el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ισπανία – Ελβετία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 24/09/2022

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι ανάμεσα σε Ισπανία και Ελβετία για την 5η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο UEFA Nations League.

Αμφότερες διψούν για τη νίκη, αφού η Φούρια Ρόχα με νίκη θα αγκαλιάσει την πρωτιά στο γκρουπ που σημαίνει και συμμετοχή στην τελική φάση, ενώ η Ελβετία ψάχνει τη νίκη για να μην κινδυνεύσει με υποβιβασμό στη League B.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Ισπανίας απέναντι στην Ελβετία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Uefa Nations League!


Ισπανία – Ελβετία: Ανάλυση & Παρουσίαση 24/09/2022

Με βάση την εικόνα που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού όλες οι ομάδες πάνε «χέρι- χέρι». Η Ισπανία είναι στην πρώτη θέση αήττητη με 8 βαθμούς (2-2-0) και η Πορτογαλία ακολουθεί κατά πόδας με 7 πόντους. Η Ελβετία βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με 3 πόντους, όμως την περασμένη αγωνιστική νίκησε 1-0 την Πορτογαλία κι απέδειξε ότι δεν τα παρατάει.

Η Ισπανία μπορεί τη δεδομένη χρονική στιγμή να μην τρομάζει τους αντιπάλους της όπως το 2010, όμως ο Λουίς Ενρίκε χτίζει ομάδα με στόχο να διεκδικήσει ακόμα και το τρόπαιο στο Μουντιάλ του Κατάρ. Το ταλέντο περισσεύει στη La Roja και άπαντες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Κύπελλο, αφού βρίσκονται σ’ έναν δυνατό όμιλο με Γερμανία, Κόστα Ρίκα και Ιαπωνία.

Ωστόσο βασικός στόχος όλων είναι να σφραγίσει την πρώτη θέση στον όμιλό στο Nations League και να μπει στην τελική φάση της διοργάνωσης. Υπενθυμίζουμε ότι η Ισπανία τη σεζόν 2020/21 έφτασε στον τελικό του Nations League και ηττήθηκε 2-1 από τη Γαλλία.

«Μας περιμένουν δυο δυνατά παιχνίδια και όλοι οι παίκτες βρίσκονται σε εγρήγορστη, διότι σκέφτονται και τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ. Θέλοουμε οι δοκιμές να συνδυάζονται με νίκες», τόνισε ο Λουίς Ενρίκε παραμονή του ματς.

Σε περίπτωση που η Ισπανία κερδίσει την Ελβετία και η Τσεχία κάνει την έκπληξη με την Πορτογαλία τότε η ομάδα του Λουίς Ενρίκε θα σφραγίσει τη θέση της στους τελικούς του Nations League. Ωστόσο, αν δεν γίνει το παραπάνω σενάριο τα πάντα θα κριθούν στο μεγάλο ντέρμπι της Ιβηρικής την επόμενη εβδομάδα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία.

Η Ελβετία, μετά από τρεις ήττες στην εκκίνηση του ομίλους, «απάντησε» με νίκη κόντρα στην Πορτογαλία κι έμεινε ζωντανή στο κόλπο για την αποφυγή της τελευταίας θέση που υποβιβάζει στη League B.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Χάρις Σεφέροβιτς στο 57ο δευτερόλεπτο και στη συνέχεια η άμυνα των Ελβετών ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην πίεση των Πορτογάλων.

Ωστόσο, ο κίνδυνος για τον υποβιβασμό παραμένει ορατός και η Ελβετία «καίγεται» για το «τρίποντο» μέσα στη Σαραγόσα και θα χρειαστεί αποτέλεσμα και με την Τσεχία στο ερχόμενο ματς (27/9).

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο διότι επιθυμούμε να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Η Ισπανία είναι από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο και βλέπουμε το συγκεκριμένο ματς ως κι ένα μεγάλο τεστ ενόψει του Μουντιάλ», τόνισε ο προπονητής της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ελεβετία έχει στο βάθος του μυαλού της και το Μουντιάλ, αφού στο Κατάρ την περιμένει έναν απαιτητικός όμιλος με Βραζιλία, Σερβία και Καμερούν.


Ισπανία – Ελβετία: Στατιστικά & Προϊστορία 24/09/2022

  • Η Ισπανία τρέχει αήττητο σερί οκτώ αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και μετράει 6 νίκες και 2 ισοπαλίες (2-2 με Τσεχία, 1-1 με Πορτογαλία). Στα συγκεκριμένα παιχνίδια δέχθηκε 4 γκολ και σκόραρε 15 μοιράζοντας 5 Under και 3 Over.
  • Από τον τελικό του UEFA Nations League 10/10/21 απέναντι στην Γαλλία έχει να ηττηθεί η Ισπανία και το συγκεκριμένο ματς έγινε στο Μιλάνο.
  • Τελευταία εντός έδρα ήττα της Ισπανίας ήταν τον Οκτώβριο του 2018  από την Αγγλία στο εναρκτήριο ματς των ομίλων του Nations League.
  • Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που έγινε στις 9 Ιουνίου η Ισπανία επικράτησε 0-1 με γκολ του Πάμπλο Σαράμπια. Το ματς ήταν ισορροπημένο με εκατέρωθεν φάσεις, όμως η Ρόχα ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 66% κατοχή μπάλας. Η Ελβετία κέρδισε 3 κόρνερ και οι παίκτες της είδαν 4 κιτρινες κάρτες, ενώ η Ισπανία εκτέλεσε μόλις ένα κόρνερ και κανείς παίκτες δεν είναι κίτρινη κάρτα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία των ομίλων του Nations League.


Ισπανία – Ελβετία: Προγνωστικά 24/09/2022

Επιλέξαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε κορυφαίες αποδόσεις από τις 600+ αγορές που προσφέρει η Novibet για το μεγάλο παιχνίδια ανάμεσα σε Ισπανία και Ελβετία στη Σαραγόρα.

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο κίνητρο για την νίκη και αυτό σημαίνει ότι αναμένεται να παρακολουθήσουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι.

ΤΟ GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.06 ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΣΤΗ novibet

Οι Ισπανοί παραδοσιακά κρατάνε την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους κάτι που φέρνει εκνευρισμό στους αντιπάλους…

ΕΛΒΕΤΙΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές και βρίσκουμε δελεαστικές αποδόσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο.

1Χ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ισπανία – Ελβετία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ισπανία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/09/2022

Η Ισπανία διαθέτει αξιόλογους παίκτες στο ρόστερ της και ο Λουίς Ενρίκε, παρότι δεν υπολογίζει τους Λαπόρτ, Ογιαρθάμπαλ, Ανσου Φάτι, Αλκάνταρα είναι αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Ντε Χέα, Ράμος, Ολμο. Οι Νίκο Γουίλιαμς και Μπόρχα Ιγκέσιας κλήθηκαν για πρώτη φορά για να δώσουν βοήθειες στην επίθεστο στον Μοράτα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Γκαρσία, Τόρες, Αλμπα – Μπουσκέτς, Γκάβι, Κόκε – Σαράμπια- Τόρες, Μοράτα.

Ελβετία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 24/09/2022

Η Ελβετία δεν υπολογίζει τον Στέφεν Τσούμπερ (εξτρέμ της ΑΕΚ) και τον Νοά Οκαφόρ (επιθετικός), αφού αμφότεροι είναι τραυματίες. Το βάρος στην επίθεση θα πέσει στους Σεφέροβιτς, Σακίρι, Εμπολό. Αμφίβολος για το αρχικό σχήμα είναι ο αμυντικός Ρικάρντο Ροντρίγκεζ που θέλει δύο ομάδα συμμετοχές για να φτάσει τις 100.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ομλιν – Βίντμπερ, Ακάνζι, Ελβέντι, Ροντρίγκεζ (Μπαμπού) – Φρόιλερ, Τσάκα, Σόου – Σακίρι, Σεφέροβιτς, Εμπολό.


Διαβάστε ακόμα…

Προγνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ