el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Γερμανία – Ουγγαρία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/09/2022

Την Παρασκευή το βράδυ (21:45) Γερμανία και Ουγγαρία θα συγκρουστούν στη Λειψία με στόχο την κορυφή στον 3ο όμιλο του UEFA Nations League.

Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και ο νικητής θα «αγκαλιάσει» την πρωτιά. Οι Ούγγροι με 7 βαθμούς αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη του γκρουπ και βρίσκονται στην πρώτη θέση έχοντας κάνει ήδη αρκετές ζημιές.

Τα «πάντσερ» ακολουθούν με 6 πόντους και με νίκη μπροστά στο κοινό τους φιλοδοξούν να γίνουν το απόλυτο αφεντικό στον όμιλο.

Οι Γερμανοί λειτουργούν έχοντας στο μυαλό τους και το Μουντιάλ που ακολουθεί στο Κατάρ, ενώ η Ουγγαρία με δεδομένο ότι δεν έχει στο μυαλό της το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι 100% αφοσιωμένη στις υποχρεώσεις της στο Nations League.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Γερμανίας  απέναντι στην Ουγγαρία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Uefa Nations League!


Γερμανία – Ουγγαρία: Ανάλυση & Παρουσίαση 23/09/2022

Μπορεί η Γερμανία να είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως η Ουγγαρία έχει παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και μέσα στην Λειψία δεν πρόκειται να παραδώσει εύκολα τα όπλα.

Η «νασιοναλμάνσαφτ» στη φετινή της πορεία στο Nations League είναι μια του ύψους και μια του βάθους, όμως παραμένει αήττητη στον όμιλο με 1 νίκη και 3 ισοπαλίες. Οι μεταπτώσεις στην απόδοση των παικτών είναι κάτι που προβληματίζει τον προπονητή Χάνσι Φλίκ. Τα «πάντσερ» σε όλα τα ματς του ομίλου έχουν δεχθεί γκολ και η χημεία στην άμυνα είναι το ζητούμενο.

Πάντως στο τελευταίο τους παιχνίδι πρόσφεραν μια ποδοσφαιρική παράσταση γεμάτη γκολ, αφού επικράτησαν 5-2 της Ιταλίας. Στο παραδοσιακό ντέρμπι οι Γερμανοί έστησαν επιθετικό πάρτι με τους Βέρνερ (2 γκολ), Μίλερ, Κίμιχ, Γκίντογαν να βρίσουν δίχτυα και να τιμωρούν τα πειράματα που έκανε το τεχνικό επιτελείο της Ιταλίας. Στα υπόλοιπα παιχνίδι του ομίλου η Γερμανία πρόσφερε τρεις ισοπαλίες όλες με 1-1 απέναντι σε Ουγγαρία (εκτός), Ιταλία (εκτός) και Αγγλία (εντός).

Το γεγονός ότι παραμονή του ματς προέκυψαν τα προβλήματα των Νόιερ, Γκορέτσκα που βρέθηκαν θετικοί σε κορονοϊό και του Μπραντ σημαίνει ότι το τεχνικό επιτελείο θα κληθεί να κάνει αλλαγές στη νευραλγική θέση του τερματοφύλακα και στη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, δεν υπολογίζεται ο Μάρκο Ρόις, ο οποίος στο τελευταίο ματς της Ντόρτμουντ χτύπησε στον αστράγαλο και θα μείνει ένα μήνα εκτός.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι στη Βουδαπέστη η Γερμανία τα βρήκε σκούρα απέναντι στην Ουγγαρία. Εκεί οι Μαγυάροι προηγήθηκαν με γκολ του Νάγκι και τα «πάντσερ» ισοφάρισαν με τέρμα του Μίλερ. Ωστόσο, η εικόνα της Γερμανία μεσοεπιθετικά δεν ήταν ενθαρρυντική στον τομέα της δημιουργίας.

Η Ουγγαρία με 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου και αναμφισβήτητα είναι η ευχάριστη έκπληξη. Οι Μαγυάροι έχουν κάνει αρκετές ζημιές με πρόσφατη την εντυπωσιακή επικράτηση μέσα στο Molineux με 0-4 επί της Αγγλίας. Στο συγκεκριμένο ματς η ομάδα του Μάρκο Ρόσι πανηγύρισε μια ιστορική νίκη με τους Σάλαι, Νάγκι και Γκάζνταγκ να διαλύουν την άμυνα των «λιονταριών».

Η εντυπωσιακή επικράτηση αποτελεί οδηγό και για το παιχνίδι επί της Γερμανίας και οι Ούγγροι είναι αποφασισμένοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους και μέσα στη Λειψία.



Γερμανία – Ουγγαρία: Στατιστικά & Προϊστορία 23/09/2022

  • 4 φορές έχουν συναντηθεί από το 2010 Γερμανία και Ουγγαρία. Τα πάντσερ μετρούν 2 νίκες με (2-0 και 3-0) σε φιλικά το 2010 και το 2016, ενώ στα τελευταία δύο επίσημα (2021 και τον περασμένο Ιουνιο) οι ομάδες κόλλησαν στην ισοπαλία (2-2 και 1-1)
  • Τα δύο τελευταία παιχνίδια μεταξύ της Γερμανίας και της Ουγγαρίας έχουν λήξει Goal προσφέροντας παράλληλα τον συνδυασμό της ισοπαλίας.
  • Στο τελευταίο χρονικά ματς των δύο πλευρών στη Βουδαπέστη (1-1) η Ουγγαρία είχε 7 σουτ στην εστία και η Γερμανία μόλις 1. Οι Μαγυάροι κέρδισαν 9 κόνρερ και τα «πάντσερ» 9, ενώ οι Ούγγροι είδαν 3 κίτρινες κάρτες έναντι 1.
  • Μετά το μεταξύ τους παιχνίδι στη Λειψία απομένει μια ακόμη αγωνιστική για το κλείσιμο του ομίλου. Στην τελευταία αγωνιστική η Ουγγαρία υποδέχεται την Ιταλία και η Γερμανία παίζει με την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ.
  • Όλα τα παιχνίδια της Γερμανίας (4) στον όμιλο του Nations League έχουν λήξει Goal και μάλιστα τα 3 από τα 4 με σκορ 1-1.
  • Αήττητος στον πάγκο της Γερμανίας είναι ο Χάνσι Φλικ. Από την ημέρα που ανέλαβε (2/9/21) σε 13 ματς μετράει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.

Γερμανία – Ουγγαρία: Προγνωστικά 23/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Γερμανία και Ουγγαρία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Nations League

Η Ουγγαρία είναι άκρως υπολογίσιμη και η πορεία τη στη φετινή πορεία στη διοργάνωση αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι Μαγυάροι δεν πρόκειται να κλειστούν στο καβούκι τους και θα παίξουν και επίθεση. Η άμυνα των Γερμανών διακρίνεται για την αστάθεια που παρουσιάζει και απουσία του Μάνουελ Νόιερ μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η εστία των πάντσερ θα παραβιαστεί και πάλι.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ NOVIBET

Η Γερμανία στα φετινά της παιχνίδια στο Uefa Nations League… αγαπάει το σκορ 1-1 και το έχει εμφανίσει 3 φορές σε 4 αγωνιστικές.

ΣΚΟΡ 1-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40

Η Γερμανία στα 6 εντός έδρα ματς υπό τις οδηγίες του Χάνσι Φλικ έχει σκοράρει συνολικά 25 γκολ και αναμένουμε εκ νεου ανοιχτό παιχνίδι.

OVER 3,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γερμανία – Ουγγαρία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γερμανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/09/2022

Ο Χάνσι Φλίκ διαθέτει λύσεις στο ρόστερ του, όμως αναμφισβήτητα οι απουσίες των Νόιερ, Γκορέτσκα (Covid), Ρόις, Μπραντ (μέσοι) δεν περνάνε απαρατήρητες. Κλήθηκε ο Μαξιμίλιαν Αρνολντ για την ενίσχυση του κέντρου μετά το αναπάντεχο πρόβλημα με τον Μπραντ. Ο Γερμανός προπονητής έχει διακρίνει ότι οι Μουσιάλα, Σανέ είναι σε φόρμα και θα τους ξεκινήσει, ενώ στην κουρφή θα εμπιστευτεί τον Βέρνερ που με την Ιταλία πέτυχε 2 γκολ.   

Πιθανή ενδεκάδα (4-231): Τερ Στέγκεν – Ράουμ, Ρίντιγκερ, Σίλε, Κέρερ- Κίμιχ, Γκίντογαν – Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ – Βέρνερ

Ουγγαρία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/09/2022

Ο Ιταλός προπονητής της Ουγγαρίας, Μάρκο Ρόσι έχει βρει την κατάλληλη συνταγή και δεν πρόκειται να την αλλάξει. Μεσοεπιθετικά η απουσία του Ρόλαντ Σαλάι (τραυματίας) είναι σημαντική, αφού ο συγκεκριμένος παίκτης στο περασμένος ματς με την Αγγλία σκόρε δις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γκουλάτσι – Λανγκ, Ατίλα Ζαλάι, Ορμπαν – Νάγκι, Νέγκο, Σέφερ, Σλίλες – Σομποσλάι, Μάρτιν Ανταμ, Αν. Ζαλάι.


Διαβάστε ακόμα…

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ