el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 16/10/2022

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται την Κυριακή (18:30) στο Άνφιλντ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Το μεγάλο ντέρμπι της Premier League δεσπόζει στη 10η αγωνιστική και η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα είναι ασυνήθιστη σε σχέση με αυτή των τελευταίων ετών.

Είχαμε συνηθίσει οι δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν στην κορυφή, όμως τώρα η Λίβερπουλ βρίσκεται στη 10η θέση στο -14 από την κορυφή και η Σίτι πρωταγωνιστεί μόλις στο -1 από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Άρσεναλ.

Το μόνο σίγουρο ότι περιμένουμε μια επική «μονομαχία» και το μπρα ντε φερ ανάμεσα στον Σαλάχ και τον Χάαλαντ αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Λίβερπουλ απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 16/10/2022

Η ήττα απαγορεύεται για τη Λίβερπουλ στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν την αήττητη πορεία τους με στόχο να μην χάσουν από τα μάτια τους την Άρσεναλ.

Οι «reds» με 10 βαθμούς (2-4-2) σε 8 αγωνιστικές είναι η αρνητική έκπληξη της Premier League και ήδη απέχουν 14 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας στην Premier League και 13 από την Σίτι.

Η Λίβερπουλ την περασμένη βδομάδα έχασε το ντέρμπι με την Άρσεναλ και παρότι μεσοεπιθετικά απείλησε στην άμυνα έκανε αρκετές ανορθογραφίες.

Ωστόσο, οι παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ  μεσοβδόμαδα ξέσπασαν αφού νίκησαν 1-7 στην έδρα της Ρέιντζερς κι έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Πλέον το ζητούμενο για τους γηπεδούχους είναι να πανηγυρίσουν μια μεγάλη νίκη στην Premier League, προκειμένου να χτίσουν σερί νικών και να ξεκινήσουν αντεπίθεση για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

«Θεωρώ ότι θα βρούμε τον καλό μας εαυτό δεν ξεχάσαμε ξαφνικά το ποδόσφαιρο που παίζαμε, όμως τα προβλήματα μας έχουν στοιχίσει», υποστήριξε ο Κλοπ που αισιοδοξεί ότι άμεσα η ομάδα του θα δώσει απαντήσεις και συμπλήρωσε:

«Μας περιμένει ένα κρίσιμο παιχνίδι, μια νίκη θα αναπτερώσει την ψυχολογία μας, όμως έχουμε απέναντί μας μια μεγάλη ομάδα».

Η Μάντσεστερ Σίτι τη δεδομένη χρονική στιγμή πετάει φλόγες στην Premier League και άπαντες θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να ανέβει στην κορυφή.

Το μεγάλο όπλο των πρωταθλητών είναι ο επιθετικός Ερλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος θυμίζει οδοστρωτήρα και οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Σίτι καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Η έλευση του Νορβηγού επιθετικού και τα καταπληκτικά του νούμερα στη γραμμή κρούσης αποδεικνύουν ότι πλέον η Σίτι απέκτησε αυτό που της έλειπε τα περασμένα χρόνια. Ένα κλασικό 9αρι που μπορεί με άνεση να βάζει την μπάλα στα δίχτυα.

Πάντως, η Σιτι μεσοβδόμαδα για την 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε στο 0-0 στην Κοπεγχάγη σ’ ένα ματς που ο Χάαλαντ δεν χρησιμοποιήθηκε. Παρά το «Χ» η Σίτι παραμένει μόνη πρώτη με 10 βαθμούς στον όμιλο.

Ο Γκουαρδιόλα έκανε rotation και έδωσε ανάσες στον Χάαλαντ για να τον έχει όσο πιο φρέσκο μπορεί μέσα στο Άνφιλντ. «Βρισκόμαστε σε καλή κατάσταση και προσπαθούμε να κρατηθούμε ψηλά σε όλες τις διοργανώσεις.

Παράλληλα, θέλουμε να υπάρχει και φρεσκάδα, Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι και η Λίβερπουλ μπορεί να έχει χάσει βαθμούς, όμως ανήκει στις κορυφαίες ομάδες της Premier League», τόνισε ο Γκουρδιόλα.


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 16/10/2022

  • Το 0-0 της Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Κοπεγχάγη αποτελεί είδηση, αφού οι «πολίτες» έμειναν άσφαιροι επιθετικά μετά από 23 σερί ματς. Τελευταίο τους 0-0 ήταν στις 13 Απριλίου με την Ατλέτικο στη Μαδρίτη.
  • Πάρτι στις αντίπαλες άμυνες στήνει ο Χάαλαντ που είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League. O Νορβηγός έχει σκοράρει συνολικά 20 γκολ σε 13 εμφανίσεις με τη φανέλα της Σίτι και σκοράρει ένα τέρμα ανά 53 λεπτά. Στην Premier League μετράει 15 γκολ σε 9 συμμετοχές.
  • Αήττητη σε Premier League και Champions League είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Στην Αγγλία μετράει 7 νίκες, 2 ισοπαλίες κι έχει την καλύτερη επίθεση και άμυνα (33-9) στο πρωτάθλημα. Στο Τσάμπιονς Λιγκ οι «πολίτες» είναι στο 3-1-0 με 11 γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό.
  • Στις 30 Ιουλίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους για το Community Shield Λίβερπουλ και Σίτι με τους «reds» να επικρατούν με σκορ 3-1.
  • Από το Νοέμβριο του 2019 έχει να ηττηθεί (3-1) η Σιτι σε ματς πρωταθλήματος στο Άνφιλντ κι έκτοτε μετράει μια νίκη (1-4) και μια ισοπαλία (2-2).
  • Τα τελευταία 6 ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Goal, ενώ τα πέντε πιο πρόσφατα Over 3,5.
  • Από χατ τρικ προέρχεται ο Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος φορ πέτυχε το πιο γρήγορο χατ τρικ στην ιστορία του Τσάμπιονς λιγκ, αφού σε διάστημα 6 λεπτών σκόραρε 3 τέρματα.
  • Ο Μοχάμεντ Σαλάχ στη φετινή Premier League έχει ξεκινήσει μουδιασμένα και μετράει 2 γκολ σε 8 συμμετοχές.


Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 16/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα στο μεγάλο παιχνίδι της Premier League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες διψούν για τη νίκη και μέσα στο Άνφιλντ μας υπόσχονται μια νέα ποδοσφαιρική παράσταση.

Δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ότι ο Χάαλαντ σκοράρει με οποιοδήποτε τρόπο και ο Νορβηγός θα είναι ο «νο1» κίνδυνος για την άμυνα των γηπεδούχων.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.05 ΣΤΗ NOVIBET

ΧΑΑΛΑΝΤ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.60

Δελεαστικές οι αποδόσεις στην τεράστια γκάμα των αγορών που προσφέρει η Novibet για το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Σιτι.

Αναφέραμε και πιο πάνω ότι οι δύο ομάδες στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια προσφέρουν απλόχερα Goal και Over.

GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Μετράει παίκτες για την αποστολή και την ενδεκάδα, ο Γιούργκεν Κλοπ, καθότι η Λίβερπουλ είναι αποδεκατισμένη και πάει στο ντέρμπι με πολλές απουσίες.

Συγκεκριμένα εκτός πλάνων είναι οι τραυματίες Οξλέιντ-Τσαμπερλέιν, Αρτούρ, Κεϊτά, Ντίαζ, Τζόουνς, Αλεξάντερ-Άρνολντ και Ματίπ. Από τους επτά προαναφερθέντες, οι Ντίαζ και Αρτούρ αναμένεται να επιστρέψουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ οι υπόλοιποι είναι σίγουρα εκτός για το ματς με τη Σίτι.

Κάπως έτσι τα χέρια του Κλοπ είναι δεμένα και οι επιλογές του για την ενδεκάδα είναι συγκεκριμένες. Δεδομένη είναι η παρουσία του Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Γκόμεζ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας – Τιάγκο, Φαμπίνιο, Χέντερσον – Σαλάχ, Φιρμίνο, Νούνες.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 16/10/2022

Και ο Πεπ Γκουαρδιόλα όμως έχει προβλήματα, αλλά λιγότερα σε σύγκριση με αυτά που έχουν οι γηπεδούχοι.

Ο Ισπανός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του, τους τραυματίες αμυντικούς Στόουνς, Ουόκερ και του αμυντικού μέσου Κάλβιν Φίλιπς.

Αυτό σημαίνει ότι στο δεξί άκρο της άμυνας θα προτιμηθεί ο Ακάντζι, εκτός αν παίξει ο Κανσέλο δεξιά και ο Άκε πάει στο αριστερό άκρο.

Στο κέντρο της άμυνας είναι δεδομένη η παρουσία του Λαπόρτ δίπλα στον Ρούμπεν Ντίας, ενώ στα χαφ ο Γκιντογκάν θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ακάντζι, Λαπόρτ, Ντίας, Κανσέλο – Ρόντρι, Μπερνάντο Σίλβα, Ντε Μπρόινε – Φόντεν, Γκρίλις, Χάαλαντ.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ