el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/04/2024

O ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λαμία (17:00) για την 7η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League.

O «Δικέφαλος» καλείται να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», που ήρθε ως συνέχεια του αποκλεισμού από την Κλαμπ Μπριζ στα προημιτελικά του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει άλλο περιθώριο για βαθμολογική απώλεια στη μάχη του τίτλου και κόντρα στην αδιάφορη Λαμία έχει την ταμπέλα του ισχυρού φαβορί.

Για το ματς στο γήπεδο της Λαμίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Λαμία – ΠΑΟΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση, Ενδεκάδες 24/04/2024

Μετά την ήττα με 2-1 από τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο ΠΑΟΚ (67β.) έμεινε πίσω στη μάχη του τίτλου της Super League και ο αγώνας με τη Λαμία (17:00) για την 7η «στροφή» των πλέι-οφ της διοργάνωσης απέκτησε αυτόματα χαρακτήρα «τελικού».

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, απαλλαγμένη πλέον και από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μετά τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ, είναι υποχρεωμένη να επιστρέψει στις νίκες και να πλησιάσει την 1η ΑΕΚ (72β.) και τον 2ο Παναθηναϊκό (71β.), γνωρίζοντας πως έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους δύο συλλόγους της Αθήνας.

Είναι πάντως δεδομένο πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα στο Φάληρο και να αφήσει επίσης πίσω του τα παράπονα από τη διαιτησία, που εκφράστηκαν ξεκάθαρα από τις δηλώσεις του Λουτσέσκου: «Θεωρώ πώς το παιχνίδι κρίθηκε από δύο λάθη. Από ένα πέναλτι που βλέποντας το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν δίνεται. Στο άλλο γκολ προηγείται ένα φάουλ στον Σάστρε».

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για το status του Γιάννη Κωνσταντέλια, που ταλαιπωρείται από ίωση τις τελευταίες μέρες. Άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον ΠΑΟΚ, που αναμένεται να παραταχθεί με τους Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκη, Μπαμπά, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Ζίβκοβιτς, Τάισον και Τόμας. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν επίσης οι Μιχαηλίδης, Σαμάτα, Σάστρε, Μάρκος Αντόνιο και Σβαμπ.

Σε ό,τι αφορά τη Λαμία, οι γηπεδούχοι περιμένουν απλά την ολοκλήρωση των πλέι-οφ και έχουν ως δεδομένο πως θα τερματίσουν στην 6η θέση, που αποτελεί φυσικά παράσημο στην ιστορία τους. Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου υπέστη βαριά ήττα με 5-0 από τον Παναθηναϊκό την προηγούμενη αγωνιστική και σίγουρα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, όμως είναι δεδομένο πως υπολείπεται σε ποιότητα και κίνητρο. Επίσης, όπως είπε και ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός, η Λαμία δοκιμάζει πρόσωπα ενόψει της επόμενης σεζόν, έχοντας ήδη πετύχει έναν σπουδαίο στόχο για τον σύλλογο με την παρουσία τους στην πρώτη εξάδα.

Η πιθανή ενδεκάδα της Λαμίας: Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Σίντκλεϊ, Νούνιες, Τζανδάρης, Τσιλούλης, Σλίβκα, Μαρτίνες, Τσούκαλος.

Πρέπει να σημειωθεί πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ποτέ από τη Λαμία σε επίσημο ματς, μετρώντας συνολικά 17 νίκες σε 19 παιχνίδια κόντρα στους Θεσσαλούς.


Λαμία – ΠΑΟΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 24/04/2024

  • Ο ΠΑΟΚ δεν έχει χάσει ποτέ στην ιστορία του από τη Λαμία, μετρώντας 17 νίκες σε 19 παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας.
  • H Λαμία έχει χάσει και στα έξι παιχνίδια των πλέι-οφ με 23 γκολ παθητικό.
  • Ο ΠΑΟΚ μετρά τρεις σερί νίκες επί της Λαμίας με συνολικό σκορ 8-1.
  • Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του στη Λαμία με συνολικό σκορ 12-1.
  • Τρεις σερί ήττες και τέσσερα ματς χωρίς νίκη καταγράφονται στη μεριά του ΠΑΟΚ.
  • Κόντρα σε Μπριζ και Ολυμπιακό, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου σκόραρε μόλις μία φορά.
  • Τέσσερα από τα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λαμία – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 24/04/2024

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία σχετικά με το ποιος είναι το φαβορί της αναμέτρησης. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολλά… σκαλιά πιο πάνω από τη Λαμία, που έχει πετάξει ήδη λευκή πετσέτα στα πλέι-οφ, έχοντας πετύχει ήδη μία τεράστια υπέρβαση για τον σύλλογο. Ο «Δικέφαλος» θέλει να ξεσπάσει μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες και εδώ θα έχει την ευκαιρία να βρει ξανά χαμόγελα και ψυχολογία ενόψει της μάχης για τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

Για το ματς στη Λαμία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΠΑΟΚ & OVER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

Η Λαμία δεν… πιέζεται ιδιαίτερα στο να προσέξει την άμυνά της και ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από ένα ξέσπασμα. Έτσι, η λογική λέει πως ο «Δικέφαλος» θα κυριαρχήσει από νωρίς και θα μπορέσει να φτάσει σε μία άνετη νίκη, που θα τον βοηθήσει ενόψει του πιο κρίσιμου και καθοριστικού σημείου της σεζόν, τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει τη μάχη για την κούπα του πρωταθλητή.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Αν ούτε τώρα, πότε; Ο Σαμάτα δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες του καλοκαιριού και έχει δεχτεί μεγάλη κριτική, όμως κόντρα στη Λαμία θα έχει πιθανότατα την ευκαιρία του για να «ξεμπουκώσει» και να προσφέρει, έστω και στα τελευταία ματς της φετινής χρονιάς.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λαμία – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ