el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/04/2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό την Τετάρτη (20:30) στην 7η αγωνιστική των Playoffs της Super League και ο νικητής του αθηναϊκού ντέρμπι θα πάρει κεφάλι στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος!

Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα ΑΕΚ 72, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 67, Ολυμπιακός 66 μας προϊδεάζει για ένα σπουδαίο ματς και το ντέρμπι είναι «ζωής και θανάτου» και για τους δύο «μονομάχους».

Με 1000+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/04/2024

Οι δύο πρωτοπόροι της βαθμολογίας θα «μονομαχήσουν» στο ματς της χρονιάς στην κατάμεστη «Αγιά Σοφιά». Ο νικητής του ντέρμπι θα γίνει το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Πρωτάθλημα και το μόνο σίγουρα είναι ότι την Τετάρτη το βράδυ θα παρακολουθήσουμε ένα τεράστιο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ την Κυριακή νίκησε 1-2 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» πετυχαίνοντας την ανατροπή του σκορ (1-0 ημίχρονο). Ο Άμραμπατ στην 100η συμμετοχή του έκρινε το ματς και το ζητούμενο για την «Ένωση» είναι η 3η σερί νίκη στα Playoffs που θα την φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο.

Οι Πρωταθλητές από την στιγμή που βρέθηκαν πίσω στο σκορ στη Θεσσαλονίκη έβγαλαν επιθετική ορμή πάνω στο τερέν ρίσκαραν, πίεσαν ασφυκτικά την άμυνα του Άρη και δικαιώθηκαν. Με διαδοχικές φάσεις κατάφεραν να νικήσουν τον Χουτεσιώτη και να πετύχουν μια σπουδαία νίκη .

Στην ΑΕΚ θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας. Εκεί φέτος η «Ένωση» στα ματς της Super League είναι αήττητη με 12 νίκες και 4 ισοπαλίες.

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε ευχάριστα νέα, αφού οι Λιβάι Γκαρσία και Μάνταλος προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στη διάθεσή του για το μεγάλο ντέρμπι. Πάντως, ο πρώτος με δεδομένο ότι στα τελευταία παιχνίδια ήταν νοκ άουτ δεν συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες να παίξει βασικός και ο Πόνσε είναι φαβορί.

Στις υπόλοιπες θέσεις μπροστά από τον Αθανασιάδη η τετράδα στην αμυνα θα απαρτίζεται από τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς ή Μουκουντί και Χατζισαφί. Στο κέντρο θα παίξουν οι Γιόνσον, Πινέδα και στις πλευρές οι Ελίασον, Άμραμπατ.

Ανεξάρτητα με την επιλογή Πόνσε ή Γκαρσία μια θέση διεκδικούν οι Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Σέρβος έχει πλεονέκτημα έναντι του Ελβετού. Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ έχει στο βάθος του μυαλού και το ματς της Κυριακής που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην «Αγιά Σοφιά» θα παίξει τα ρέστα του για το «τρίποντο», αφού με νίκη έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στην κορυφή της βαθμολογίας στην πιο κρίσιμη καμπή του Πρωταθλήματος.

Το «τριφύλλι» μετράει 4 σερί νίκες στα Playoffs και την Κυριακή νίκησε (0-5) μέσα στη Λαμία. Εκεί πρωταγωνίστησαν οι Ιωαννίδη, Μπακασέτα, οι οποίοι υπήρξαν στιγμές που έκρυψαν την μπάλα.

Ο Φατίχ Τερίμ από την ώρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» έχει αντιμετωπίσει δύο φορές την ΑΕΚ και μετράει μια ισοπαλία (2-2) στη Νέα Φιλαδέλφεια και μια νίκη (2-1) στη Λεωφόρο.

Ο Τούρκος Coach του «τριφυλλιού» θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Μπερνάρ, ο οποίος στο ματς με τη Λαμία ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε προληπτικά. Επίσης, ο Παλάσιος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα και μια θέση στα άκρα διεκδικούν οι Λημνιός, Βέρμπιτς που είχαν θετική εικόνα στο τελευταίο ματς.

Γενικά, ο Τερίμ δεν πρόκειται να κάνει ριζικές αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα παιχνίδια. Η άμυνα (Κώτσιρας, Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ) δεν θα αλλάξει, οι θέσεις στο κέντρο είναι κλειδωμένες από τους Αράο, Τσέριν, Μπακασέτα και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης.

Διαιτητής στο ντέρμπι της Τετάρτης ορίστηκε o Γάλλος, Βιλί Ντελάζο, ο οποίος είναι πρώτης κατηγορίας, αλλά όχι Εlite.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προϊστορία, Στατιστικά 24/04/2024

  • ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν συναντηθεί 81 φορές και ο συνολικός απολογισμός είναι 27 νίκες για την «Ένωση», 30 για τους «πράσινους» και 24 ισοπαλίες.
  • Τα αντίστοιχα νούμερα σε 40 ματς με γηπεδούχου την ΑΕΚ είναι 19 νίκες για τους «κίτρινους», 10 για τους «πράσινους» και 11 «Χ».
  • Σε 6 αγωνιστικές στα Playoffs της Super League ο Παναθηναϊκός μετράει 5 νίκες και 1 ήττα με 5 Over, 1 Under 4 Goal και 2 No Goal.
  • Σε 6 αγωνιστικές στα Playoffs της Super League η ΑΕΚ μετράει 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με 4 Over, 2 Under, 3 Goal και 3 No Goal.
  • Στις 3 Απριλίου συναντήθηκαν οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 24/04/2024

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης «φωτογραφίζει» ότι το ματς ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Για το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικες αποδοσεις από τις αγορές της Novibet.

H AEK μέσα στην έδρα της θα πιέσει και άπαντες γνωρίζουν ότι με νίκη θα «αγκαλιάσουν» τον τίτλο. Ο Παναθηναϊκός στα Playoffs ρισκάρει και σκοράρει με άνεση. Και τα τρία φετινά ματς των δύο ομάδων έχουν περάσει στην εξελιξή τους από το 1-1.

Βασική μας επιλογή και στο τελευταίο φετινό ντέρμπι των δύο μονομάχων το

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.80

Το ματς είναι κομβικό και πάνω στο χορτάρι περιμένουμε πάθος, δύναμη και σκληρά μαρκαρίσματα. Το VAR και ο διαιτητής της αναμέτρησης θα κληθούν να αντιμετωπίσουν αρκετές δύσκολες φάσεις και σίγουρα κάποιες από αυτές θα είναι και εντός περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.60 

Ο Φώτης Ιωαννίδης ανήκει στους πιο φορμαρισμένους παίχτες της Super League. Τα 15 γκολ και οι 7 ασίστ (5-2 στα Playoffs) αποδεικνύουν του λόγου το αληθές και δείχνουν ότι από τα πόδια του περνάνε όλες οι επιθέσεις του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας φορ πρόσφατα σκόραρε εις βάρος της ΑΕΚ και η απόδοση να το επαναλάβει είναι δελεαστική.

Ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 3.75  

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΑΕΚ – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


eurovision 2024 novibet

Προγνωστικά Eurovision 2024: Φαβορί, Aουτσάιντερ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ