el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ιντερ – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2022

Σπουδαίo παιχνίδι μας υπόσχονται Ιντερ και Ρόμα στο Μιλάνο για την 8η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο ομάδες έχουν υψηλές βλέψεις τη φετινή σεζόν και τη δεδομένη χρονική στιγμή βαδίζουν χέρι χέρι στην βαθμολογία.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα διατηρήσει την επαφή του με τις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, αντίθετα ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος.

Στη μάχη των πάγκων αναμφισβήτητα ξεχωρίζει το μπτα ντε φερ ανάμεσα σε Σιμόνε Ιντζάγκι και Ζοσέ Μουρίνιο!

Το μεγάλο ματς στην Ιταλία παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Serie A!


Ιντερ – Ρόμα: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2022

Οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά την καθιερωμένη διακοπή για τις υποχρεώσεις που είχαν οι παίκτες με τις εθνικές ομάδες.

Το ματς ανάμεσα σε Ιντερ και Ρόμα στο Μεάτσα είναι το σπουδαιότερο της 8ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες αναμένεται να μας χαρίσουν ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι.

Η Ιντερ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας (4-0-3) και απέχει 5 βαθμούς από την κορυφή. Στο τελευταίο της παιχνίδι ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ουντινέζε και στη διακοπή η γκρίνια και ο προβληματισμός κυριάρχησε. Οι νερατζούρι μακριά από την έδρα είναι σάκος του μποξ και ότι καλό έχουν πετύχει φέτος είναι μέσα στο Μιλάνο, εκεί όπου δεν έχουν την παραμικρή απώλεια βαθμών (3-0-0).

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι παραδέχεται ότι ακόμα δεν έχει βρει την κατάλληλη χημεία και οι πειραματισμοί θα συνεχιστούν, αφού υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Ο Μπρόζοβιτς βρήκε «νοκ άουτ», οι Ντε Φράι, Γκόσενς τραυματίες και ο Λουκάκου ανέτοιμος να ξεκινήσει μετά τον τραυματισμό του.

«Πρέπει να βρούμε λύσεις, έχουμε εξαιρετικό υλικό και το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση απ’ όλους τους παίκτες. Είχα στο μυαλό μου ένα συγκεκριμένο πλάνο, με τους Ντε Φράι, Μπρόζοβιτς, Λουκάνκου βασικούς πυλώνες κάθε γραμμής, όμως πάμε σε πλαν β με τους Ατσέρμπι, Ασλάνι, Τζέκο», τόνισε ο Σιμόνε Ιντζάγκι, ο οποίος χαρακτήρισε το ματς με την Ρόμα σημαντικό με δεδομένο ότι η ομάδα του έχει ήδη χάσει σημαντικό έδαφος στη μάχη του πρωταθλήματος.

Η Ρόμα προέρχεται επίσης από ήττα, αφού την περασμένη αγωνιστική έχασε μέσα στην έδρα της από την Αταλάντα. Οι Ρωμαίοι επιθετικά δεν βρήκαν λύσεις και μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα στο Ολίμπικο έπεσαν στην 6η θέση της βαθμολογίας στο -4 από την κορυφή. Σε αντίθεση με την Ιντερ οι «τζιαλορόσι» παρουσιάζουν εξαιρετική εικόνα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους (2-1-1) και φιλοδοξούν να ρεφάρουν την ήττα από την Αταλάντα μ’ ένα θετικό αποτέλεσμα στο Μιλάνο.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι αισιόδοξος και ετοιμάζει εκπλήξεις στον Ιντζάγκι, προκειμένου να σταματήσει το νικηφόρο σερί της Ιντερ στο Σαν Σίρο και παράλληλα να βάλει τέλος στην αρνητική παράδοση που έχει η Ρόμα. Οι Ρωμαίοι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν να νικήσουν την Ιντερ από τον Φεβρουάριο του 2017.

«Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι διότι και οι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη μετά τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής. Περιμένω από τους παίκτες μου να βελτιώσουν την εικόνα τους και να μην επαναλάβουν τα λάθη που κάναμε με την Αταλάντα», υποστήριξε ο Ζοσέ Μουρίνιο παραμονή του ματς.


Ιντερ – Ρόμα: Στατιστικά & Προϊστορία 01/10/2022

  • Απίστευτο κι όμως αληθινό. Η Ιντερ έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της Ρόμα, αφού από το 2017 και μετά σε συνολικά 10 παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει ηττηθεί (4 νίκες, 6 ισοπαλίες).
  • Στα τελευταία 3 ματς πρωταθλήματος η Ιντερ μετράει ισάριθμες νίκες και σε όλα τα παιχνίδια έχει σκοράρει 3 γκολ (3-1, 0-3, 3-1). Πριν από το νικηφόρο σερί των νερατζούρι οι δύο ομάδες μας πρόσφεραν 6 διαδοχικές ισοπαλίες και το αγαπημένο τους σκορ ήταν το 2-2 που εμφανίστηκε 3 φορές.
  • Τάση στα Goal και Over παρουσιάζουν Ιντερ και Ρόμα. Από τη σεζόν 2016/17 στη Serie A και ανεξαρτήτως έδρας μετράμε 8 Over σε 12 παιχνίδια και 10 Goal σε 12 αναμετρήσεις.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Serie A.

Ιντερ – Ρόμα: Προγνωστικά 01/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ιντερ και Ρόμα στο μεγάλο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Serie A.

Οι δύο ομάδες διψούν για την επιστροφή τους στη νίκη, ενώ το παρελθόν μας έχει αποδείξει ότι μας προσφέρουν απλόχερα σκορ και θέαμα.

Η Ιντερ τη δεδομένη χρονική στιγμή έχει κομβικά προβλήματα σε όλες τις γραμμές και η Ρόμα έχει το υλικό για να τα εκμεταλλευτεί και να σπάσει την αρνητική παράδοση.

Χ2 ΔΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.77 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ιντερ θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και η Ρόμα ως γνήσια ομάδα του Μουρίνιο θα παίξει πιο έξυπνα και με αντεπιθέσεις.

ΡΟΜΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.35

Δελεαστικές οι επιλογές σε κορυφαίες αποδόσεις βρίσκουμε τα Coambo Bets και για το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιντερ και Ρόμα επιλέξαμε το

GOAL & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ιντερ – Ρόμα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, αντιμετωπίζει τέσσερα βασικά προβλήματα, αφού οι Ντε Φράι (αμ.), Γκόσενς (αμ.), Μπρόζοβιτς (μεσος) και Λουκάκου (φορ) είναι «νοκ άουτ». Επιστρέφει ο Τσαλχάνογλου, ο οποίος θα αναλάβει δράση στην οργάνωση του παιχνιδιιού, ενώ στην επίθεση θα παίξουν μαζί οι Λαουτάρο και Τζέκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Μπαρέλα, Ασλάνι, Τσαλχάνογλου, Ντούμφρις, Ντιμάρκο – Τζέκο, Λαουτάρο

Ρόμα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/10/2022

Ευχάριστο νέο προέκυψε για τον προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο, αφού ο αρχηγός Λορέντζο Πελεγκρίνι (μεσοεπιθετικός) είναι πλέον διαθέσιμος για το μεγάλο ματς μέσα στο Μιλάνο. Ο Ντιμπάλα δεν βρίσκεται σε καλό βαθμό ετοιμότητας και αναμένεται να μπει αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο. Εκτός παραμένει λόγω τραυματισμού ο Βαϊνάλντουμ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Ρούι Πατρίτσιο – Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Μαντσίνι – Μάτιτς, Κριστάντε, Τσέλικ, Σπινατσόλα – Ζανιόλο, Πελεγκρίνι -Έιμπραχαμ.

 


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ