el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/12/2023

Η σεζόν κλείνει με επικίνδυνο ματς για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νότιγχαμ Φόρεστ (19:30) στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League.

Η Γιουνάιτεντ προέρχεται από μία τρομερή νίκη με ανατροπή επί της Άστον Βίλα (3-2), ενώ, στην άλλη μεριά, η εποχή Νούνο στη Φόρεστ ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 3-1 επί της Νιούκαστλ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Για το μεγάλο ματς στο Σίτι Γκράουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/12/2023

Μέχρι το 60’, τα πράγματα έδειχναν – ξανά – πολύ δύσκολα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Άστον Βίλα βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, όμως, κάπου εκεί, εμφανίστηκε το… άστρο της Μάντσεστερ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: Mε δύο γκολ του Γκαρνάτσο και ένα του Χόιλουντ σε λιγότερο από μισή ώρα η Γιουνάιτεντ έκανε την ανατροπή και έφτασε σε μία πραγματικά σπουδαία νίκη, που την ανέβασε κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο.

Η σκληρή πραγματικότητα των αριθμών και της βαθμολογίας δείχνει πάντως πως η Μάντσεστερ (31β.) παραμένει εκτός πεντάδας, στο -5 από την Τότεναμ που έχει και παιχνίδι λιγότερο. Έτσι, είναι προφανές πως ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να οδηγήσει την ομάδα του σε σερί νικών, όμως ο έμπειρος τεχνικός θα χρειαστεί να βρει ξανά απαντήσεις στις απουσίες των Καζεμίρο, Μαρτίνες, Μάουντ, Λίντελοφ, Μαγκουάιρ, Μαλάσια και Ντιαλό. Επίσης, εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Άμραμπατ, Μαρσιάλ και Σο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ πέρασε μία μεγάλη αλλαγή, αφού ο Στιβ Κούπερ απομακρύνθηκε από την τεχνική της ηγεσία και η εποχή Νούνο ξεκίνησε εντυπωσιακά. Ο Πορτογάλος τεχνικός έφερε φρέσκο αέρα, ο Κρις Γουντ έκανε… όργια με χατ τρικ και η Φόρεστ κέρδισε τη Νιούκαστλ με 3-1 στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Νότιγχαμ (17β.) παρέμεινε οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης, όμως οι Λούτον (15β.) και Έβερτον (16β.) καραδοκούν, κάτι που σημαίνει πως κάθε παιχνίδι είναι «τελικός». Μεγάλη απώλεια ο τιμωρημένος Σανγκαρέ, αμφίβολος ο Οριέ, σίγουρα εκτός οι Φελίπε και Αβονίγι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά & Προϊστορία

  • Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν κέρδισε στα 15 από τα 17 τελευταία παιχνίδια της.
  • Η Φόρεστ δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα 18 από τα 20 τελευταία παιχνίδια της.
  • Πριν τη νίκη επί της Νιούκαστλ με 3-1, η Φόρεστ μέτρησε έξι ήττες και μία ισοπαλία.
  • Η νίκη επί της Άστον Βίλα έβαλε στοπ σε σερί πέντε αγώνων με No Goal για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Εφτά από τα εννιά πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Γιουνάιτεντ συνοδεύτηκαν με Under 3.5 γκολ.
  • Οκτώ από τις δέκα τελευταίες μεταξύ τους συναντήσεις έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 30/12/2023

Η Γιουνάιτεντ θα παίξει ως φαβορί, όμως έχει αρκετές απουσίες και η Φόρεστ είναι πάντα πιο επικίνδυνη στην έδρα της. Επίσης, η έλευση του Νούνο άλλαξε το κλίμα και έτσι η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά ενός ισορροπημένου παιχνιδιού, που κατά πάσα πιθανότητα θα κριθείστις λεπτομέρειες.

Για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet. 

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.63 ΣΤΗ NOVIBET

Η νέα κατεύθυνση στη Φόρεστ φαίνεται πως θα συνοδεύεται με επιθετική προσέγγιση και η Γιουνάιτεντ, εκτός της ποιότητας στην μεσοεπιθετική γραμμή, έχει και αρκετά προβλήματα στην άμυνα. Έτσι είναι πιθανό το ενδεχόμενο να δούμε γκολ και στις δύο μεριές.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΡΙΣ ΓΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Γουντ έκανε… πάρτι στην άμυνα της Νιούκαστλ και το πρόσφατο χατ τρικ θα του δώσει έξτρα ψυχολογία για να «σκοτώσει» και μία άμυνα με απουσίες και ξεκάθαρη έλλειψη σταθερότητας από την αρχή της σεζόν.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νότιγχαμ Φόρεστ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/12/2023

Η απουσία του Σανγκαρέ αφήνει μεγάλο κενό στο κέντρο για τη Νότιγχαμ και όλα δείχνουν πως ο Γείτς θα παίξει στο πλευρό του Ντανίλο. Από εκεί και πέρα, ο Γουίλιαμς είναι υποψήφιος για την ενδεκάδα, που δεν θα έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Νιούκαστλ.

Πολλές οι απουσίες για τη Μάντσεστερ (Μαρτίνες, Μαγκουάιρ, Λίντελοφ, Καζεμίρο, Μάουντ, Μαλάσια, Ντιαλό) και τα κουκιά είναι… μετρημένα για τον Τεν Χαγκ, που πιθανότατα θα επιλέξει τους ίδιους έντεκα με τον αγώνα κόντρα στην Άστον Βίλα.

Νότιγχαμ Φόρεστ (4-2-3-1): Τέρνερ – Μοντιέλ, Μουρίγιο, Νιακατέ, Γουίλιαμς – Ντανίλο, Γέιτς – Χάντσον Οντόι, Γκιμπς Γουάιτ, Ελάνγκα – Γουντ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (4-2-3-1): Ονάνα – Νταλότ, Βαράν, Έβανς, Γουάν Μπισάκα – Μαϊνό, Έρικσεν – Γκαρνάτσο, Φερνάντες, Ράσφορντ – Χόιλουντ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ