσφατα παιχνίδια με Μπέρνλι και Γουεστ Χαμ εκτός έδρας η Έβερτον κατέρρευσε στην πίεση των αντιπάλων με αποτέλεσμα να ηττηθεί. Μάλιστα, σε αυτό της περασμένης Τετάρτης με την Μπέρνλι δεν εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ και η αμυντική ανισορροπία έκαναν τον Λάμπαρντ να μην πιστεύει στα μάτια του.

Παράλληλα, αυξήθηκε η πίεση προς τον προπονητή της Έβερτον με τους φιλάθλους να ζητούν άμεσα την απομάκρυνσή του.

Ωστόσο, η διοίκηση υποστήριξε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Φρανκ Λάμπαρντ και δεν πρόκειται να αλλάξει και πάλι προπονητή. Μάλιστα, εξέφρασε την αισιοδοξία της ότι «ο Λάμπαρντ θα ανταποκριθεί σε μια σειρά δύσκολων αγώνων και η ομάδα θα πετύχει τον στόχο της παραμονής».

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η κατάσταση δεν είναι καλύτερη. Οι κόκκινοι διάβολοι με μόλις μια νίκη στα τελευταία τους παιχνίδια έχουν χάσει σημαντικό έδαφος στη «μάχη» που δίνουν για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον καίγονται για επιστροφή στις επιτυχίες.

Η πρόσφατη ισοπαλία (1-1) με τη Λέστερ στον Ολντ Τράφορντ εκτόξευσε τον προβληματισμό στα ύψη και φυσικά αρκετοί έριξαν τα βέλη τους και στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, πέταξε βόμβες λέγοντας «η επιστροφή του Ρονάλντο δεν μας βοήθησε πρέπει να πας με νεότερους και πεινασμένους παίκτες για να κάνουν το καλύτερο και να ανεβάσουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα επόμενα δύο ή τρία χρόνια».

Παράλληλα, Ρούνεϊ στάθηκε και στον Πογκμπά λέγοντας:

«Ο Πογκμπά έχει φτάσει σε ένα σημείο που είναι καλύτερα να προχωρήσει παρακάτω. Αν ο Πολ είναι ειλικρινής με τον εαυτό του, τότε ξέρει πως πιθανότατα δεν είχε τον αντίκτυπο που θα ήθελε από τότε που επέστρεψε».

Την ίδια ώρα ο προπονητής Ραλφ Ράνγκνικ στάθηκε στο πρόβλημα ομοιογένειας που παρουσιάζει η ομάδα του και πλέον μόνο με θαύμα θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στο Ολντ Τράφορντ.

Ήδη κυκλοφορεί έντονα το σενάριο ότι από τη νέα σεζόν θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Ερικ Τεν Χαγκ του Άγιαξ και μάλιστα αναφέρουν ότι ο Ολλανδός κέρδισε τη μάχη από τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

το προσφατο Post toy ροναλντο στο instagram


Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία 09/04/2022

  • Μόλις 2 από τα 9 παιχνίδια έχει κερδίσει ο Φρανκ Λάμπαρντ από την στιγμή που ανέλαβε την Έβερτον. Οι 6 από τους 27 βαθμοί που έχει βάλει στο μπλε σακούλι κρίνονται απογοητευτικοί.
  • Τα 4 από τα 5 παιχνίδια της Μάντσεστερ στην Premier League έχουν λήξει Goal και τα 3 από αυτά Over.
  • Ισορροπημένη η προϊστορία την τελευταία πενταετία στα παιχνίδια Έβερτον- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Goodison Park. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν δύο νίκες (1-3, 0-2), οι γηπεδούχοι μια επιτυχία (4-0), ενώ δύο ματς έληξαν ισοπαλία με σκορ 1-1.
  • Οι 5 τελευταίες αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Goal
  • 1-1 έληξε το ματς του πρώτου γύρου στο Ολντ Τράφορτ ανάμεσα σε Μάντσεστερ και Εβερτον. Ο Μαρσιαλ άνοιξε το σκορ στο 43’ και ο Τάουσεντ ισοφάρισε στο 65’.
  • 5 γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια της έχει δεχθεί η Έβερτον και ο προβληματισμός για την αμυντική λειτουργία είναι έκδηλος.
  • Ο Ριτσάρλισον είναι το μεγάλο επιθετικό όπλο της Έβερτον και στο ματς με την Μπερνλι σκόραρε δύο φορές με πέναλτι!
  • 12 γκολ σε 24 συμμετοχές στην Premier League έχει σκοράρει φέτος ο Ρονάλντο με τη φανέλα της Μάντσεστερ.
  • Βαθμολογία Premier League

7 cristiano ronaldo novibet

Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 09/04/2022

Η δίψα των ομάδων για τη νίκη μας προϊδεάζει για ένα ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Το ρόστερ της Γιουνάιτεντ διαθέτει αναμφισβήτητα περισσότερη ποιότητα και οι σταρ των φιλοξενούμενων θα δώσουν απαντήσει μετά την κριτική που δέχονται.

Ρονάλντο και Πογκμπά βρίσκονται στο επίκεντρο και θα κληθούν να πάρουν την Γιουνάιτεντ στις πλάτες τους. Περιμένουμε και σκληρό παιχνίδι κάτι που ίσως μας οδηγήσει στην άσπρη βούλα.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΤΑ COMBOBETSΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.30 ΣΤΗ NOVIBET


Έβερτον: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2022

Υπάρχουν προβλήματα για τον Λαμπαρντ, όμως το σημαντικό είναι η γενικότερη αρνητική ατμόσφαιρα που επικρατεί. Θα λείψουν οι Μίνα, Πάτερσον (αμ.), Γκόμες, Ντέιβις, Τάουνσεντ (μέσοι) λόγω τραυματισμού, ενώ ο Ντάνι φαν ντε Μπέκ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Πίκφορντ – Κόλμαν, Χολγκέιτ, Κιν, Μικολένκο, Γκόρντον, Αλαν, Ντουκουρέ, Ιβόμπι, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ Λεβίν

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 09/04/2022

Ο Ρονάλντο δεν αγωνίστηκε στο περασμένο ματς με τη Λέστερ, όμως πλέον είναι πανέτοιμος και θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός παραμένει ο Καβάνι ενώ τιμωρημένος από την ομάδα είναι ο Γκρινγουντ.

Ο Ράνγκνικ δεν αποκλείεται να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του ξεκινώντας τον Ράσφορντ στο αρχικό σχήμα. Η συμπεριφορά του Πογκμπά που συχνά έχει το μυαλό τους εκτός ομάδας ίσως τον αφήσει εκτός 11αδας.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Ντε Χέα – Νταλότ, Μαγκουάιρ, Βαράν, Τέγιες – Φερνάντες, Μακτόμινεϊ, Φρεντ – Ράσφορντ, Σάντσο– Ρονάλντο


Διαβάστε ακόμα…

Οι 10 αθλητές που θα θέλαμε να δούμε στο Survivor

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ