el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/04/2024

Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό (19:30) για την 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Για το μεγάλο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Συνέχεια στα Playoffs με άλλο ένα ντέρμπι, με τον Άρη να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό σε μία «καυτή» αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους Πειραιώτες που θέλουν να μείνουν ζωντανοί για τον τίτλο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


Άρης – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/04/2024

Η δράση στα Playoffs της Super League συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και η μάχη για τον τίτλο κορυφώνεται.

Ο Ολυμπιακός κορυφώνει αντίστοιχα την αντεπίθεσή του, έχοντας την ψυχολογία του στα ύψη με αφετηρία την εξαιρετική ευρωπαϊκή πορεία που τον έχει φέρει για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Conference League όπου θα αντιμετωπίσει την Άστον Βίλα με φόντο την τεράστια πρόκληση της παρουσίας σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Μέχρι τις μάχες με την αγγλικά ομάδα ωστόσο σε πρώτο πλάνο είναι η μάχη του τίτλου στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (2-1) με τα γκολ των Κίνι και Ζέλσον Μαρτίνς να τον έχουν βάλει για τα καλά στην κούρσα.

Οι Πειραιώτες πριν τη σέντρα της αγωνιστικής βρίσκονται στο -6 από την πρώτη θέση και στο -5 από τη δεύτερη (66 βαθμοί), αλλά με αγώνα λιγότερο, αυτόν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και στη νέα αποστολή που έχουν στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη καλούνται να πάρουν άλλο ένα «τρίποντο» για να μείνουν σε τροχιά πρωταθλήματος.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης στο δεύτερο σερί εντός έδρας ντέρμπι θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με ό,τι συνέβη κόντρα στην ΑΕΚ (1-2) όπου το γκολ του Μορόν που άνοιξε το σκορ δεν αρκούσε, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι το ίδιο αποδοτικό όπως το πρώτο όπου οι «κίτρινοι» έκαναν το παιχνίδι τους.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (48 βαθμοί) περιμένει τον Ολυμπιακό με στόχο να πάρει αποτέλεσμα με βασικό κίνητρο το γόητρο, όπως έχει κάνει με όλους τους μεγάλους αντιπάλους του (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό) διατηρώντας καλό αγωνιστικό ρυθμό όσο πλησιάζει η μεγάλη ώρα του τελικού κυπέλλου.

Στα τρία φετινά ματς των δύο ομάδων οι Πειραιώτες έχουν πάρει ισάριθμες νίκες (4-1, 1-2, 3-0), ενώ στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στα Playoffs ο Άρης είχε επικρατήσει με 2-1.

O Άρης παρατάσσεται με αρκετά προβλήματα σε άλλο ένα παιχνίδι, με τραυματίες και τιμωρημένους. Στο πεδίο των τιμωρημένων ο Μάντζιος δεν υπολογίζει Βερστράτε και Ανσαριφάρντ, ενώ στη λίστα απόντων βρίσκονται οι τραυματίες Σουλεϊμάνοφ, Φεράρι, Βέλεθ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή Μορόν και Νταρίντα, την ώρα που ο Κουέστα έχει ίωση.

Έτσι ο Χουτεσιώτης θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, με Φατόρε, Μπράμπετς, Ρόουζ, Οντουμπάτζο στην άμυνα, Τζούρασεκ, Ζουλ στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους Ζαμόρα, Γκαρσία, Παναγίδη και Μορόν εφόσον είναι τελικά διαθέσιμος.

Στην άλλη πλευρά η 11άδα του Ολυμπιακού αποτελεί… γρίφο καθώς ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να κάνει αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ, με τον Φορτούνη να επανέρχεται μεταξύ άλλων στο αρχικό σχήμα όπως και οι Κάρμο, Ελ Καμπί. Αντίθετα εκτός παρέμειναν Ρέτσος, Αλεξανδρόπουλος και Όρτα.

Ο Τζολάκης θα είναι πάλι κάτω από τα δοκάρια, με Ρίτσαρντς, Κάρμο, Ντόη, Ροντινέι στην άμυνα, Έσε, Καρβάλιο, Τσικίνιο στο κέντρο, Μασούρα, Ποντένσε και μπροστά τους τον Ελ Καμπί.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Άρης – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 24/04/2024

  • Ο Ολυμπιακός έχει 66 βαθμούς σε 31 αγώνες, ενώ ο Άρης 48 βαθμούς σε 32 αγώνες.
  • Στα τρία μεταξύ τους παιχνίδια φέτος ο Ολυμπιακός έχει 3/3 (4-1, 1-2, 3-0).
  • Τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν συνδυαστεί με Over5 και 4/5 με G/G & Over 2.5.
  • Ο Άρης ενώ μπήκε στο μίνι πρωτάθλημα με 2/2 πλέον μετρά 4 σερί ήττες έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ, στο 1-2 με την ΑΕΚ.
  • Ο Ολυμπιακός αντίστοιχα μπήκε με δύο ήττες στα Playoffs, αλλά έχει 3/3 έκτοτε μετά και το 2-1 με τον ΠΑΟΚ.
  • 4/5 ματς του Ολυμπιακού στα Playoffs έχουν συνδυαστεί με Over5.
  • Οι δύο ομάδες διαθέτουν τους δύο καλύτερους σκόρερ του πρωταθλήματος, τον Ελ Καμπί με 17 και τον Μορόν με 16 γκολ αντίστοιχα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.


Άρης – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 24/04/2024

Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο κίνητρο και ψυχολογία στα ύψη με τον Άρη να προσπαθεί να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει του τελικού κυπέλλου, ωστόσο χωρίς κάποιο βαθμολογικό κίνητρο. Στο ματς του Φαλήρου οι Πειραιώτες με 3-0 έκαναν το 3/3 στις αναμετρήσεις με τους Θεσσαλονικείς (4-1, 1-2 στην κανονική περίοδο) με προβάδισμα από το ημίχρονο.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Και τα πέντε τελευταία ματς του Ολυμπιακού με τον Άρη συνδυάστηκαν με Over 2.5 γκολ κι αυτό το δρόμο θα επιλέξουμε και σε αυτή την αναμέτρηση.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Άρης – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ