el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γαλλία – Αυστρία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/09/2022

Επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση οι εθνικές ομάδες και μπορεί σε πρώτο πλάνο να βρίσκονται οι υποχρεώσεις τους στο UEFA, όμως κάποιες σκέφτονται ήδη και το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Μια από αυτές είναι η Γαλλία, η οποία απέναντι στην Αυστρία – στο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής για το Nations League- θέλει να ζεσταίνει τις μηχανές της για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι «τρικολόρ» στο Nations League δεν έχουν ελπίδες για την πρωτιά στον όμιλο, όμως θέλουν το «τρίποντο» για να αποφύγουν τον υποβιβασμό στο League B.

Οι Αυστριακοί με 4 βαθμούς (1-1-2) στο γκρουπ μόνο με «τρίποντο» θα μείνουν ζωντανοί στο κόλπο της πρωτιάς. Με βάση την κατάσταση των δύο ομάδων περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Γαλλίας απέναντι στην Αυστρία  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Uefa Nations League!


Γαλλία – Αυστρία: Ανάλυση & Παρουσίαση 22/09/2022

Μπορεί η Γαλλία να βρίσκεται – προς έκπληξη αρκετών – στην τελευταία θέση του πρώτου ομίλου στο Nations League, όμως κάθε άλλα παρά αδιάφορη είναι στο συγκεκριμένο ματς.

Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν φιλοδοξούν ενόψει και του Μουντιάλ να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα και να πανηγυρίσουν την πρώτη νίκη στο γκρουπ για να αποφύγουν την τελευταία θέση που οδηγεί στο League B.

Οι Γάλλοι στο φετινό Nations League δεν κατάφεραν να παρουσιάσουν πάνω στο χορτάρι την ποιότητα και το ταλέντο που διαθέτει το ρόστερ τους. Μάλιστα σε 4 παιχνίδια είναι χωρίς νίκη (2 ισοπαλίες και 2 ήττες) και στο τελευταίο τους χρονικά παιχνίδι (13/6) ηττήθηκαν στο Παρίσι από την Κροατία με σκορ 0-1.

Τρεις ημέρες νωρίτερα έμειναν στο 1-1 με την Αυστρία στη Βιέννη και ισοφάρισαν με γκολ του Μπαπέ στο 83’.

Η Γαλλία σε κανένα από το ματς του ομίλου δεν έχει καταφέρει να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα και ο Ντεσάν περιμένει βελτίωση. «Η αμυντική λειτουργία δεν εξαρτάται μόνο από έναν παίκτη, αλλά από τη συνολική προσπάθεια. Υπάρχει ανταγωνισμός για τις θέσεις τις άμυνας και τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν από παιχνίδι σε παιχνίδι», τόνισε ο προπονητής της Γαλλίας, ενώ για το παιχνίδι με την Αυστρία, συμπλήρωσε:

«Θέλουμε τη νίκη και πλέον ζυγίζω την κατάσταση σχετικά με τους παίκτες που θα πάρω μαζί μου στο Μουντιάλ. Κάνω και εγώ από την πλευρά μου τα δικά μου τεστ. Μπορώ να διαλέξω μέχρι 26 παίκτες να πάρω μαζί μου στο Μουντιάλ και να κάποιος δεν είναι σήμερα εδώ δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθει στο Κατάρ».

Η Αυστρία μπορεί να μην έχει προκριθεί στο Μουντιάλ, όμως μέσω και του Nations League φιλοδοξεί να δημιουργήσει ομάδα με προορισμό την  τελική φάση του Euro. Η «βούντερτιμ» από τις αρχές Ιουνίου βρίσκεται υπό τις οδηγίες του προπονητή Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος σε 4 παιχνίδια στον όμιλο της διοργάνωσης μετράει μια νίκη (0-3 με την Κροατία), δύο ήττες (1-2 και 2-0 από Δανία) και μια ισοπαλία (1-1 με Γαλλία).

Αναμφισβήτητα το έργο της Αυστρίας θα είναι δύσκολο κόντρα στη Γαλλία, αλλά άπαντες μετά το 1-1 στη Βιέννη θεωρούν ότι μπορούν να χαμογελάσουν και μέσα στο Παρίσι. Οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που πάρουν θετικό αποτέλεσμα θα έχουν κάνει μεγάλο βήμα για την αποφυγή της τελευταίας θέση στον όμιλο.

«Υπάρχει εξέλιξη στην ομάδα και αυτό θέλουμε να το δείξουμε και μέσα στο Παρίσι. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, αλλά με συγκέντρωση μπορούμε να καταφέρουμε πολλά», τόνισε ο προπονητής της Αυστρίας, Ραλφ Ράνγκνικ και σχετικά με τις κλήσεις συμπλήρωσε: «Προσπαθώ σε κάθε θέση να έχω δύο ετοιμοπόλεμους παίκτες ώστε να αυξάνονται οι λύσεις και να υπάρχει ανταγωνισμός».

Τα όπλα της Αυστρίας στην άμυνα είναι οι Αλάμπα, Λάινερ και Τρίμελ, στη μεσαία γραμμή δεσπόζουν οι Σάμπιτσερ, Σλάγκερ και στην επίθεση ο φορμαρισμένος Γκρέγκοριτς και ο έμπειρος Αρναούτοβιτς.


Γαλλία – Αυστρία: Στατιστικά & Προϊστορία 22/09/2022

  • Από το 1982 μέχρι σήμερα Γαλλία και Αυστρία έχουν συναντηθεί 4 φορές στο παρελθόν. Οι «τρικολόρ» μετρούν 2 νίκες (0-1, 3-1), η Αυστρία έχει νικήσει μια φορά (3-1) και το πιο πρόσφατο παιχνίδι τον περασμένο Ιούνιο σταμάτησε στην ισοπαλία (1-1).
  • Η Γαλλία κυριάρχησε στα στατιστικά στο πρόσφατο ματς των δύο ομάδων στη Βιέννη, όμως δεν κατάφερε να επικρατήσει (1-1). Οι Γάλλοι είχαν 67% κατοχή μπάλας, συνολικά 15 σουτ έναντι 5 της Αυστρίας και 10 κερδισμένα κόρνερ έναντι 3. Οι παίκτες της Γαλλία δεν είδαν καμία κίτρινοι κάρτα, αντίθετα της Αυστρίας είδαν 4.
  • Σε όλα τα παιχνίδια στον όμιλο του Nations League η Γαλλία έχει δεχθεί γκολ και μετράει 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Συγκεκριμένα έχει 3 Goal, 1 Νο Goal, 1 Over και 3 Under.
  • Η Αυστρία στα ματς του ομίλου έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς με 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Μετράει 2 Goal, 2 No Goal, 2 Over και 2 Under.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

france denmark7 novibet

Γαλλία – Αυστρία: Προγνωστικά 22/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το παιχνίδια ανάμεσα στη Γαλλία και την Αυστρία στο Παρίσι.

Ένα από τα βασικά προβλήματα της Γαλλίας είναι ότι αμυντικά μπάζει και δέχεται γκολ. Η Αυστρία διαθέτει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και να σκοράρουν.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν δέχονται κριτική, όμως διαθέτουν την ποιότητα για να δώσουν ηχηρές απαντήσεις. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει από το πρώτο 45λεπτο και ο Κίλιαν Μπαπέ θα αναλάβει δράση.

ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ 45ΛΕΠΤΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΜΠΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Η Αυστρία όπως έκανε στο πρώτο ματς έτσι και στο Παρίσι θα παίξει πιο σκληρά. Αυτό σημαίνει από το τσεπάκι του διαιτητή οι κάρτες θα είναι περισσότερες για τους φιλοξενούμενους.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 Η ΑΥΣΤΡΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γαλλία – Αυστρία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γαλλία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Οι απουσίες της Γαλλίας είναι σημαντικές, όμως οι «μπλε» διαθέτουν ρόστερ που μπορεί να λύσει τα χέρια του Ντεσάν. Ο προπονητής των «τρικολόρ» δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μπενζεμά, Κομάν, Μπεν Γεντέρ, Μαρσριάλ (επιθετικοί), Καντέ, Πογκμπά, Ραμπιό (μέσοι), Ερνάντες, Κιμπέμπε, Κονατέ, Ντίνιε (αμυντικοί) και Γιορίς (τερματοφύλακα). Αυτό σημαίνει ότι θα ανακατέψει την τράπουλα…

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μενιάν – Παβάρντ, Κουντέ, Βαράν, Μεντί – Τσουαμενί, Γκεντουζί, Καμαβινγκά – Γκριεζμάν, Μπαπέ, Ζιρού

Αυστρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/09/2022

Η Αυστρία διψάει για ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να αποφύγει την τελευταία θέση του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν δύο σημαντικά προβλήματα, αφού εκτός είναι ο Κάλατζιτς (φορ) και ο Κόνραντ Λάιμιερ (εξτρέμ). Επίσης, τιμωρημένος είναι ο Ντανσό (αμ.) και εκτός μάχης οι Λαζάρο, Γκρίλιτς, Ιλσάνκερ και ο Χίντερεγκερ που αποσύρθηκε. Ο Ράνγκνικ για το κενό του Κάλατζιτς θα ρίξει στη μάχη τον Αρναούτοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λίντνερ – Λάινερ, Τράουνερ, Λίνχαρτ, Αλάμπα – Σλάγκερ, Σάιβαλντ, Μπάουμγκαρτνερ, Σάμπιτσερ – Γκρέγκοριτς, Αρναούτοβιτς.


Διαβάστε ακόμα…

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ