el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/12/2022

Φωτιά πήρε ο 5ος όμιλος στο Μουντιάλ του Κατάρ! Στην τελευταία αγωνιστική το παιχνίδι ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία (21:00) είναι τελικός με έπαθλο την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η Κόστα Ρίκα ψάχνει νίκη υπέρβαση για να γράψει ιστορία, ενώ η σαφώς πιο ισχυρή Γερμανία «καίγεται» για το «τρίποντο».

Μάλιστα, τα «πάντσερ» ανάλογα με την εξέλιξη της άλλης αναμέτρησης ίσως χρειαστούν και νίκη με διαφορά 8 γκολ για να πάρουν την πρόκριση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στο «Al Bayt Stadium» θα παρακολουθήσουμε ένα σπουδαίο ματς και περιμένουμε πολλά γκολ.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Κόστα Ρίκα απέναντι στην Γερμανία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/12/2022

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Κόστα Ρίκα και Γερμανία έχει ξεκάθαρο φαβορί τα «πάντσερ» και έτσι όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση στον όμιλο τα πάντα κρέμονται σε μια κλωστή.

Οι Κοσταρικανοί, μετά τη βαριά ήττα στην πρεμιέρα από την Ισπανία με 7-0, απάντησαν με νίκη (0-1 Video) επί της Ιαπωνίας και θα κυνηγήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για πρόκριση στους «16» μόλις για 2η φορά στην ιστορία τους.

Το υλικό της Κόστα Ρίκα δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό της Γερμανίας, όμως η ομάδα του Λουίς Φερνάντο Σουάρες πλέον δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παίξει για το θαύμα.

Η Κόστα Ρίκα προκρίνεται στην επόμενη φάση με νίκη, ενώ την ευνοεί και το σενάριο της ισοπαλίας αρκεί η Ισπανία να επικρατήσει της Ιαπωνίας.

Στην αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία η Κόστα Ρίκα κράτησε με ευκολία το «μηδέν» στην άμυνα και λυτρώθηκε στην επίθεση με γκολ του αμυντικού Κέισερ Φούλερ. Το παιχνίδι θα μπορούσε κάλλιστα να τελειώσει 0-0.

Οι Γερμανοί, μετά την ήττα σοκ της 1ης αγωνιστικής (1-2) από τους Ιάπωνες έμειναν ζωντανοί με το 1-1 (Video) κόντρα στην Ισπανία. Πλέον καλούνται να δείξουν αν είναι ικανοί να γίνουν πρωταγωνιστές ή θα πουν και πάλι «Auf Wiedersehen» στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Τα σενάρια είναι υπέρ της ομάδας του Χάνσι Φλικ, όμως δεν έχουν αποκλειστικά την κατάσταση στα πόδια τους. Η «νασιονάλμανσαφτ» θέλει μόνο νίκη επί της Κόστα Ρίκα και ανάλογα με την εξέλιξη στο άλλο ματς θα πρέπει να νικήσει με δύο ή και περισσότερα γκολ. Σε περίπτωση που οι Ιάπωνες κάνουν νέο «μπαμ» κόντρα στην Ισπανία τα «πάντσερ» θα χρειαστούν σκορ μέχρι και 8-0 για να περάσουν.

Στο παιχνίδι με την Ισπανία η Γερμανία παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος (0-0) ήταν ασύνδετη επιθετικά και γλίτωσε τα χειρότερα στην εκκίνηση μετά από μια καταπλητική απόκρουση του Νόιερ.

Μετά την ανάπαυλα οι Ισπανοί πήραν προβάδισμα στο σκορ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης με τον Μοράτα να προλαβαίνει τον Σίλε και να νικάει από κοντά τον Νόιερ. Με το προβάδισμα της Ισπανίας οι Γερμανοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.

Ο Φλικ ανακάτεψε την τράπουλα και με την είσοδο των Λερόι Σανέ και Νίκλας Φίλκρουγκ τα «πάντσερ» ισοφάρισαν. Το 1-1 πέτυχε ο Φίλκρουγκ στο 83’ με κοντινό σουτ. Ο 29χρονος επιθετικός που ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης απέδειξε μόλις στην 3η εμφάνιση με τη Γερμανία ότι δικαίως συμπεριλήφθηκε στο ρόστερ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Μας περιμένει ένα κρίσιμο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια. Οφείλουμε να βελτιώσουμε τα ποσοστά μας στην τελική προσπάθεια και να σκοράρουμε», τόνισε προπονητής της Γερμανίας, Χάνσι Φλικ, παραμονή της αναμέτρησης.

Από την πλευρά του ο πιο έμπειρος παίκτης της «μάνσαφτ» Τόμας Μίλερ, συμπλήρωσε: «Απέναντι στην Κόστα Ρίκα είμαστε το μεγάλο φαβορί και είναι λογικό όλοι να περιμένουν μια άνετη νίκη. Ωστόσο, ο αντίπαλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι νίκησε την Ιαπωνία με καταπληκτική αμυντική τακτική.

Κοιτώντας τη βαθμολογία δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι, όμως το γεγονός ότι μπορούμε να νικήσουμε και να περάσουμε στους 16 ματς είναι ενθαρρυντικό. Όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε, πίεση υπάρχει σε κάθε ματς, όμως όλοι γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Το μόνο που πλέον μετράει είναι η πρόκριση».


Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Στατιστικά, Προϊστορία 01/12/2022

  • Η Γερμανία μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014 έχει παίξει 5 ματς σε τελική φάση Μουντιάλ και μετράει 3 ήττες, 1 ισοπαλία και μόλις 1 νίκη. Το συγκεκριμένο στατιστικό την οδήγησε σε αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων το 2018 στη Ρωσία και την έχει φέρει στο χείλος του γκρεμού και στο Κατάρ.
  • Για 2η φορά θα αναμετρηθούν οι δύο ομάδες. Η πρώτη ήταν στην έναρξη του Μουντιάλ το 2006 και η Γερμανία είχε επικρατήσει με σκορ 4-2.
  • Και τα δύο παιχνίδια της Γερμανίας στον όμιλο έχουν λήξει Goal/Goal!
  • Από 3 σερί No Goal προέρχεται η Κόστα Ρίκα και κράτησε το μηδέν στα 2 από τα 3 παιχνίδι.



Κόστα Ρίκα – Γερμανία: Προγνωστικά 01/12/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο οριακό ματς της 3ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Κόστα Ρικα και Γερμανία.  Η «νασιονάλμανσαφτ», με δεδομένο ότι χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 2 γκολ (αν το Ιαπωνία – Ισπανία λήξει Χ) και με ακόμη και 8 τέρματα αν η Ιαπωνία νικήσει, θα πατήσουν γκάζι από το πρώτο ημίχρονο.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΜ OVER 1,5 ΓΚΟΛ

Ο Χάνσι Φλικ θα χρησιμοποιήσει όλα τα όπλα του και ο Μουσιάλα δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο μεσοεπιθετικός της Μπάγερν θα ταλαιπωρήσει την άμυνα της Κόστα Ρίκα και είναι ικανός να βρει γκολ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΟΥΣΙΑΛΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Η Κοστα Ρίκα θα παίξει περισσότερο άμυνα και με δεδομένο ότι η Γερμανία θα έχει την κατοχή της μπάλας δεν αποκλείεται να πάει και στην άσπρη βούλα.

ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ

Αξίζει να κάνουμε παιχνίδι με τις κάρτες. Η Κόστα Ρίκα θα παίξει πιο σκληρά και μετά τη βαριά ήττα δεν θέλει να ξαναγίνει σάκος του μποξ.

ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.05

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ OVER 2,5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45


Κόστα Ρίκα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/12/2022

Το τεχνικό επιτελείο της Κόστα Ρίκα δεν υπολογίζει τον βασικό στόπερ Κάλβο, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο Λουίς Φερνάντο Σουάρες θα παίξει με φουλ αμυντική τακτική με πρώτο και βασικό στόχο να χαλάσει το παιχνίδι της Γερμανίας.

Πιθανή ενδεκάδα (5-4-1): Νάβας – Φούλερ, Ντουάρτε, Βάργκας, Γουάτσον, Οβιέδο – Τόρες, Μπόρχες, Τεγιέδα, Κάμπελ – Κοντρέρας.

Γερμανία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 01/12/2022

Λευκό το απουσιολόγιο του Χάνσι Φλικ, ο οποίος στο ρόστερ της Γερμανίας διαθέτει αρκετές λύσεις σε όλες τις γραμμές. Το γεγονός ότι οι Σανέ, Φίλκρουγκ έδωσαν επιθετικά λύσεις με την Ισπανία ουσιαστικά αλλάζει το πλάνο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι Γερμανοί για σιγουριά πρέπει να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Ράουμ, Ρίντιγκερ, Σίλε, Κλόστερμαν – Γκορέτσκα, Κίμιχ – Μουσιάλα, Μίλερ, Σανέ (Γκνάμπρι) – Φίλκρουγκ.


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου

spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ