el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Γιουβέντους – Ρόμα: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/12/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στη Serie A, με την Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα (21:45) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος λίγο πριν μας αποχαιρετήσει το 2023.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της Serie A γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Serie A!

 


Γιουβέντους – Ρόμα: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/12/2023

Μεγάλο ντέρμπι στην Ιταλία ανάμεσα σε δύο παραδοσιακές δυνάμεις της Serie A.

Η Γιουβέντους, που φέτος πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού, υποδέχεται τη Ρόμα, η οποία δείχνει σημάδια ανάκαμψης μετά από ένα κακό αγωνιστικό ξεκίνημα.

H Γιούβε (40β.) νίκησε τη Φροζινόνε με 2-1 πριν τα Χριστούγεννα και παραμένει αήττητη για 12ο σερί παιχνίδι. Σε αυτό το διάστημα, η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι κέρδισε εννιά φορές και συνολικά δείχνει ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο, κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι. Έτσι, η Γιουβέντους βρίσκεται σταθερά στο κυνήγι του τίτλου μαζί με την πρωτοπόρο (44β.) Ίντερ και στα τελευταία παιχνίδια ο Βλάχοβιτς έχει αναγεννηθεί.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν με αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε στον αγώνα με την Φροζινόνε. Οι Γκάτι και Βλάχοβιτς θα πάρουν πιθανότητα θέση βασικού, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Γουεά.

Στην ανίπερα όχθη, η Ρόμα ετοιμάζεται για το ντέρμπι με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι παίκτες του Ζοσέ Μουρίνιο κυριάρχησαν σε ένα σκληρό ματς κόντρα στην πρωταθλήτρια  Νάπολι και η νίκη με 2-0 έφερε τη Ρόμα στην 6η θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς. Οι Ρωμαίοι κυνηγούν την 5η Φιορέντινα (30β.), ενώ λίγο πιο ψηλά βρίσκεται η Μπολόνια (31β.) και η Μίλαν με 33 βαθμούς.

Το ζητούμενο είναι να «χτιστεί» θετικό σερί προκειμένου η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Πορτογάλος προπονητής ανησυχεί για την κατάσταση του Πελεγκρίνι, ενώ τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν ο Ντιμπάλα μπει στην αποστολή. Σημαντικές είναι οι απουσίες των Έιμπραχαμ και Σμόλινγκ. Στον Λουκάκου θα πέσει το βάρος στη γραμμή κρούσης.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Γιουβέντους – Ρόμα: Στατιστικά, Προϊστορία 30/12/2023

  • 67 φορές έχουν αναμετρηθεί Γιούβεντους και Ρόμα στο παρελθόν. Η Γιούβε μετράει 31 νίκες (20 εντός) η Ρόμα 17 (11 εκτός) και 19 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Η Γιουβέντους σε 17 αγωνιστικές μετράει 6 Over και 11 Under και στα τελευταια πέντε ματς έχει 3 Under και 2 Over.
  • Η Ρόμα σε 17 ματς στη Serie A έχει 9 Over και 8 Under, ενώ προέρχεται από 3 σερί Under.
  • Ο Λουκάκου είναι πρώτος σκόρερ της Ρόμα με 8 γκολ σε 14 ματς, ενώ σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 13 τέρματα σε 20 συμμετοχές.
  • Βλάχοβιτς και Κιέζα έχουν την συχνότερη επαφή με τα δίχτυα στο ρόστερ της Γιουβέντους με 6 και 5 γκολ αντίστοιχα στο ιταλικό πρωτάθλημα.
  • Η βαθμολογία της Serie A. 
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Γιουβέντους – Ρόμα: Προγνωστικά 30/12/2023

Για το μεγάλο ματς στο Τορίνο ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρόμα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Πρόκειται για ντέρμπι και οι δύο ομάδες θα παίξουν στην εκκίνηση της αναμέτρησης αρκετά προσεχτικά.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 1.95

Σε μια ιταλική μονομαχία αξίζει να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες. Το περασμένο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι είχε δυο κόκκινες κάρτες. Και στο Τορίνο τα νεύρα θα είναι τεντωμένα…

over 0.5 κοκκινεσ καρτεσ σε αποδοση 3.25 

Η Γιούβε μέσα στην έδρα της θα ρισκάρει περισσότερο με στόχο να βάλει δύσκολα στους Ρωμαίους. Αυτό μας οδηγεί στο…

1-0 σκορ οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 1.75

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Γιουβέντους – Ρόμα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

Οι πιο αστείες στιγμές του 2023 (vid)

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ