el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/01/2024

Εκκίνηση στο 2024 με την σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νιούκαστλ στο Άνφιλντ! Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Premier League φιλοδοξούν να ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με το δεξί.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!

 


Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/01/2024

Η Λίβερπουλ πάει «χέρι- χέρι» με την Άρσεναλ στην κορυφή της βαθμολογίας και τρέχει αήττητο σερί 12 αναμετρήσεων. Οι παίχτες του Γιούργκεν Κλοπ εντός έδρας είναι αήττητοι (7-2-0), όμως στα δύο τελευταία ματς στο Άνφιλτν έχουν μείνει στις ισοπαλίες με Άρσεναλ (1-1) και Μάντσεστερ Γιούναιτεντ (0-0), ενώ το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η νίκη με 2-0 στην έδρα της Μπέρνλι.

Ο Γερμανός Coach των «Reds» θα ανακατέψει την τράπουλα στην άμυνα, αφού οι Τσιμίκας, Ρόμπερτσον είναι τραυματίες. Παράλληλα, ο Κλοπ περιμένει από τους επιθετικούς να βελτιώσουν την εικόνα τους, αφού συχνά ο Σαλάχ μοιάζει να παίζει μόνος του απέναντι στις αντίπαλες άμυνες. Ο Αιγύπτιος επιθετικός μετράει 12 γκολ στην Premiere League και μακράν πίσω του τον ακολουθούν οι Νούνιες, Ζότα που έχουν σκοράρει από πέντε.

Η Νιούκαστλ έκανε απογοητευτικό φινάλε στο 2023 και πλέον το ζητούμενο είναι να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Οι «ανθρακωρύχοι» προέρχονται από εντός έδρα ήττα (1-3) κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ αποτέλεσμα που τους έριξε στην 9η θέση της βαθμολογίας με 29 βαθμούς.

Ο προπονητής Έντι Χάου αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών, όμως το θετικό για τον ίδιο είναι ότι ο Αλεξάντερ Ίσακ επέστεψε και βρήκε δίχτυα. Ο Σουηδός επιθετικός φέτος στην Premier League έχει σκοράρει 8 γκολ σε 14 συμμετοχές.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Στατιστικά, Προϊστορία 01/01/2024

  • Το παρελθόν ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι σε κόκκινο φόντο. Σε 57 αναμετρήσεις στην Premier League η Λίβερπουλ μετράει 34 νίκες (22 εντός έδρας), η Νιούκαστλ έχει πανηγυρίσει 11 φορές (1 εκτός έδρας) και 12 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Εντυπωσιακό στατιστικό τρέχει ο Γιούργκεν Κλοπ απέναντι στην Νιούκαστλ, αφού σε 15 ματς έχει ηττηθεί μόλις μια φορά και μετράει 10 νίκες (5 σερί) και 4 ισοπαλίες.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λίβερπουλ – Νιούκαστλ: Προγνωστικά 01/01/2024

Το 2024 ξεκινάει στην Αγγλία μ’ ένα μεγάλο ματς στο Άνφιλντ. Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Νιούκαστλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Το γκρουπ των αποδόσεων μας δείχνει ότι η Λίβερπουλ είναι μεγάλο φοβορί. Οι «Reds» διαθέτουν ποιότητα, παίζουν εντός έδρας και είναι ικανοί να εκμεταλλευτούν τα αγωνιστικά προβλήματα των γηπεδούχων.

 νικη λιβερπουλ & Over 2.5 σε αποδοση 1.90

Ο Σαλάχ είναι σε εξαιρετική κατάσταση και με τις ενέργειές του θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των φιλοξενούμενων.

ανυτιμε σκορερ σαλαχ σε αποδοση 1.91

Η Λίβερπουλ θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και για να σταματήσει τους γηπεδούχους θα παίξει πιο σκληρά.

νιουκαστλ περισσοτερεσ κιτρινες καρτεσ σε αποδοση 2.20


Διαβάστε ακόμα…

Οι πιο αστείες στιγμές του 2023 (vid)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ