el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/06/2023

«Ταύροι» και «Αετοί» διεκδικούν στο Βερολίνο (Σάββατο, 21:00) το ολόχρυσο έπαθλο στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας! Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης τα τελευταία χρόνια έχουν μάθει να παίζουν τελικούς και μας υπόσχονται ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Γερμανίας

 


Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/06/2023

Η Λειψία πέρυσι κατέκτησε το Κύπελλο Γερμανίας στον τελικό με τη Φράιμπουργκ και πανηγύρισε τον πρώτο τίτλο της ιστορίας της. Με τη φετινή της συμμετοχή στο Βερολίνο μετράει τέσσερις τελικούς τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η όρεξη έχει ανοίξει για τα καλά στους «κόκκινους ταύρους», οι οποίοι φιλοδοξούν να επαναλάβουν τον περυσινό θρίαμβο και να αποδείξουν σε εχθρούς και φίλους ότι πλέον αποκτούν νοοτροπία winner.

Οι παίκτες του Μάρκο Ρόζε έφτασαν στο Βερολίνο με εντυπωσιακό τρόπο, αφού από τη φάση των «16» και μετά απέκλεισαν τις Χόφενχαϊμ (3-1), Ντόρτμουντ (2-0) και Φράιμπουργκ (1-5). Μεσοεπιθετικά έχει δημιουργηθεί εκρηκτικό μείγμα με τους Σομποσλάι, Φόρσμπεργκ, Βέρνερ και Nκουνκού να πρωταγωνιστούν με γκολ και ασίστ στα στατιστικά της διοργάνωσης.

Για τον τελικό βγήκε νοκ άουτ με τραυματισμό ο Αντρέ Σίλβα, αλλά ο προπονητής της Λειψίας εξέφρασε την αισιοδοξία του λέγοντας ότι υπάρχουν λύσεις για να καλυφθεί το κενό.

«Πιστεύω στην ομάδα μου και στους παίκτες. Πετύχαμε τον στόχο μας στο πρωτάθλημα που ήταν να βγούμε στο Champions League και τώρα θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με την κατάκτηση του Κυπελλου.

Πλέον η ομάδα γνωρίζει τον τρόπο να κερδίζει τίτλους. Τις προηγούμενες βδομάδες πανηγυρίσαμε μεγάλες νίκες όπως αυτή με την Μπάγερν στο Μόναχο και βρισκόμαστες σε εξαιρετική κατάσταση», υποστήριξε ο Μάρκο Ρόζε.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης με πέντε τρόπαια στη συλλογή της μοιάζει αποφασισμένη να σηκώσει την κούπα μετά το 2018. Τότε οι «Αετοί» είχαν επικρατήσει με 3-1 της Μπάγερν στον τελικό.

Ο τελικός στο Βερολίνο είναι το τελευταίο ματς για τον προπονητή της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ, με τον οποίο πέρυσι κατέκτησε και το Europa League. Η ομάδα από την Φρανκφούρτη έφτασε στον τελικό πανηγυρίζοντας δύσκολες νίκες με Ουνιόν Βερολίνου (2-0) και Στουγκάρδη (3-2) σε προημιτελικά και ημιτελικά, αντίστοιχα.

Σημείο αναφοράς στην επίθεση της Άιντραχτ είναι ο Κολό Μουανί. Ο Γάλλος φορ φέτος επί γερμανικού εδάφους μετράει 23 γκολ και 17 ασίστ και ήδη τον διεκδικούν κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Ο πρώτος σκόρερ της Άιντραχτ, Κολό Μουανί, παραμονή της αναμέτρησης τόνισε ότι «διαθέτουμε εξαιρετική ποιότητα και θα παλέψουμε όλοι μαζί για να κατακτήσουμε το Κύπελλο» ενώ από την πλευρά του ο προπονητής, Όλιβερ Γκλάσνερ, συμπλήρωσε:

«Το παιχνίδια είναι ιδιαίτερο για εμένα, αφού κλείνει ο κύκλος μου με την Άιντραχτ. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε και φέτος σ’ ‘εναν τελικό. Οι παίκτες μου θα δώσουν τα πάντα για το έπαθλο».


Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Στατιστικά, Προϊστορια 03/06/2023

  • Ο τελικός Κυπέλλου Γερμανίας ανάμεσα σε Λειψία και Άιντραχτ Φρανκφούρτης είναι ο 80ος στην ιστορίας της διοργάνωσης. Πολυνίκης του DFB Pokal είναι η Μπάγερν με 20 Κύπελλα, η Άιντραχτ βρίσκεται στη 3η θέση με πέντε έπαθλα και η Λειψία με ένα.
  • Απόλυτη ισορροπία επικρατεί στο παρελθόν των δύο ομάδων. Σε 14 παιχνίδια οι δύο ομάδες έχουν πανηγυρίσει από τέσσερις νίκες και επτά παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία. Το 2020 συναντήθηκαν στους «16» του Κυπέλλου και η Άιντραχτ πήρε την πρόκριση μέσα στην Φρανκφούρτη με σκορ 3-1.
  • Η Άιντραχτ κατέκτησε τελευταία φορά το Κύπελλο Γερμανίας το 2018 απέναντι στην Μπάγερν (3-1). Παίκτης κλειδί στο συγκεκριμένο ματς ήταν ο τωρινός παίκτης της ΑΕΚ, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς που πέτυχε γκολ με απίστευτη κούρσα και σφράγισε τη νίκη. Μάλιστα, στην Φρανκφούρτη δεν τον ξέχασαν και ενόψει του τελικού φιλοξένησαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας συνέντευξη του Γκατσίνοβιτς από την Αθήνα.
  • H Άιντραχτ στο πρωτάθλημα της Γερμανίας τερμάτισε στην 7η θέση (13-11-10) και με δεδομενο ότι βρίσκεται στον τελικό με τη Λειψία έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον τη συμμετοχή της στο Conference League της νέας σεζόν.
  •   Η Λειψία στην Bundesliga τερμάτισε στην 3η θέση (20-6-8) μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια Μπάγερν. Οι ταύροι τη νεα σεζόν θα αγωνιστούν στoυς ομίλους του Champions League.
  • Η Άντραχτ Φρανκφούρτης στα τελευταία τρία ματς της σεζόν πανηγύρισε 2 νίκες (3-0 τη Μάιντζ, 2-1 τη Φράιμπουργκ) και μια ισοπαλία (2-2 με Σάλκε) και σε όλα τα ματς έφερε Over.
  • Η Λειψία στα 4 τελευταία ματς στην Bundesliga πανηγύρισε ισάριθμες νίκες με 3 Over, 1 Under και σκόραρε 10 γκολ.
  • Βαθμολογία Bundesliga 
  • Στατιστικά Bundesliga 
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Προγνωστικά 03/06/2023

Μεγάλο παιχνίδι περιμένουμε στο Βερολίνο και για τον τελικό του DFB Pokal επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η Λειψία μας έχει αποδείξει στα τελευταία της παιχνιδια ότι πατάει καλύτερα στα πόδια της και σκοράρει με μεγάλη άνεση.

επιλεγουμε νικη λειψια σε αποδοση 1.75 στη novibet

Οι επιλογές στα Combo Bets είναι αμέτρητες. Από τη φύση τους οι δύο ομάδες είναι επιθετικές και θα πάμε με τα πολλά γκολ…

νικη λειψια & over 2.5 σε αποδοση 2.50 

Στη Λειψία ο Nκουνκού βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και είναι ικανός να βάλει δύσκολα στην άμυνα της Άιντραχτ.

ανυτιμε σκορερ νκουνκου σε αποδοση 2.20 


Λειψία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/06/2023

Ο προπονητής της Λειψίας, Μάρκο Ρόζε, δεν υπολογίζει και πάλι τον βασικό γκολκίπερ Γκουλάτσι (τερμ.). Στην επίθεση ο Σίλβα τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό, ενώ τιμωρημένος είναι ο βασικός στόπερ Γκβαρντιόλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Μπλάσβιχ – Χένρχις, Κλόστερμαν, Ορμπαν, Χάλστενμπεργκ – Λάιμερ, Χαϊντάρα, Σομποσλάι, Όλμο – Βέρνερ, Νκουνκού.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/06/2023

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ στο τελεύταιο παιχνίδι του στον πάγκο της Άιντραχτ θα πάει στη δοκιμασμένη συνταγή. Τραυματίας είναι ο Σμόλιτς (αμ.). Ο επιθετικός Αλάριο θα βρεθεί στον πάγκο, αλλά δεν είναι σε κατάσταση να παίξει περισσότερο από 20 λεπτά. Ο Ρόντε θα αγωνιστεί κανονικά αφού ξεπέρασε το πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τραπ – Μπούτα, Τούτα, Εντικά, Μαξ – Ρόντε, Σοου – Λίντστρεμ, Καμάντα, Γκέτσε – Κολό Μουανί.

 


Διαβάστε ακόμα… 

city united prognostika novibet

Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/06/2023


super league novibet

Super League 2022/2023: Η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν


champions-league-ataturk

Πότε είναι ο τελικός του Champions League 2023 – Που το δείχνει

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ