el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Γκάνα – Ουρουγουάη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/12/2022

Σπουδαίο ματς υπόσχονται Γκάνα και Ουρουγουάη στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Οι δύο ομάδες καίγονται για τη νίκη στο «Al Janoub Stadium», προκειμένου να μην πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής και να συνεχίσουν την πορεία τους στα γήπεδα του Κατάρ.

Οι Γκανέζοι έχουν αυτοπεποίθηση και παρουσιάζουν μαχητικότητα πάνω στο χορτάρι, αντίθετα οι Ουρουγουανοί καλούνται στον δικό τους «τελικό» να νικήσουν και να διαγράψουν την απογοητευτική εικόνα που παρουσίασαν στα δύο πρώτα ματς.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Γκάνα απέναντι στην Ουρουγουάη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Γκάνα – Ουρουγουάη: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/12/2022

Θα πέσουν… κορμιά στο παιχνίδι, αφού η 2η θέση του 8ου ομίλου παραμένει ανοιχτή. Η πρωτιά ουσιαστικά ανήκει στην Πορτογαλία, η οποία αντιμετωπίζει τη Νότια Κορέα.

Η Γκάνα με νίκη προκρίνεται στους «16», ενώ βολεύεται και με ισοπαλία αρκεί να μην νικήσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία με δύο γκολ διαφορά. Οι Γκανέζοι μετά το «τρίποντο» (2-3) κόντρα στην Κορέα ζουν το όνειρό τους και έχουν μεγάλη ευκαιρία να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Στο συγκεκριμένο ματς δεν το έβαλαν κάτω και με ατελείωτα τρεξίματα κατάφεραν να επικρατήσουν με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μοχάμεντ Κούντους που πέτυχε δύο γκολ. Το κλίμα πλέον είναι το καλύτερο δυνατό και αυτό εκφράστηκε και από τον προπονητή, Ότο Άντο, λέγοντας:

«Διαθέτουμε εξαιρετική ομάδα,με καλή επιθετική λειτουργία και μεγάλη προσήλωση στην άμυνα. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όμως είναι ένα ματς χωρίς αύριο και όλοι οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι».

Η Ουρουγουάη θέλει νίκη και παράλληλα να μην κερδίσει η Νότια Κορέα την Πορτογαλία για να περάσει στην επόμενη φάση. Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο απέναντι στην Πορτογαλία άντεξε για ένα ημίχρονο και στη συνέχεια ηττήθηκε με 2-0. Το μεγάλο πρόβλημα παραμένει η επιθετική λειτουργία, αφού οι Ουρουγουανοί ακόμη δεν έχουν σκοράρει στο Μουντιάλ.

Ωστόσο, τώρα μιλάμε για ένα ματς που είναι «τελικός» και η Ουρουγουάη θα κληθεί να ρισκάρει στη γραμμή κρούσης για να σκοράρει.


Γκάνα – Ουρουγουάη: Στατιστικά, Προϊστορία 02/12/2022

  • Υπάρχει παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες και κανείς δεν έχει ξεχάσει το περιβόητο ματς στο Μουντιάλ του 2010 (Video). Τότε οι δύο ομάδες συναντήθηκαν στην προημιτελική φάση και η Ουρουγουάη πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι με το σκορ στην κανονική διάρκεια να λήγει 1-1.
  • Στην Γκάνα θέλουν να πάρουν μια άτυπη εκδίκηση, όμως ο προπονητής με Ότο Άντο κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας: «Δεν σκέφτομαι ποτέ τη λήξη εκδίκηση. Θέλουμε να νικήσουμε έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε και προσεγγίζουμε διαφορετικά το παιχνίδι». Στο παρελθόν αναφέρθηκε και ο προπονητής της Ουρουγουάης, τονίζοντας: «Είναι μια διαφορετική ιστορία και για τις δύο ομάδες αυτό το παιχνίδι. Δεν μπορεί να συγκριθεί με ότι έγινε πριν 12 χρόνια και κάποιοι δεν το έζησαν τότε»
  • Τα 6 από τα 7 τελευταία ματς της Ουρουγουάης σε τελική φάση Μουντιάλ έχουν λήξει No Goal
  • 2 σερί No Goal και ισάριθμα Under μετράει η Ουρουγουάη στον όμιλο του Μουντιάλ, αφού ακόμη δεν έχει σκοράρει.
  • Στα τελευταία 7 ματς σε τελική φάση Μουντιάλ η Γκάνα μετράει ισάριθμα Goal.
  • Goal & Οver έχουν λήξει τα παιχνίδια της Γκάνα στον 8ο όμιλο του Μουντιάλ. Υπενθυμίζουμε ότι στην πρεμιέρα ηττήθηκε 2-3 από την Πορτογαλία και στη συνέχεια νίκησε 3-2 τη Νότια Κορέα.
  • Σε περίπτωση ισοβαθμίας το πρώτο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων. Το δεύτερο η καλύτερη επίθεση. Τρίτο οι βαθμοί στα μεταξύ τους ματς. Τέταρτο η καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους. Ακολουθούν οι λιγότεροι βαθμοί ποινής (κίτρινες και κόκκινες κάρτες). Αν υπάρξει απόλυτη ισορροπία υπάρχει κλήρωση.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

uruguay world cup novibet

Γκάνα – Ουρουγουάη: Προγνωστικά 02/12/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο παιχνίδι ανάμεσα σε Γκάνα και Ουρουγουάη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 8ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Από την μια έχουμε μια ομάδα (την Γκάνα) που σκοράρει και από την άλλη την Ουρουγουάη που ακόμη δεν έχει βρει δίχτυα. Οι Ουρουγουανοί στην επίθεση διαθέτουν Καβάνι, Νούνιες, Σουαρες, Γκόμες και με δεδομένο ότι χρειάζονται νίκη για να περάσουν θα ρισκάρουν περισσότερο επιθετικά. Οι Γκανέζοι διαθέτουν ισορροπία σε όλες τους τις γραμμές και μας έχουν αποδείξει ότι δεν φοβούνται καμία ομάδα. Για τον παραπάνω λόγο αξίζει να πάμε με το…

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Σ’ ένα ματς που η Ουρουγουάη θέλει μόνο νίκη αξίζει να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες. Η παρέα του Καβάνι θα παίξει και… ξύλο για να σταματήσει τα «μαύρα αστέρια» και ο διαιτητής θα βγάλει κίτρινες από το τσεπάκι του.

OVER 2,5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι αμέτρητες και σε δελεαστικές αποδόσεις. Το παιχνίδι, με δεδομένο ότι οι δύο πλευρές έχουν τεράστιο κίνητρο για την πρόκριση, θα πάρει φωτιά.

GOAL/GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Γκάνα – Ουρουγουάη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Γκάνα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/12/2022

Η Γκάνα υπό τις οδηγίες του Ότο Άντο παρουσιάζει μια αξιόμαχη ομάδα που τρέχει πάνω στο χορτάρι και δεν παραδίδει εύκολα τα όπλα. Σ’ ένα ματς που είναι «τελικός» τα «μαύρα αστέρια» θα τα δώσουν όλα για το θετικό αποτέλεσμα. Πλεονέκτημα το γεγονός ότι υπάρχει λευκό απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ατι Ζίγκι – Λάμπτει, Αμαρτεϊ, Σαλισού, Μενσά – Πάρτεϊ, Σαμέντ – Κούντους, Αντρέ Αγιού, Τζόρνταν Αγιού – Ινάγκι Γουίλιαμς.

Ουρουγουάη: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/12/2022

Μόνο η νίκη μετράει για την Ουρουγουάη αν θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ. Ο κόουτς της Σελέστε, Ντιέγο Αλόνσο, θα κληθεί να ρισκάρει επιθετικά και το μοναδικό πρόβλημα είναι ότι δεν υπολογίζει τον αμυντικό Αραούχο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ροσέτ – Κοάτες, Γοδίν, Χιμένες- Βαρέλα, Ολιβέιρα, Μπετανκούρ, Βεσίνο, Βαλβέρδε – Νούνιες, Καβάνι.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ