el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/09/2023

Η παραδοσιακή μάχη ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν ξεχωρίζει στην 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Bundesliga. Το Σάββατο (19:30) οι Βαυαροί είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, όμως τα τελευταία χρόνια έχουν βρει τον μπελά τους από την Μενχενγκλάντμπαχ.

Η αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ και με την Μπάγερν για το γερμανικό πρωτάθλημα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports. 

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Bundesliga γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στην Bundesliga!

 


Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/09/2023

Μεγάλο ματς μας υπόσχονται δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Bundesliga και αναμφισβήτητα το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι το σημαντικότερο στην 3η αγωνιστική της Γερμανίας.

Η Γκλάντμπαχ φέτος γύρισε σελίδα και έχει αλλάξει σε αρκετούς τομείς. Ο προπονητής Ντάνιελ Φάρκε αποχαιρέτησε και τα ηνία της ομάδας ανέλαβε το καλοκαίρι ο Τζεράρντο Σεοάνε, ο οποίος τον περασμένο Οκτώβριο απολύθηκε από τη Λεβερκούζεν.

Ο 44χρονος Ελβετός Coach έχει δύσκολη αποστολή, αφού η Γκλάντμπαχ έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με πέρυσι. Έφυγαν τρεις βασικοί ποδοσφαιριστές οι Τουράμ (φορ, Ιντερ), Χόφμαν (εξτρέμ, Λεβερκούζεν), Μπέγιερ (στόπερ, Μπέρνλι) και δαπανήθηκαν τα ανάλογα χρήματα που μπήκαν στα ταμεία (σχεδόν 25 εκατ. ευρώ) για μεταγραφές.

Οι Τσβαντσάρα (φορ από Σπάρτα Πράγας), Χόνορατ (εξτρέμ από Μπρεστ), Βάιγκλ (χαφ από Μπενφίκα) και Τσιαρόντια (στόπερ απο Βέρντερ) ήρθα για να καλύψουν τα κενά.

Η Γκλάντμπαχ δεν έχει ξεκινήσει καλά τις υποχρεώσεις της στην Bundesliga και σε 2 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει έναν βαθμό.

Στην πρεμιέρα σ’ ένα ματς θρίλερ έμεινε στο 4-4 στην έδρα της Άουγκσμπουργκ, ενώ στη 2η αγωνιστική ηττήθηκε (0-3) εντός έδρας στη γειτονική μάχη με τη Λεβερκούζεν. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία και το τεχνικό επιτελείο ψάχνει λύσεις.

«Κάναμε αμέτρητα λάθη με τη Λεβερκούζεν. Οι αποστάσεις πρέπει να είναι μικρότερες και να γίνουμε πιο συμπαγείς. Έχουμε μπροστά μας ένα μεγάλο ματς. Η Μπάγερν έχει παίκτες τεράστιας ποιότητας σε κάθε θέση. Ο Χάρι Κέιν είναι στο επίκεντρο λόγω της μεταγραφής. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και ταιριάζει ακριβώς στην Μπάγερν», υποστήριξε ο προπονητής της Γκλάντμπαχ, Τζεράρντο Σεοάνε.

Η Μπάγερν με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς στην Bundesliga δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στο Μόναχο ο Χάρι Κέιν παραμένει κεντρικό πρόσωπο και άπαντες στέκονται στα νούμερά του σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Η σύγκριση με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι είναι βασικό θέμα συζήτησης.

Οι Βαυαροί την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν με άνεση (3-1) της Άουγκσμπουργκ με τον Χάρι Κέιν να σκοράρει δύο γκολ. Ο Τόμας Τούχελ ξέρει ότι η ομάδα του έχει ακόμα πολλά περιθώρια βελτίωσης, αλλά θέλει να βλέπει τους παίκτες του να μην σβήνουν τις μηχανές ακόμα κι όταν το ματς έχει καθαρίσει. Την Πέμπτη η Μπάγερν έμαθε και τους αντιπάλους της στους ομίλους του Champions League.  

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ένα βασικό θέμα που απασχολεί τους Βαυαρούς. Ο Μάνουελ Νόιερ ξεκίνησε προπονήσεις και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του, όμως ακόμη δεν είναι έτοιμος. Βασικός παίζει ο Σβεν Ουλράιχ και υπάρχει ανταγωνισμός, αφού ο Ντανιέλ Πέρετζ είπε «θα κάνω τα πάντα για να παίξω».

Ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην αρνητική παράδοση που έχει η Μπάγερν στα τελευταία ματς με την Γκλάντμπαχ, λέγοντας: «Δεν πιστεύω στα σερί είτε είναι υπέρ μας, είτε κατά μας. Πάμε σαν φαβορί στην έδρα της Γκλάντμπαχ κι αυτό θέλουμε να το δείξουμε στο χορτάρι με νίκη. Είναι στο χέρι μας».


Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 02/09/2023

  • Η Γκλάντμπαχ βάζει δύσκολα τα τελευταία χρόνια στους Βαυαρούς. Η Μπάγερν ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης δεν έχει κερδίσει κανένα από τελευταία ματς στην Γερμανία κόντρα στην Γκλάντμπαχ. Συγκεκριμένα μετράει 2 ισοπαλίες (1-1, 1-1) και 3 ήττες (3-2, 1-2, 5-0).
  • Τελευταία νίκη της Μπάγερν κόντρα στην Γκλάντμπαχ ήταν τον Μάιο του 2021 με το 6-0 μέσα στο Μόναχο.
  • Η Μπάγερν μέσα στην έδρα της Γκλάντμπαχ κέρδισε τελευταία φορά ματς της Bundesliga το 2019 με σκορ (1-5). Έκτοτε μετράει τρεις ήττες (3-2, 3-2, 2-1) και μια ισοπαλία (1-1).
  • Ο Χάρι Κέιν σε 2 αγωνιστικές στην Bundesliga μετράει 3 γκολ και 1 ασίστ. Την περασμένη αγωνιστική σκόραρε και από το σημείο του πέναλτι.
  • Για 3η φορά τα τελευταία χρόνια η Γκλάντμπαχ ξεκινάει με μόλις έναν βαθμό στις 2 αγωνιστικές το πρωτάθλημα της Bundesliga.
  • 2 Over κι από 1 Goal και No Goal μετράνε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν σε 2 αγωνιστικές στην Γερμανία.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Γκλάντμπαχ – Μπάγερν: Προγνωστικά 02/09/2023

Για την παραδοσιακή μάχη της Bundesliga ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Μπάγερν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Γκλάντμπαχ ακόμα ψάχνεται και η άμυνά της προβληματίζει. Δέχθηκε 7 γκολ σε 2 ματς. Η Μπάγερν με την έλευση του Χάρι Κέιν ανεβάζει συνεχώς στροφές. Οι Βαυαροί είναι ικανοί να σπάσουν την εις βάρος τους παράδοση και να συνεχίσουν με νέο τρίποντο.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΑΠΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Σε εξαιρετική φόρμα βρίσκεται ο Λερόι Σανέ κι αυτό το παραδέχθηκε και ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ. Ο εξτρέμ της Μπάγερν δημιουργεί κινδύνους μετράει δύο γκολ σε δύο αγωνιστικές και είναι ικανός να βρει εκ νέου δίχτυα.

ανυτιμε σκορερ σανε σε αποδοση 2.50 στη novibet

Οι ανορθογραφίες στην άμυνα της Γκλάντμπαχ αναμένεται να στοιχίσουν.

μπαγερν να σκοραρει με πεναλτι αποδοση 5.00 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γκλάντμπαχ – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Γκλάντμπαχ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/09/2023

Εκτός μάχης τέθηκε ο βασικός γκολκίπερ Όμλιν. Σημαντικές για την Γκλάντμπαχ είναι και οι απουσίες των Νετζ, Λάινερ (αμυντικοί), Κράμερ και Κονέ (μέσοι). Το ζητούμενο για του γηπεδούχους είναι να βελτιώσουν την αμυντική τους λειτουργία.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Νίκολας – Φρίντριχ, Ιτακούρα, Βέμπερ – Χόνοραρ, Βάιγκλ, Νόιχαους, Σκάλι – Νγκουμού, Πλέα – Τσβαντσάρα

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/09/2023

Η Μπάγερν έχει αμέτρητες λύσεις για να καλύψει τις απουσίες των Νόιερ (τερμ.), Μουσιάλα (μέσος) και Γκερέιρο (μπακ). Ο Γκράφενμπερχ ψάχνεται να φύγει με μεταγραφή, ενώ ο Παβάρντ δεν υπολογίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ουλράιχ – Μαζραουί, Ουπαμεκάνο, Κιμ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Γκνάμπρι, Κομάν – Κέιν.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ