el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/06/2023

Έφτασε η ώρα για το απόλυτο ποδοσφαιρικό highlight της σεζόν, τον τελικό του Champions League!

Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ θα μονομαχήσουν το Σάββατο (10/6, 22:00) στο Ολυμπιακό Στάδιο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης για το βαρύτιμο έπαθλο, σ’ ένα ματς με φαβορί και ισχυρό αουτσάιντερ.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας είναι το καθαρό φαβορί και η δίψα τους για να ζήσουν τη μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας τους έχει φανεί από την εκκίνηση της σεζόν.

Στην αντίπερα όχθη, η ιταλική ομάδα δείχνει αποφασισμένη να ολοκληρώσει το φετινό της ποδοσφαιρικό θαύμα και να ανέβει μετά το 2010 στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο τελικός του Champions League θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD και το MEGA. 

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο τελικός του Champions League στην Κωνσταντινούπολη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ: Προγνωστικά 10/06/2023

Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ διψούν για την κατάκτηση της κούπας και θέλουν να γράψουν ιστορία στην Τουρκία. Για το μεγάλο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις 1000+ αγορές της Novibet.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι η Μάντσεστερ Σίτι τη φετινή σεζόν εχει παίξει διαστημικό ποδόσφαιρο. Υπενθυμίζουμε ότι στον ημιτελικό πέρασε με άνεση τη Ρεάλ και στον προημιτελικό εξαφάνισε την αήττητη Μπάγερν.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα το μόνο που φοβάται είναι το άγχος, όμως για να το απομακρύνει περιμένουμε ότι θα μπει δυνατά στο ματς για να σκοράρει ένα γκολ στο πρώτο 45λεπτο.

ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΚΟΡ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ Η ΣΙΤΙ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και η Ιντερ θα προσπαθήσει με τακτική, αλλά και περισσότερη σκληράδα να τη βγάλει εκτός ρυθμού. Ο Χάαλαντ στην κορυφή θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των Ιταλών.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΙΝΤΕΡ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

Ο κύκλος του Γκίντογαν κλείνει στη Σίτι, αφού το συμβολαιό του τελειώνει. Ο τελικός του Champions League όλα δείχνουν ότι θα είναι και το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας.

Ωστόσο, ο 32χρονος μέσος είναι ο παίκτης-κλειδί του Πεπ Γκουαρδιόλα και βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Υπενθυμίζουμε ότι στον τελικό του FA Cup με τη Γιουνάιτεντ σκόραρε δύο γκολ.

ανυτιμε σκορερ γκιντογαν σε αποδοση 4.00 στη novibet

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και ο Μπερνάντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός στα 4 τελευταία ματς στο Champions League σκόραρε 3 γκολ με Μπάγερν και Ρεάλ και είναι ικανός να συνεχίσει.

ανυτιμε σκορερ μπ. σιλβα σε αποδοση 5.50


Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/06/2023

Οι φίλοι του ποδοσφαίρου περίμεναν από την αρχή της σεζόν ότι η Μάντσεστερ Σίτι θα φτάσει μακριά στη φετινή διοργάνωση. Μάλιστα, οι «πολίτες» ήταν από την εκκίνηση της διοργάνωσης το πρώτο φαβορί για την κούπα.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για την Ιντερ, η οποία αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη κι έφτασε στην Κωνσταντινούπολη κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρδιόλα η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στα καλύτερά της και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Οι «πολίτες» κυριάρχησαν στην Αγγλία με την κατάκτηση του νταμπλ, όμως ο πρωταρχικός τους στόχος είναι να κερδίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το Champions League.

Το περασμένο Σάββατο η Σίτι επικράτησε 2-1 της Γιουνάιτεντ στον τελικό του FA Cup και πλέον στοχεύει στο treble. Το κλίμα εντός της ομάδας είναι εξαιρετικό, η ψυχολογία όλων βρίσκεται στα ύψη, ενώ οι παίκτες του Πεπ συχνά παίζουν… διαστημικό ποδόσφαιρο.

H Μάντσεστερ Σίτι έφτασε στον τελικό του Champions League αήττητη. Στον όμιλο μάζεψε 14 βαθμούς (4-2-0) κι άφησε πίσω τις Ντόρτμουντ, Σεβίλλη, Κοπεγχάγη, ενώ στα νοκ άουτ απέκλεισε πιο ανετα απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς τις Λειψία (1-1, 7-0), Μπάγερν (3-0, 1-1) και Ρεάλ Μαδρίτης (1-1, 4-0).

Στη γαλάζια πλευρά του Μάντσεστερ δεν θέλουν να σκέφτονται το ενδεχόμενο αποτυχίας σε έναν ακόμα τελικό, όπου η Σίτι φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί. Μάλιστα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα θέλησε να διώξει το άγχος από τους ποδοσφαιριστές του.

«Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε στον τελικό του Champions League. Σίγουρα ένας τελικός εναντίον μιας ιταλικής ομάδας δεν είναι πάντα το καλύτερο δώρο, ειλικρινά. Εμείς έχουμε μάθει ότι ο υπερβολικός ενθουσιασμός δεν μας ταιριάζει. Θέλουμε να εκπληρώσουμε ένα όνειρο και να κερδίσουμε τον τελικό.

Γνωρίζουμε ότι είχαμε μια ευκαιρία πριν από δύο χρόνια και δεν τα καταφέραμε. Θα προσεγγίσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε σε κάθε αγώνα της Premier League. Οι παίκτες πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι σε ολόκληρο το ματς, τίποτα περισσότερο από αυτό», υποστήριξε ο Καταλανός προπονητής.

Λίγοι περίμεναν ότι η Ιντερ θα έφτανε μέχρι το τέλος της διαδρομής. Οι «νερατζούρι» αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και στην Κωνσταντινούπολη θα διεκδικήσουν το 4ο Κύπελλο Πρωταθλητριών της ιστορίας τους, πρώτο μετά το 2010.

Οι παίκτες του Σιμόνε Ιντσάγκι έχουν την ταμπέλα του αουτσάιντερ, όμως στη φετινή τους πορεία απέδειξαν ότι είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Ο Ιταλός τεχνικός στηρίχθηκε επιθετικά περισσότερο στους Λαουτάρο Μαρτίνες και Εντιν Τζέκο, όμως στο φινάλε της σεζόν έχει βρει τη φόρμα του και ο Λουκάκου.

Στον όμιλο (3-1-2) η Ιντερ ουσιαστικά απέκλεισε την Μπαρτσελόνα, αφού τερμάτισε στη 2η θέση και μπροστά της βρέθηκε μόνο η αήττητη Μπάγερν. Στα νοκ άουτ απέκλεισε αρχικά την Πόρτο (1-0, 0-0), στα προημιτελικά άφησε εκτός την Μπενφίκα (2-0 στην Πορτογαλία, 3-3) και στα ημιτελικά πλήγωσε στον ιταλικό εμφύλιο τη Μίλαν με δύο νίκες (2-0, 1-0).

Στη Serie A η Ιντερ τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ κατέκτησε το Coppa Italia στον τελικό με τη Φιορεντίνα (2-1).

Για τον τελικό απέναντι στη Σίτι ο Σιμόνε Ιντσάγκι τόνισε ότι οι παίκτες του το πιστεύουν. «Για εμάς ήταν ένα όνειρο να φτάσουμε στον τελικό αλλά πάντα το πιστεύαμε. Είμαι περήφανος που βρισκόμαστε στην Κωνσταντινούπολη. Κάναμε μια εξαιρετική διαδρομή και η νίκη στον ημιτελικό επί της Μίλαν μας εκτόξευσε την ψυχολογία».


Μάντσεστερ Σίτι – Ιντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 10/06/2023

  • Μάντσεστερ Σίτι και Ιντερ δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν σε επίσημο παιχνίδι. Το καλοκαίρι του 2010 αναμετρήθηκαν δύο φορές σε φιλικά προετοιμασίας και η Ιντερ νίκησε ισάριθμες φορές με σκορ 3-0. Ακολούθησε ένα ακόμα φιλικό το καλοκαίρι του 2011, όπου η Σίτι επικράτησε με το ίδιο σκορ.
  • Σε 12 φετινά ματς στο Champions League η Ιντερ μετράει 9 Under και 3 Over.
  • Η πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο φετινό Champions League είχει 7 Over και 5 Under.
  • Η Σίτι βρίσκεται για 2η φορά στην ιστορία της στον τελικό του Champions League και θέλει να κατακτήσει για πρώτη φορά το βαρύτιμο έπαθλο. Το 2021 η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα αντιμετώπισε στον τελικό την Τσέλσι και ηττήθηκε με σκορ 1-0.
  • Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Νορβηγός επιθετικός σε 10 συμμετοχές στο Champions League μετράει 12 γκολ και 1 ασίστ και είναι ο πρώτος σκόρερ στη φετινή διοργάνωση.
  • O Λαουτάρο Μαρτίνες είναι κίνδυνος θάνατος. Ο 25χρονος επιθετικός στο Champions League λειτουργεί πιο ομαδικά από ποτέ και σε 12 εμφανίσεις μετράει 3 γκολ και 3 ασίστ. Συνολικά έχει 25 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αναδείχθηκε και Παγκόσμιος Πρωταθλητής αφού κατέκτησε με την Αργεντινή το Μουντιάλ.
  • Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει σκοράρει 5 φορές σε 18 παιχνίδια εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος και τα 3 γκολ του Βέλγου στη διοργάνωση σημειώθηκαν μετά το 80ό λεπτό.
  • Η Ιντερ σε 8 από τα 12 παιχνίδια στο Champions League κράτησε ανέπαφη την εστία της.
  • Στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια η Μάντσεστερ Σίτι έχει ανοίξει το σκορ.
  • Στα 7 από τα 9 τελευταία παιχνίδια της η Ιντερ ήταν μπροστά στο σκορ στο πρώτο ημιχρονο.
  • Στους τέσσερις τελευταίους τελικούς Champions League δεν σημειώθηκε Goal/Goal. Από το 2019 οι τελικοί λήγουν No Goal και Under.
  • Η βαθμολογία της Premier League.
  • βαθμολογία στη Serie A. 
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα αλλάξει τη συνταγή που τον έφερε στον τελικό του Champions League.

Η κατοχή μπάλας και η πίεση ψηλά είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των πρωταθλητών Αγγλίας. Το τενχικό επιτελείο της Μάντσεστερ Σίτι δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Εντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι – Στόουνς, Ρόντρι – Σίλβα, Ντε Μπρόινε, Γκίντογαν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 10/06/2023

Το προπονητικό επιτελείο της Ιντερ γνωρίζει ότι η άμυνα θα δεχθεί πίεση από τον τρόπο που αγωνίζεται η Σίτι. Κλειδί ο περιορισμός του Χάαλαντ.

Αμφίβολη η συμμετοχή του Μκιταριάν στο αρχικό σχήμα, αφού μέχρι τα μέσα της βδομάδας έκανε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός παραμένει ο Κορέα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονάνα – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λαουτάρο Μαρτίνες, Τζέκο.

Διαιτητής: Ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ θα σφυρίξει τον τελικό του Champions League στην Κωνσταντινουπολη. Παραμονές της σπουδαίας αναμέτρησης φλέρταρε με αποκλεισμό καθώς έλαβε μέρος σε ακροδεξιό συνέδριο στην πατρίδα του. Η UEFA τον κάλεσε σε απολογία και τελικά έπεισε ότι δεν έχει σχέση με τον ρατσισμό.

O Πολωνός διαιτητής από τη φάση των ομίλων μέχρι τώρα έχει σφυρίξει 7 παιχνίδια στη φετινή διοργάνωση. Στα συγκεκριμένα ματς ο Μαρτσίνιακ έχει μοιράσει συνολικά 28 κίτρινες κάρτες (μέσος όρος 4), 2 κόκκινες κάρτες και 4 πέναλτι.

Το πιο πρόσφατο παιχνίδι του ήταν ο ημιτελικός του Champions League ανάμεσα Σιτι και Ρεάλ (4-0). Εκεί έδειξε 3 κίτρινες στους παίκτες της αγγλικής ομάδας και 2 στους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ.


UEFA Champions League Fixtures Highlights


Διαβάστε ακόμα…

champions-league-ataturk

Πότε είναι ο τελικός του Champions League 2023 – Που το δείχνει


liverpool champions league 2005 novibet

Champions League: Top-5 τελικών (videos)


haaland mancity novibet

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ο απόλυτος επιθετικός που σπάει τα κοντέρ!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ