el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Μπενφίκα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/04/2023

Η Ίντερ ήταν εξαιρετική στον πρώτο προημιτελικό και το 2-0 δίνει σαφές προβάδισμα στους Ιταλούς για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να παλέψει μέχρι τέλους και θα δώσει μάχη στη ρεβάνς του Σαν Σίρο (22:00).

Για το μεγάλο ματς στην Ιταλία ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet η σπουδαία αναμέτρηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Το Champions League μπαίνει στην τελική του ευθεία, στο πιο… καυτό σημείο της σεζόν!

 


Ίντερ – Μπενφίκα: Παρουσίαση, Ανάλυση 19/04/2023

Σε αντίθεση με όσα συμβαίνουν στη Serie A, η Ίντερ έδειξε ξανά σοβαρή και απόλυτα πειθαρχημένη στο Champions League. Οι Ιταλοί ταξίδεψαν στην Πορτογαλία για τον πρώτο προημιτελικό και γνώριζαν ότι θα αντιμετωπίσουν μία ομάδα που δεν είχε ούτε μία ήττα φέτος στη διοργάνωση και το σφύριγμα της λήξης τους βρήκε σε θέση ισχύος.

Παίζοντας με ψυχραιμία, ουσία και εξαιρετική τακτική προσέγγιση, οι Νερατζούρι κέρδισαν με 2-0 (Μπαρέλα, Λουκάκου) και τώρα μένει να διαχειριστούν το προβάδισμά τους για να «κλείσουν» θέση στα ημιτελικά του Champions League.

Το παράξενο είναι πως αυτή ήταν η μοναδική νίκη της Ίντερ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πριν λίγες μέρες έχασε από την αδύναμη Μόντσα (0-1) για το ιταλικό πρωτάθλημα.

«Παίξαμε εξαιρετικά απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα χρειαστούμε ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση για να προκριθούμε, η Μπενφίκα έχει δείξει ότι μπορεί να κερδίσει οπουδήποτε», είπε μετά το τέλος του αγώνα στο Ντα Λουζ ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, με εξαίρεση την απουσία του Μίλαν Σκρίνιαρ.

Έτσι, όλα δείχνουν πως η Ίντερ θα παίξει με τους Ονάνα, Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μπρόζοβιτς, Ντιμάρκο, Τζέκο και Μαρτίνες.

Στην αντίπερα όχθη, η Μπενφίκα καλείται να παλέψει για μία μεγάλη και ιστορική ανατροπή. Οι Πορτογάλοι πλήρωσαν την απειρία τους και ουσιαστικά παρασύρθηκαν στο χαμηλό τέμπο της Ίντερ, κάτι που μοιραία οδήγησε στην πρώτη τους φετινή ήττα στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ήταν απλά το πρώτο ματς. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε στην ομάδα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στο Μιλάνο», είπε ο Ρότζερ Σμιντ, ο οποίος δέχτηκε αποδοκιμασίες και έντονη κριτική μετά την ήττα από την Τσάβες (1-0), που ήταν η τρίτη συνεχόμενη για τους «Αετούς» σε πορτογαλικό πρωτάθλημα και Champions League.

O Γερμανός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή ποινές και θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι με επιθετική προσέγγιση, ενώ η επιστροφή του Οταμέντι (ήταν τιμωρημένος στο πρώτο ματς) θα ενισχύσει σίγουρα την αμυντική γραμμή των Πορτογάλων.


Ίντερ – Μπενφίκα: Στατιστικά και Προϊστορία 19/04/2023

 

 


Ίντερ – Μπενφίκα: Προγνωστικά 19/04/2023

Μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, η Ίντερ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Παρόλα αυτά, οι Ιταλοί διανύουν συνολικά μία κακή αγωνιστική περίοδο και η Μπενφίκα είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει όσες πιθανότητες έχει για τη μεγάλη ανατροπή.

Για το δεύτερο προημιτελικό των δύο ομάδων ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

UNDER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες έχουν… ταυτιστεί με το Under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια τους, ενώ και η Ίντερ θα προσεγγίσει την αναμέτρηση έχοντας ως στόχο να χαμηλώσει το τέμπο και να προσέξει την άμυνά της.

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Η Μπενφίκα θα επιτεθεί από το πρώτο λεπτό, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει. Η Ίντερ, όμως, θα είναι σίγουρα υποψιασμένη και θα κοιτάξει να απομακρύνει κάθε μπάλα μακριά από την περιοχή του Ονάνα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ίντερ – Μπενφίκα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 


Ίντερ: Απουσίες, Ενδεκάδα 19/04/2023

Με εξαίρεση τον εδώ και καιρό off Σκρίνιαρ, η Ίντερ δεν έχει προβλήματα και ο Ιντζάγκι αναμένεται να επιλέξει τους αγαπημένους του έντεκα. Αυτό σημαίνει ότι ο Λουκάκου θα μείνει ξανά στον πάγκο, όπως και ο Μκιταριάν.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Μαρτίνες, Τζέκο


Μπενφίκα: Απουσίες, Ενδεκάδα 19/04/2023

Η επιστροφή του Οταμέντι δίνει εμπειρία και ποιότητα στην άμυνα της Μπενφίκα και ο Σμιντ θα επιλέξει ενδεκάδα με ξεκάθαρη επιθετική προσέγγιση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βλαχοδήμος – Ζιλμπέρτο, Σίλβα, Οταμέντι, Γκριμάλδο – Φλορεντίνο, Τσικίνιο – Μάριο, Ράφα Σίλβα, Άουρσνες – Ράμος

 


Διαβάστε ακόμα…

haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!


elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά


Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ