el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ισημερινός – Σενεγάλη: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 29/11/2022

Ματς «θρίλερ» μας υπόσχονται ο Ισημερινός και η Σενεγάλη στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα για τον Ισημερινό (4 β.), ο οποίος με νίκη ή ισοπαλία παίρνει την πρόκριση για τους «16» της διοργάνωσης, ενώ η Σενεγάλη 3β.) θέλει μόνο νίκη για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο πλευρές είναι ικανές να μας χαρίσουν ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, το οποίο αναμένεται να έχει γρήγορο ρυθμό και αγωνιστική ένταση πάνω στο χορτάρι.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Πορτογαλίας απέναντι στην Ουρουγουάη γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Ισημερινός – Σενεγάλη: Προγνωστικά, Ανάλυση 29/11/2022

Ιστορικό ματς στο «Khalifa International Stadium» και για τις δύο ομάδες στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ο Ισημερινός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και πλέον φιλοδοξεί να μπει για 2η φορά στην ιστορία του στους «16» της τελικής φάσης του Μουντιάλ. Αυτό έχει να συμβεί από το 2006 και του Γκοστάβο Αλφάρο με μια νίκη (0-2 κόντρα στο Κατάρ) και μια ισοπαλία (1-1 με την Ολλανδία) έχουν φέρει την κατάσταση στον όμιλο στα μέτρα τους. Γι’ αυτό το λόγο στον τελικό με τη Σενεγάλη βολεύονται και με την ισοπαλία και αναμφισβήτητα η κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Ο Ισημερινός θα παίξει με το σύστημα που του χάρισε τα δύο θετικά αποτελέσματα στον όμιλο και επιθετικά στηρίζει τα πάντα στον Ένερ Βαλένσια. Ο επιθετικός της Φενέρμπαχτσε έχει πετύχει τα τελευταία 6 γκολ του Ισημερινού σε τελική φάση Μουντιάλ κι αυτό είναι ένα μοναδική ρεκόρ για τον ίδιο.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, δεν σκεφτόμαστε τα σενάρια και το γεγονός ότι βολευόμαστε με την ισοπαλία. Το μόνο που μας απασχολεί είναι η νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής Γκουστάβο Αλφάρο.

Η Σενεγάλη με 3 βαθμούς στον όμιλο έμεινε στο κόλπο μετά το «τρίποντο» (1-3) κόντρα στο Κατάρ. Τα «λιοντάρα» δεν έχουν πετύχει ποτέ 2η σερί νίκη σε τελική φάση Μουντιάλ και σε περίπτωση που τα καταφέρουν τότε θα πάρουν και την πρόκριση για τους «16».

Οι παίκτες του Αλιού Σισέ μας απέδειξαν στα δύο παιχνίδια του ομίλου ότι λειτουργούν σαν «γροθιά» πάνω στο χορτάρι και θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους σ’ ένα παιχνίδι που είναι… τελικός.

Εντός της ομάδας δεν έχουν ξεχάσει την απουσία του Σαντιό Μανέ, όμως οφείλουμε να σταθούμε στο γεγονός ότι στην γραμμή κρούσης ο Ισμαΐλ Σαρ είναι ο νούμερο ένα κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες. Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι στο περασμένο ματς με το Κατάρ ο τερματοφύλακατς της Σενεγάλης και παίκτης της Τσέλσι, Έντουαρντ Μεντί είχε εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε όρθια την ομάδα στα δύσκολα.

Ο προπονητής Αλιού Σισέ, ο οποίος οδήγησε τη Σενεγάλη στην κατάκτηση του Κόπα Άφρικα το 2021, έδωσε το σύνθημα παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης, λέγοντας: «Οι παίκτες μου είναι νικητές και έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να κερδίζουν μεγάλα παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, αφού πλέον δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».


Ισημερινός – Σενεγάλη: Στατιστικά & Προϊστορία 29/11/2022

  • Μεγάλη τάση στα Under παρουσιάζει ο Ισημερινός, αφού στα 15 από τα 16 τελευταία του παιχνίδια ο δείκτης του σκορ σταμάτησε σε λιγότερα από 2,5 γκολ.
  • Η Σενεγάλη στα 9 από τα 10 τελευταία της παιχνίδια σε τελική φάση Μουντιάλ έχει δει την εστία της να παραβιάζεται.
  • Δύο φορές σε φιλικά παιχνίδια έχουν συναντηθεί οι δύο ομάδες στο παρελθόν. Η Σενεγάλη νίκησε και τις δύο φορές, το 2002 με σκορ 1-0 και το 2005 με 2-1.


Ισημερινός – Σενεγάλη: Προγνωστικά 29/11/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο οριακό ματς ανάμεσα σε Ισημερινό και Σενεγάλη στην τελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου. Η Σενεγάλη καιγεται για τη νίκη και όσο περνάει η ώρα θα ρισκάρει αυτό μπορεί να το εκμεταλλευτεί η επίθεση του Ισημερινού.

Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το Εκουαδόρ απέδειξε ότι διαθέτει εξαιρετική ομάδα και γι αυτό λόγο αποτελεί επιλογή

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΗΜΕΡΙΝΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.48 ΣΤΗ NOVIBET

Η δίψα των ομάδω για νίκη μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα γίνει ανοιχτό ματς και τα δίχτυα αναμένεται να κουνηθούν και στις δύο πλευρές.

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ NOVIBET 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ισημερινός – Σενεγάλη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές! Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισημερινός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2022

Ο Ισημερινός βολεύεται ακόμα και με ισοπαλία. Θα λείψει ο μέσος Μέντες (τιμωρημένος), ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του πρώτου σκόρερ Βαλένσια, ο οποίος είχε ενοχλήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Γκαλίντε – Πορόσο, Τόρες, Ινκαπιέ – Πρεσιάδο, Γκουέσο, Καϊσέδο, Εστουπινάν – Πλάτα, Βαλένσια (Σαρμιέντο) – Εστράδα

Σενεγάλη: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 29/11/2022

Η Σενεγάη δεν έχει τίποτα να χάσει και θα τα παίξει όλα για όλα για το χρυσό τρίποντο που θα την οδηγήσει στην επόμενη φάση. Γνωστή από την αρχή η απουσία του Μανέ, εκτός μάχης και ο μέσος Κουγιατέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μεντί – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί, Ντιαλό, Τζέικομπς – Γκέιγ, Μεντί, Ντιστά, Σαρ – Ντιά, Ντιένγκ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ