el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/04/2023

Λίβερπουλ και Νότιγχαμ Φόρεστ ετοιμάζονται για μάχη στο «Άνφιλντ» (17:00) έχοντας ξεκάθαρους στόχους και συγκεκριμένο προσανατολισμό. Οι γηπεδούχοι θα παλέψουν μέχρι το τέλος της χρονιάς για μία θέση στην πρώτη πεντάδα και οι φιλοξενούμενοι παίζουν σε κάθε αγώνα με το άγχος της επιβίωσης στην Premier League.

Για το ματς στο Λίβερπουλ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο Άνφιλντ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Η αναμέτρηση παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Η Premier League μπαίνει στην τελική της ευθεία!


Λίβερπουλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/04/2023

Μετά από πέντε ματς χωρίς νίκη και δύο σερί ισοπαλίες στα ντέρμπι με Τσέλσι (0-0) και Άρσεναλ (2-2), η Λίβερπουλ βρήκε τον ιδανικό αντίπαλο και ξέσπασε. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο, η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ διέλυσε τη Λιντς με 6-1 και τα χαμόγελα επέστρεψαν, έστω και αν κράτησαν λίγο, αφού η Λίβερπουλ πρέπει να κάνει υπέρβαση για να βρει θέση στην πρώτη πεντάδα της Premier League.

Για την ώρα, οι «Κόκκινοι» έχουν 47 βαθμούς και βρίσκονται στο -6 (με ένα ματς λιγότερο) από την 5η Τότεναμ. Εδώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Premier League.

Το πρώτο γκολ του Ντιόγκο Ζότα μετά από ένα χρόνο και η επιβλητική παρουσία του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ σε έναν ιδιόμορφο ρόλο μεταξύ δεξιού μπακ και αμυντικού χαφ ήταν τα κέρδη για τον Κλοπ, που ετοιμάζει την ομάδα του για μάχες μέχρι το τέλος της σεζόν. Η επιστροφή του Τιάγκο στην αγωνιστική δράση είναι επίσης ένα καλό νέο για τον Γερμανό τεχνικό, που δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στα αγωνιστικά του πλάνο. Εκτός δράσης είναι – εδώ και καιρό – οι Ναμπί Κεϊτά και Στέφαν Μπαϊτσέτιτς.

Η κατάσταση στη Νότιγχαμ είναι – το λιγότερο – εκρηκτική. Η Φόρεστ δεν έχει κερδίσει σε κανένα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της και μετρά πέντε ήττες στις έξι πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της. Επίσης, σκόραρε μόλις μία φορά στα τρία τελευταία ματς και γενικά το κλίμα είναι πολύ βαρύ, τόσο για τους παίκτες, όσο και για τον Στιβ Κούπερ.

Ο 43χρονος τεχνικός τα έβαλε με το VAR μετά την ήττα με 2-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Έχουν γίνει πολλά λάθη εις βάρος μας. Δεν χάσαμε γι’αυτό, αλλά δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα λάθη».

Για τη Νότιγχχαμ κάθε ματς θεωρείται πλέον «do or die», αφού ο ιστορικός σύλλογος βρίσκεται αυτήν την στιγμή στην 18η θέση και εντός της ζώνης του υποβιβασμού στην Championship με 27 βαθμούς. Το θετικό για τη Φόρεστ είναι ότι η 17η Έβερτον έχει τους ίδιους βαθμούς (27), ενώ λίγο πιο πάνω βρίσκεται η Λιντς (29β.) και η Γουέστ Χαμ (31β.).

Ενόψει Λίβερπουλ, ο Κούπερ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ντιν Χέντερσον, Κρις Γουντ, Ουίλι Μπολί, Ζουλιάν Μπιανκόν, Σεϊκού Κουγιατέ και Ομάρ Ρίτσαρντς, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι είναι οι Σερζ Οριέ, Γκουστάβο Σκάρπα και Ράιαν Γέιτς.


Λίβερπουλ – Νότιγχαμ: Στατιστικά και Προϊστορία 22/04/2023

  • Στο ματς του πρώτου γύρου, η Νότιγχαμ κέρδισε με 1-0.
  • Στα δύο παιχνίδια τους στον αιώνα που διανύουμε, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από μία νίκη με το ίδιο σκορ (1-0).
  • Η Νότιγχαμ μετρά δέκα ματς χωρίς νίκη. Σε αυτό το διάστημα μετρά εφτά ήττες και τρεις ισοπαλίες.
  • Η Φόρεστ έχασε στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της με το ίδιο σκορ (2-0). Πριν από αυτά, μέτρησε πέντε σερί ματς με G/G.
  • Με τη νίκη επί της Λιντς, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε ένα σερί πέντε παιχνιδιών χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Λίβερπουλ έληξαν με Over 3,5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Λίβερπουλ – Νότιγχαμ: Προγνωστικά 22/04/2023

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί. Η Λίβερπουλ έχει σίγουρα καλύτερη ομάδα και μπορεί να κυριαρχήσει, όμως η Νότιγχαμ παίζει για την επιβίωσή της και θα κυνηγήσει κάθε μπάλα.

Για το ματς στο Άνφιλντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

OVER 3,5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ ΝOVIBET

Όπως φάνηκε και κόντρα στη Λιντς, η Λίβερπουλ έχει την ποιότητα και τους παίκτες για να δημιουργήσει φάσεις και να κυριαρχήσει με υψηλό τέμπο. Ένα γκολ νωρίς στο ματς θα δημιουργήσει όλες τις προϋποθέσεις για ανοιχτό παιχνίδι, ενώ πρέπει να προστεθεί στην εξίσωση και τα παιδικά αμυντικά λάθη που συνοδεύουν σχεδόν κάθε παιχνίδι της Λίβερπουλ.

Κ.ΓΚΑΚΠΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολλανδός έδειξε στα τελευταία ματς πως έχει προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και ενδέχεται να βρει χώρους παίζοντας ως False Nine.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Νότιγχαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ: Απουσίες, Ενδεκάδα 22/04/2023

Για πρώτη φορά εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιούργκεν Κλοπ δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και θα επιλέξει τους καλύτερους έντεκα για τις θέσεις των βασικών. Ο Τιάγκο ίσως ξεκινήσει, ενώ υποψηφιότητα έχουν βάλει και οι Νούνιεζ και Φιρμίνο για την τριάδα της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Χέντερσον, Φαμπίνιο, Έλιοτ – Σαλάχ, Γκάκπο, Ζότα


Νότιγχαμ: Απουσίες, Ενδεκάδα 22/04/2023

Ο Στιβ Κούπερ πρέπει να διαχειριστεί αρκετές απουσίες (Γουντ, Οριέ, Σκάρπα, Γέιτς, Ρίτσαρντς, Κουγιατέ, Μπολί) και ενδέχεται να προτιμήσει σύστημα με τρία στόπερ για να θωρακίσει τα μετόπισθεν. Ο Αβονίγι θα παίξει στην κορυφή της επίθεσης και θα τον βοηθήσουν οι Τζόνσον και Γκιμπς Ουάιτ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Νάβας – ΜακΚένα, Νιακατέ, Φελίπε – Ουίλιαμς, Φρόιλερ, Ντανίλο, Γκιμπς Ουάιτ, Λόντι – Αβονίγι, Τζόνσον


Διαβάστε ακόμα… 

haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!


elections novibet

Στοίχημα Εκλογές 2023: Αποδόσεις και Προγνωστικά

Μεταγραφές: Αυτοί οι παικταράδες μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι του 2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ