el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Φούλαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/12/2023

Το 2023 κλείνει με ένα σπουδαίο ματς στο Λονδίνο: Η Φούλαμ υποδέχεται την Άρσεναλ (16:00) σε μία κρίσιμη καμπή και για τις δύο ομάδες.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα (40β.) έχασε την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και να προσπεράσει τη πρωτοπόρο (42β.) Λίβερπουλ μετά την ήττα με 2-0 από την Γουέστ Χαμ, ενώ γνωρίζει πως δεν έχει κανένα περιθώριο για νέα βαθμολογική απώλεια στη μάχη του τίτλου.

Στην άλλη μεριά, η Φούλαμ (21β.) μετρά τρεις σερί ήττες στην Premier League, ενώ στο ίδιο διάστημα έμεινε στο «μηδέν» στα γκολ. Έτσι, ψάχνει αντίδραση και ένα αποτέλεσμα που θα της επιτρέψει να κλείσει με χαμόγελα το 2023.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Κρέιβεν Κότατζ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Φούλαμ – Άρσεναλ: Παρουσίαση, Ανάλυση 31/12/2023

Η Άρσεναλ έχασε ευκαιρία να βρεθεί μόνη στην κορυφή της Premier League χάνοντας με 2-0 από τη Γουέστ Χαμ στην έδρα της. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα προβλημάτισε για ακόμα μία φορά με την απόδοσή της το τελευταίο διάστημα και πλέον μετρά μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ισπανός τεχνικός ήταν έξαλλος με το VAR λόγω αμφιβολιών στο πρώτο γκολ της Γούεστ Χαμ, ωστόσο το ίδιο ισχύει και με την στάση του αναφορικά με την εικόνα των παικτών του.

Έτσι, είναι δεδομένο πως θα προχωρήσει σε αλλαγές, με τους Χάβερτζ, Ζορζίνιο να είναι έτοιμοι για την ενδεκάδα. Παραμένουν εκτός οι τραυματίες Πάρτι, Τομιγιάσου, Τίμπερ και Βιέιρα.

Στην άλλη μεριά, ο προβληματισμός είναι έντονος, αφού η Φούλαμ μετρά αισίως τρεις συνεχόμενες ήττες, χωρίς μάλιστα να μπορέσει να σκοράρει ούτε μία φορά. Η επάνοδος του Χιμένες στην επίθεση θα δώσει σίγουρα ώθηση στην επίθεση, ωστόσο είναι φανερό πως η απουσία του Γουίλιαν, που θα λείψει ξανά, επηρεάζει πάρα πολύ το playmaking έξω από τη περιοχή.

Οι Τραορέ και Ριμ παραμένουν εκτός δράσης λόγω τραυματισμών, ενώ όλα δείχνουν πως θα ξεκινήσουν ως βασικοί οι Καστάν και Γουίλσον, που ήρθαν από τον πάγκο στο βαρύ 0-3 από την Μπόρνμουθ πριν λίγες μέρες.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Φούλαμ – Άρσεναλ: Στατιστικά και Προϊστορία 31/12/2023

  • Η Φούλαμ δεν κέρδισε ούτε μία φορά στα τελευταία 11 παιχνίδια της κόντρα στην Άρσεναλ.
  • Μέχρι στιγμής, η Άρσεναλ κράτησε ανέπαφη την εστία της εφτά φορές.
  • Η Φούλαμ δεν σκόραρε στα τελευταία τρία παιχνίδι της στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα «έγραψε» τρεις ήττες με απολογισμό 0-8.
  • Η Άρσεναλ κέρδισε μόλις μία φορά στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Φούλαμ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 31/12/2023

Η Άρσεναλ θα παίξει στο ματς με την ταμπέλα του φαβορί, τόσο λόγω ποιότητας, όσο και γιατί η Φούλαμ βρίσκεται μακριά από τον καλό της εαυτό το τελευταίο διάστημα. Οι γηπεδούχοι έχουν την ικανότητα να κυνηγήσουν κάτι στο ματς, αλλά είναι ξεκάθαρο πως η πλάστιγγα γέρνει προς τη μεριά των φιλοξενούμενων.

Για τον αγώνα της 20ης αγωνιστικής της Premier League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet. 

ΔΙΠΛΟ & UNDER 3.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Η Φούλαμ προβληματίζει επιθετικά και η Άρσεναλ ψάχνει μία «δυνατή» και επαγγελματική νίκη. Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα μπορεί να «καθαρίσει» το ματς με σοβαρό πρόσωπο στην άμυνα.

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Μ.ΕΝΤΕΓΚΑΡΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Ο αρχηγός της Άρσεναλ πατάει συχνά την αντίπαλη περιοχή και μπορεί να απειλήσει την εστία της Φούλαμ με τουλάχιστον δύο τελικές.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Φούλαμ – Άρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Φούλαμ – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/12/2023

Δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές από τις δύο ομάδες, καθώς η ανάγκη για το τρίποντο θα φέρει στο προσκήνιο τους παίκτες του βασικού «κορμού».

Ο Χιμένες θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης για τους γηπεδούχους, που δεν υπολογίζουν ξανά στους πολύτιμους Ριμ, Γουίλιαν και Τραορέ. Επίσης, οι Καστάν και Γουίλσον αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί.

Στην άλλη μεριά, είναι δεδομένο πως ο Χάβερτς θα επιστρέψει στην ενδεκάδα και πιθανότατα θα αγωνιστεί ως false nine, ενώ ο Αρτέτα αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού και στον Ζορζίνιο, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερος έλεγχος και περισσότερη εμπειρία στο κέντρο.

ΦΟΥΛΑΜ (4-2-3-1): Λένο – Τέτε, Ανταραμπιόγο, Μπάσεϊ, Ρόμπινσον – Λούκιτς, Παλίνια – Καστάν, Περέιρα, Ιβόμπι – Χιμένες

ΑΡΣΕΝΑΛ (4-3-3): Ραγιά – Γουάιτ, Σαλιμπά, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Ράις, Ζορζίνιο, Όντεγκαρντ – Σάκα, Χάβερτς, Μαρτινέλι

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ