el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Λεβερκούζεν – Μπάγερν: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/02/2024

Το ντέρμπι κορυφής για την 21η αγωνιστική στην Bundesliga ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν θα κρίνει κατά πολλούς το φετινό πρωτάθλημα.

Οι δύο ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι στην κορυφή της βαθμολογίας και η ομάδα που θα επικρατήσει το Σάββατο (10/02, 19:30) στην «BayArena» θα αποκτήσει βαθμολογικό και ψυχολογικό προβάδισμα για να κατακτήσει τον τίτλο.

Η Λεβερκούζεν οδηγεί από την αρχή της σεζόν την κούρσα και με την εικόνα της πάνω στο τερέν αμφισβητεί την κυριαρχία των Βαυαρών που έχουν κατακτήσει 11 σερί Πρωταθλήματα.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming η μεγάλη αναμέτρηση στην Bundesliga ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Λεβερκούζεν – Μπάγερν: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/02/2024

Έφτασε η ώρα για το σημαντικότερο ματς της φετινής σεζόν στην Bundesliga.

Οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στην κορυφή της βαθμολογίας (Λεβερκούζεν 52, Μπάγερν 50) και θα λύσουν τις διαφορές τους σε μια σπουδαία μονομαχία. Ο νικητής θα γίνει το μεγάλο φαβορί για να σηκώσει τη «σαλατιέρα».

Η Λεβερκούζεν αμφισβητεί για τα καλά την Μπάγερν, αφού είναι πρώτη, αήττητη και παίζει εξαιρετικά. Στις «ασπιρίνες» η δίψα για το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας ξεχειλίζει.

Μάλιστα, η καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει φέτος ο προπονητής της Τσάμπι Αλόνσο έχει δελεάσει αρκετές τοπ ομάδες στην Ευρώπη και το μέλλον του Ισπανού προπονητή είναι εξαιρετικά αμφίβολο στη Λεβερκούζεν. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι ο Τσάμπι Αλόνσο την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται αλλού, με ομάδες από την Premier League να τον έχουν στο στοχαστρό τους.

Το φοβερό με τη Λεβερκούζεν είναι ότι φέτος δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα και ο Τσάμπι Αλόνσο έχει δημιουργήσει μια ομάδα που παίζει επιθετικά, τρέχει ακατάπαυστα και πνίγει τον αντίπαλο.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι πρωταγωνιστές σε κάθε γραμμή. Στην άμυνα κυριαρχεί ο Τα, στη μεσαία γραμμή οι Τζάκα, Γκριμάλντο και επιθετικά οι Βιρτς, Σικ. Πλήγμα για τη Λεβερκούζεν η απουσία του Μπονιφάς, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν ήταν ασταμάτητος, όμως τώρα είναι εκτός λόγω τραυματισμού.

Ο Γκράνιτ Τζάκα είναι πηγή ενέργειας και ανήκει στους κορυφαίους μέσους της σεζόν, με εξαιρετικά ποσοστά σε ανακτήσεις μπάλας.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα της Λεβερκούζεν ήταν την Τρίτη στο ματς Κυπέλλου με τη Στουτγκάρδη. Εκεί οι «ασπιρίνες» επικράτησαν με 3-2 με ανατροπή του σκορ και για ακόμα μια φορά έδειξαν ότι δεν παρατούν ποτέ τα παιχνίδια. Έτσι πανηγύρισαν την πρόκριση στα ημιτελικά του DFB Pokal.

Η Λεβερκούζεν είχε πετύχει μεγάλη νίκη με ανατροπή και απέναντι στη Λειψία στις 20 Ιανουαρίου.

Η Μπάγερν είναι από τις ελάχιστες φορές στην ιστορία της Bundesliga που για τόσο μεγάλο διάστημα κυνηγάει ομάδα βρισκόμενη στη 2η θέση της βαθμολογίας. Οι Βαυαροί φέτος επί γερμανικού εδάφους αμφισβητούνται έντονα, όμως η ποιότητα και η εμπειρία που διαθέτουν από μεγάλα ματς έχουν φέρει και την ισορροπία στο σετ των αποδόσεων του στοιχήματος.

Ο προπονητής των πρωταθλητών, Τόμας Τούχελ με τις δηλώσεις του παραμονή της αναμέτρησης έδειξε ότι οι παίκτες του δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τη Λεβερκούζεν.

«Ο αντίπαλός μας τρέχει καταπληκτικό αήττητο σερί και διαθέτει εξαιρετική ποιότητα σε όλες τις γραμμές. 30 ομάδες προσπάθησαν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν και καμία δεν τα κατάφερε. Βρισκόμαστε μόνο δύο βαθμούς πίσω τους και είμαστε πανέτοιμοι να τους σταματήσουμε. Πάμε στο Λεβερκούζεν για να νικήσουμε», τόνισε ο Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός coach της Μπάγερν αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες, αφού εκτός είναι οι Κομάν, Ντέιβις, Γκνάμπρι. Παράλληλα, ο Κιμ επέστρεψε την Πέμπτη από το Ασιατικό Κύπελλο, ενώ οι Ουπαμεκάνο και Κίμιχ μεσοβδόμαδα δεν προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αποκτήθηκαν οι Σάσα Μπόι από τη Γαλατασαράι και Έρικ Ντάιερ από την Τότεναμ για δώσουν λύσεις στην άμυνα.

Η φετινή Μπάγερν στην επίθεση εξαρτάται αρκετά από τις συνεργασίες των Μουσιάλα, Σανέ και Κέιν. Ο Άγγλος φορ είναι πρώτος σκόρερ με 24 γκολ στην Bundesliga, όμως το μόνο που τον απασχολεί είναι πάρει τον τίτλο. «Θέλω το πρωτάθλημα κι ας μην βγω πρώτος σκόρερ», τόνισε ο Κέιν.

Το περασμένο Σάββατο η Μπάγερν νίκησε με 3-1 την Γκλάντμπαχ στο Μόναχο στο παραδοσιακό ντέρμπι της Γερμανίας. Οι Βαυαροί βρέθηκαν πίσω στο σκορ, αλλά μετά την ανάπαυλα κυριάρχησαν και γύρισαν το παιχνίδι.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λεβερκούζεν – Μπάγερν: Στατιστικά, Προϊστορία 10/02/2024

  • 98 φορές ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν συναντηθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Η Λεβερκούζεν μετράει 20 νίκες, η Μπάγερν 60 και 18 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 50 αναμετρήσεις στην έδρα της Λεβερκούζεν η Μπάγερν μετράει 24 νίκες, οι «ασπιρίνες» 16 και 10 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Η Λεβερκούζεν φέτος σε συνολικά 30 ματς σε όλες τις διοργανώσεις είναι αήττητη με 26 νίκες και 4 ισοπαλίες. Οι επιδόσεις της στην Bundesliga (16 νίκες, 4 ισοπαλίες) αποτελούν ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.
  • Πέρυσι η Λεβερκούζεν νίκησε 2-1 την Μπάγερν, ενώ είχαν προηγθεί 3 εντυπωσιακές νίκες των Βαυαρών με σκορ 1-5 (2022), 1-2 (2021) και 2-4 (2020).
  • Οι 8 τελευταίες αναμετρήσεις στην BayArena ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν έχουν λήξει Goal/Goal & Over 2.5.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου στο Μόναχο οι δύο ομάδες κόλλησαν στην ισοπαλία (2-2).
  • Στα τελευταία 7 ματς στην Bundesliga o Χάρι Κέιν έχει σκοράρει 6 γκολ, ενώ στο ματς του πρώτου γύρου βρήκε επίσης δίχτυα.
  • Η Λεβερκούζεν σε 20 αγωνιστικές μετράει 15 Over και 5 Under και η Μπάγερν έχει 17 Over και 3 Under.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λεβερκούζεν – Μπάγερν: Προγνωστικά 10/02/2024

Με κομμένη την ανάσα αναμένουν οι φίλοι της Bundesliga τη μάχη ανάμεσα σε Λεβερκούζεν και Μπάγερν και για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η εικόνα των δυο ομάδων «φωτογραφίζει» γρήγορο ματς με αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Τόσο η Λεβερκούζεν, όσο και η Μπάγερν σκοράρουν με άνεση

1-1 οποιαδηποτε στιγμη του αγωνα σε αποδοση 2.30 

Ο Χάρι Κέιν με τις φετινές του επιδόσεις πλησιάζει τα νούμερα του Λεβαντόφσκι. Ο Άγγλος φορ είναι ικανός να λυγίσει την άμυνα της Λεβερκούζεν.

ανυτιμε σκορερ κειν σε αποδοση 2.00  

Η πορεία της Λεβερκούζεν είναι καταπληκτική και η δίψα για να πλησιάσει το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ξεχειλίζει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο οριακό  ματς με την Γκλάντμπαχ (0-0) εμφανίστηκαν σημάδια άγχους.

Στην αντίπερα όχθη η Μπάγερν είναι ομάδα που ξέρει να παίζει τελικούς. Οι Βαυαροί στα τελευταία 21 ματς πρώτος εναντίον δεύτερου είναι αήττητοι με 14 νίκες και 7 ισοπαλίες.

νικη μπαγερν σε αποδοση 2.50 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λεβερκούζεν – Μπάγερν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/02/2024

Τεράστιο το κίνητρο για τη Λεβερκούζεν, αφού με νίκη θα πάει στο +5 και θα κάνει τεράστιο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Τσάμπι Αλόσνο θα χρειαστεί να νίκησει και την κούραση από το ματς του Κυπελλου μεσοβδόμαδα με τη Στουτγκάρδη.

Θα απουσιάσει ο Μπονιφάς (φορ), αμφίβολος ο Παλάσιος (χαφ).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Χραντέτσκι – Ινκαπίας, Τα, Ταπσόντα – Φρίμπονγκ, Τζάκα, Αντριχ, Γκριμάλντο – Χόφαμαν, Βίρτς – Σικ.

Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/02/2024

Οι Βαυαροί του Τόμας Τούχελ το τελευταίο διάστημα παίζουν χωρίς τους Ντέιβις, Γκνάμπρι και Κομάν, οι οποίοι θα λείψουν και πάλι.

Ο Κίμιχ δεν προπόνηθηκε σε φουλ ρυθμούς στα μέσα της βδομάδας και τη θέση του διεκδικεί ο Πάβλοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Μαζραουί, Ουπαμεκάνο, Ντε Λιγκτ, Γκερέιρο – Κίμιχ (Πάβλοβιτς), Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Κέιν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ