el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γερμανία – Ιαπωνία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/11/2022

Σηκώνει αυλαία ο 5ος όμιλος του Μουντιάλ. Στις 15.00, Γερμανία και Ιαπωνία θα κονταροχτυπηθούν σ’ ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ

Τα «πάντσερ» διαθέτουν νέο αίμα στο ρόστερ τους και θέλουν με το «καλημέρα» να διαγράψουν τον εφιάλτη της Ρωσίας όταν και αποκλείστηκαν από τον όμιλο.

Η Ιαπωνία με ηγέτη τον Τακούμι Μιναμίνο διαθέτει στο ρόστερ της παίκτες που πρωταγωνιστούν σε ευρωπαϊκές ομάδες και με 7 παρουσίες σε Μουντιάλ είναι άκρως υπολογίσιμη.

Με 900+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Γερμανία και Ιαπωνία  για την 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το Παγκόσμιο! 


Γερμανία – Ιαπωνία: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/11/2022

Η Γερμανία ξεκινάει το ταξίδι της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με στόχο να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει το 5o Μουντιάλ στην ιστορία της. Ο Χάνσι Φλικ έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία από τον Αύγουστο του 2021 κι έχει προσθέσει νέο αίμα στο ρόστερ.

Το ταλέντο και η δίψα περισσεύει και η «νασιονάλμανσαφτ» παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο, όμως έχει δυο μεγάλα «αγκάθια». Το πρώτο αφορά την αμυντική λειτουργία και το δεύτερο το γεγονός ότι πλέον στο ρόστερ δεν υπάρχει ένα κλασικό 9αρι τύπου Κλόζε ή Μάριο Γκόμεζ. Για τον τελευταίο λόγο μπήκε στην αποστολή ο Φίλκρουγκ της Βέρντερ Βρέμης, ο οποίος είναι σε εξαιρετική φόρμα στην Bundesliga.

Ο Χάνσι Φλικ επιθυμεί διακαώς να μην απογοητεύσει τους συμπατριώτες τους και να αποδειχθεί άξιος αντικαταστάτης του Λεβ. Ο Γερμανος Coach μας έδειξε με την Μπάγερν ότι παίζει επιθετικά και συχνά ρισκάρει στα μετόπισθεν. Ανάλογη τακτική ακολουθεί και με τη Γερμανία, ενώ το γεγονός ότι έχει στο ρόστερ του 7 παίκτες της Μπάγερν αποτελεί ένα πλεονέκτημα για τον ίδιο.

Παραμονή του ματς ο Φλικ στάθηκε στο εξαιρετικό κλιμα που υπάρχει στην «μανσαφτ», λέγοντας: «Υπάρχει σε όλους ανυπομονησία και με βάση τα όσα έχω δει στις προπονήσεις οι προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε με νίκη είναι ιδανικές». Επίσης ο προπονητής της Γερμανίας στάθηκα στην απουσία του Σανέ, αλλά και στην εξαιρετική φόρμα του Γκνάμπρι:

«Ο Σανέ είναι ένα ξεχωριστός παίκτης για εμάς, αφού με μια ενέργεια μπορεί να γυρίσει οποιοδήποτε παιχνίδι. Στην πρεμιέρα δεν θα αγωνιστεί, όμως έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες να παίξει την Κυριακή με την Ισπανία».

Η Ιαπωνία στην 7η συνεχόμενη παρουσία σε τελική φάση Μουντιάλ θέλει να κάνει την έκπληξη σ’ ένα όμιλο που αναμφισβήτητα Γερμανία και Ισπανία είναι φαβορί για τις δύο πρώτες θέσεις.

Οι Ιάπωνες βρίσκονται υπό τις οδηγίες του 54χρονου Χατζιμέ Μοριγιάσου, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο από το 2018. Στο ρόστερ των «Σαμουράι» βρίσκονται αρκετοί παίκτες που πρωταγωνιστούν σε ομάδες της Bundesliga. Ο λόγος για τους Καμάντα (Άιντραχτ), Τανάκα (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Ίτο (Στουτγκάρδη), Γιοσίντα (Σάλκε), Ιτακούρα (Γκλάντχμπαχ).

Ο προπονητής της ομάδας παραμονή της αναμέτρησης τόνισε ότι οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κάνουν την έκπληξη στον όμιλο. «Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και όλοι θέλουν να δείξουν μέσα στο γήπεδο τις δυνατότητές τους. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πανίσχυρη ομάδα, όμως θα μπούμε διαβασμένοι μέσα στο γήπεδο», υποστήριξε ο Χατζιμέ Μοριγιάσου.


Γερμανία – Ιαπωνία: Στατιστικά & Προϊστορία 23/11/2022

  • Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν Γερμανία και Ιαπωνία σε φιλικά παιχνίδια. Το 2004 τα «πάντσερ» επικράτησαν 3-0, ενώ το 2006 η αναμέτρηση έληξε ισοπαλία (2-2).
  • Η Γερμανία δεχόταν τουλάχιστον ένα γκολ σε 7 σερί παιχνίδια, πριν κερδίσει με 1-0 το Ομάν σε φιλικό στις 16/11
  • 4 στα 5 τελευταία παιχνίδια της Ιαπωνίας ήταν ισόπαλα στο ημίχρονο
  • Ο Χάνσι Φλικ από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Γερμανίας μετράει 10 νίκες, 5 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα σε 16 αναμετρήσεις.
  • Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γερμανία – Ιαπωνία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γερμανία – Ιαπωνία: Προγνωστικά 23/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γερμανία και Ιαπωνία στον 5ο όμιλο του Μουντιάλ.

Το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό και η Γερμανία παίζει έχοντας περισσότερο το μυαλό της στην επίθεση, παρά στην επίθεση. Η Ιαπωνία διαθέτει υλικό για να απειλήσει τον Νόιερ.  Ετσι, επιλέγουμε το…

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.78 ΣΤΗ NOVIBET

Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Γκνάμπρι κι αυτό το παραδέχθηκε και ο προπονητής της Γερμανίας.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΓΚΝΑΜΠΡΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 NOVIBET 

Στο ρόστερ της η Ιαπωνία διαθέτει εξαιρετικό υλικό και παρότι είναι αουτσάιντερ θα διεκδικήσει τις πιθανοτητές για την έκπληξη.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 


Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/11/2022

Η Γερμανία διαθέτει στο ρόστερ της αρκετές λύσεις και ο Φλικ θα καλύψει την απουσία του Σανέ, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού. Ο Γκίντογαν θα παίξει δεκάρι και οι Μουσιάλα, Γκνάμπρι θα αναλάβουν δράση και εντός περιοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Κέρερ, Σίλε, Ρίντιγκερ, Ράουμ – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Γκίντογαν, Μουσιάλα – Χάβερτζ

Ιαπωνία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/11/2022

Η Ιαπωνία θα μπει στο τερέν με στόχο να αποδιοργανωσει το παιχνίδι των Γερμανών και παράλληλα χτυπήσει σε αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι των Σαμουράι στηρίζεται στην ταχύτητα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Γκόντα – Σακάι, Γιοσίντα, Τομιγιάσου, Ιτο – Εντό, Σιμπασάκι – Τζ. Ιτο, Καμάντα, Κούμπο – Μαέντα


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ