el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Κηφισιά – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/01/2024

Επικίνδυνη αποστολή για τον Άρη, που αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς προέρχονται από το άνετο 3-0 επί της Νίκης Βόλου για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο, ώστε να πλησιάσουν την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

«Must win» το παιχνίδι για την Κηφισιά, που παραμένει στην τελευταία θέση της λίγκας, ψάχνοντας άμεσα νίκες για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, το ματς στην Καισαριανή συνοδεύεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι συναρπαστικό.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Κηφισιά – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 27/01/2024

Λίγο μετά το εύκολο 3-0 επί της Νίκης Βόλου, ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00) για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε αυτό που έπρεπε στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και επικράτησε εύκολα της Νίκης Βόλου με 3-0. Δύο γκολ από τον Νταρίντα και ένα από τον Σουλεϊμάνοφ διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα, που έφεραν τον Άρη πολύ κοντά στην πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Τώρα, οι «κιτρινόμαυροι» πρέπει να συνεχίσουν στο ίδιο τέμπο και στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρηθούν στην 5η θέση (30β.) και να κρατήσουν την απόσταση από τον 6ο Αστέρα Τρίπολης.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κηφισιά (20:00), η οποία παλεύει για την παραμονή της στη Super League. Οι  γηπεδούχοι έμειναν μακριά από τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις και παραμένουν στη θέση του ουραγού με 12 βαθμούς, κάτι που αναδεικνύει στο μέγιστο βαθμό την ανάγκη για νίκες στις επόμενες αναμετρήσεις τους.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Ντέιβιντ Νίλσεν, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το status των αμφίβολων Κρίστινσον, Μποτία, Σναϊντερλάν, Παπασάββα, Πρίτσα, Κλωναρίδη, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνουν ξανά εκτός –  για λόγους τακτικής – οι Νίνης, Αντούνες και Λούμορ.

Στην άλλη μεριά, ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές και να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα. Έτσι, οι Φετφατζίδης και Ντουκουρέ, που αγωνίστηκαν μόλις ένα ημίχρονο στο ματς με τη Νίκη Βόλου, αναμένεται να παίξουν περισσότερο, ενώ στη βασική ενδεκάδα θα βρεθούν εκτός απρόοπτου οι Βέλεθ και Παναγίδης. Επίσης, ο Μάνου Γκαρσία θα παίξει ξανά, ώστε να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κηφισιά θέλει να βαδίσει στο… μονοπάτι του αγώνα στον πρώτο γύρο. Τότε, η ομάδα της Αθήνας κατάφερε να φύγει με το 1-1 από το «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ματς που σκόραραν οι Μορόν και Οζέγκοβιτς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Κηφισιά – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 27/01/2024

  • Το ματς του πρώτου γύρου έληξε με 1-1.
  • H Κηφισιά έμεινε μακριά από τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια της.
  • Η Κηφισιά δέχτηκε τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 13 παιχνίδια της.
  • Ο Άρης έχασε μόλις μία φορά στα τελευταία έξι παιχνίδια του σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς του Άρη έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς της Κηφισιάς έληξαν με G/G.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Κηφισιά – Άρης: Προγνωστικά 27/01/2024

Μπορεί να είναι το μεγάλο φαβορί, όμως ο Άρης ενδέχεται να τα βρει… σκούρα κόντρα σε μία ομάδα που παίζει σε κάθε ματς για τη «ζωή» της. Mάλιστα, επιθετικά βρίσκεται πάντα σε καλό επίπεδο και αυτό ίσως οδηγήσει σε ματς με αρκετά γκολ.

Για το ματς στην Καισαριανή επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Άρης σίγουρα θα βγάλει κούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, η Κηφισιά θα παλέψει για να σκοράρει σε ένα ματς με «πρέπει» και η πλάστιγγα γέρνει προς το G/G.

OVER 3.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.60 ΣΤΗ NOVIBET

Οι γηπεδούχοι πρέπει να βρουν αντίδραση και θα μπουν με το… μαχαίρι στα δόντια, σε ένα ματς που έτσι κι αλλιώς θα έχει πολλές επαφές και αρκετά φάουλ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Κηφισιά – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Κηφισιά – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 27/01/2024

Κρίστινσον, Μποτία, Σναϊντερλάν, Παπασάββας, Πρίτσας και Κλωναρίδης παραμένουν εξαιρετικά αμφίβολοι για τη Κηφισιά. Στην άλλη μεριά, ο Άρης θα προχωρήσει σε αλλαγές, γιατί υπάρχει κούραση και μικρά θέματα με ενοχλήσεις.

Κηφισιά (4-2-3-1): Αναγνωστόπουλος – Μίλισεβιτς, Λαντρέ, Τεσέιρα, Γκόμπελιτς – Πέιος, Ιπαλίμπο – Μπιφουμά, Τετέι, Μασούρας – Οζέγκοβιτς

Άρης (4-3-3): Κουέστα – Μοντόγια, Βέλεθ, Μπράμπετς, Φεράρι – Ντουκουρέ, Βερστράτε, Γκαρσία – Φετφατζίδης, Μορόν, Σαβέριο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ