el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/01/2024

Σπουδαίο ντέρμπι στην Premier League: Η πρωτοπόρος Λίβερπουλ υποδέχεται την 9η Τσέλσι (22:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του κορυφαίου πρωταθλήματος της Ευρώπης.

Η Λίβερπουλ συνεχίζει τη μάχη για τον τίτλο στη… σκιά της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ το προσεχές καλοκαίρι, ενώ η ανεβασμένη Τσέλσι παλεύει για να πλησιάσει τις θέσεις που οδηγούν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Για το μεγάλο ντέρμπι στο Άνφιλντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Premier League!


Λίβερπουλ – Τσέλσι: Παρουσίαση, Ανάλυση 31/01/2024

Παρά το βαρύ κλίμα μετά το σοκ της αποχώρησης του Γιούργκεν Κλοπ το προσεχές καλοκαίρι, η Λίβερπουλ ήταν απόλυτα σοβαρή στο ματς με τη Νόριτς για το FA Cup Και κέρδισε με 5-2, δίνοντας παράλληλα αρκετές ανάσες στους βασικούς της.

Τώρα, οι «Κόκκινοι» καλούνται να επιστρέψουν σε ρυθμούς Premier League με ένα μεγάλο «πρέπει»:  Με τη Μάντσεστερ Σίτι να ακολουθεί στο -5 και με παιχνίδι λιγότερο, είναι ξεκάθαρο ότι η Λίβερπουλ δεν έχει κανένα περιθώριο για γκέλα ή για απώλεια βαθμών.

Μεγάλη και κομβική η απουσία του Μοχάμεντ Σαλάχ, παραμένουν σταθερά στα «πιτς» οι Τζοέλ Ματίπ, Κώστας Τσιμίκας, Τιάγκο Αλκάνταρα και Στέφαν Μπάιτζετιτς. Ο Γουατάρου Έντο παίζει με την Εθνική Ιαπωνίας στο Asian Cup, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Αλέξις ΜακΆλιστερ λόγω ενοχλήσεων.

Η ανεβασμένη Τσέλσι των έξι νικών στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο ματς του τελευταίου διαστήματος με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Οι «Μπλε» βρίσκονται ακόμα μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη (στο -9 από την 5η Τότεναμ), όμως το κλίμα έχει σίγουρα αλλάξει σε σχέση με το πρώτο κομμάτι της φετινής σεζόν.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Μαουρίσιο Ποκετίνο, που δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρις Τζέιμς, Γουέσλι Φοφάνα, Ρόμπερτ Σάντσες, Μαρκ Κουκουρέγια, Ρομέο Λάβια και Τρέβο Τσαλομπά. Φυσικά, εκτός δράσης είναι και ο Νίκολας Τζάκσον, που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Σενεγάλης και εξαιρετικά αμφίβολοι είναι Κρίστοφερ Εκουνκού, Μάλο Γκούστο, Λέβι Κόλγουιλ και Μπεν Τσίλγουελ.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λίβερπουλ – Τσέλσι: Στατιστικά και Προϊστορία 31/01/2024

  • Τα τελευταία πέντε ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν με Under 2.5 γκολ. Τα τέσσερα από αυτά συνοδεύτηκαν επίσης με No Goal.
  • Η Λίβερπουλ δεν έχει κερδίσει στην έδρα της την Τσέλσι την τελευταία τριετία. Η τελευταία νίκη της (5-3) καταγράφηκε το 2020 και από τότε μέχρι σήμερα μεσολάβησαν δύο ισοπαλίες και μία νίκη της Τσέλσι.
  • Η Λίβερπουλ δεν έχει χάσει ακόμα στην έδρα της κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν: Μάλιστα, έχει κερδίσει σε όλα τα παιχνίδια της εκτός από δύο, στα οποία έμεινε στην ισοπαλία με τη Μάντσεστερ Γιουναίτεντ και την Άρσεναλ.
  • Η Τσέλσι έχασε στα πέντε από τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.
  • Τα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της Λίβερπουλ έληξαν με G/G.
  • Τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς της Τσέλσι έληξαν με No Goal.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λίβερπουλ – Τσέλσι: Προγνωστικά 31/01/2024

Ντέρμπι με φαβορί στο Άνφιλντ. Παρά τη βελτίωση της Τσέλσι, η Λίβερπουλ έχει τον πρώτο λόγο μπροστά στο κοινό της, όμως είναι ξεκάθαρο πως οι φιλοξενούμενοι έχουν την ικανότητα να κάνουν ζημιά.

Για το ματς στο Λίβερπουλ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ & G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.88

Η Τσέλσι μπορεί να βρει ένα γκολ, κυρίως μέσω της κόντρας, όμως η Λίβερπουλ διαθέτει τον χαρακτήρα και τις λύσεις για να φτάσει σε μία πολύ σημαντική νίκη.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Λίβερπουλ – Τσέλσι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ – Τσέλσι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 31/01/2024

Πολλές και σημαντικές οι απουσίες στις δύο ομάδες: Σίγουρα εκτός οι Σαλάχ, Τσιμίκας, Τιάγκο, Μάτιπ, Μπάιτζετιτς, Έντο για τη Λίβερπουλ, που θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή για να μάθει το status του ΜακΆλιστερ. Χωρίς τους Τζέιμς, Φοφάνα, Σάντσες, Κουκουρέγια, Λάβια, Τσαλομπά, Τζάκσον η Τσέλσι, με τους Εκουνκού, Γκούστο, Κόλγουιλ και Τσίλγουελ να είναι αμφίβολοι.

Λίβερπουλ (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον – Σομποζλάι, Τζόουνς, ΜακΆλιστερ – Ζότα, Νούνιες, Ντίαζ

Τσέλσι (4-2-3-1): Πέτροβιτς – Ντισασί, Σίλβα, Μπαντιασίλ, Τσίλγουελ – Φερνάντες, Καϊσέδο – Πάλμερ, Γκάλαχερ, Στέρλινγκ – Μπρόχα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ