el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/12/2023

Τι να πεις κανείς για την φετινή Premier League; Στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός και οι ομάδες που αμφισβητούν την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι έχουν αυξηθεί. Οι «πολίτες» υποδέχονται την Κυριακή (18:30) την Τότεναμ και οι δύο ομάδες μας υπόσχονται μια νέα ποδοσφαιρική παράσταση.

Με 800+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Premier League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Premier League!

 


Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/12/2023

Οι προϋποθέσεις για ένα σπουδαίο παιχνίδια είναι ιδανικές, αφού οι δύο ομάδες πρωταγωνιστούν στις κορυφαίες θέσεις της Premier League.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο ότι για 3ο σερί ντέρμπι δεν θα πανηγυρίσει νίκη, αφού στην Premier League προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Τσέλσι (4-4) και Λίβερπουλ (1-1).

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε την ομάδα του να δέχεται 5 γκολ σε δύο κορυφαία ματς στην Αγγλία και παράλληλα να πέφτει από την κορυφή της βαθμολογίας (-1 από την Άρσεναλ).

Ωστόσο, την Τρίτη στο Champions League η Σίτι με τη Λειψία επανεμφάνισε στο δεύτερο μέρος το καλό της πρόσωπο, πέτυχε νίκη με ανατροπή (3-2) και «σφράγισε» την πρωτιά στον όμιλο.

Πρωταγωνιστής ήταν ο συνήθης ύποπτος Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 19 γκολ σε 20 συμμετοχές και είναι πρώτος σκόρερ στην Premier League με 14 τέρματα.

Στην Τότεναμ οι τρεις σερί ήττες από Τσέλσι (4-1), Γουλβς (2-1) και Άστον Βίλα (1-2) έφεραν τους Λονδρέζους στο -4 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου, καλείται να διαχειριστεί την πρώτη αγωνιστική κρίση της φετινής σεζόν και περιμένει απαντήσεις από τους παίκτες του στην έδρα των πρωταθλητών.

Ο ίδιος πρέπει να βγάλει και άσους από το μανίκι του, αφού στη λίστα με τις σημαντικές απουσίες των Ρομέρο, Φαν ντε Βεν, Μάντισον, Σόλομον, Πέρισιτς, Ριτσάρλισον προστέθηκε και ο Μπεντανκούρ.


Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Στατιστικά, Προϊστορία 03/12/2023

  • Στην Premier League οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 52 φορές. Η Σίτι μετράει 17 νίκες, η Τότεναμ 28 και 11 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Από τη σεζόν 19/20 στο «Etihad Stadium» ο απολογισμός για την Μάντσεστερ κόντρα στα «Σπιρούνια» είναι δύο νίκες, μια ήττα και μια ισοπαλία.
  • Μάντσεστερ Σίτι και Τότεναμ σε 13 αγωνιστικές στην Premier League μετράνε από 9 Over και 4 Under.
  • Ο Νοτιοκορεάτης Σον είναι πρώτος σκόρερ της Τότεναμ στην Premier League με 8 γκολ σε 13 συμμετοχές. Στην αντίπερα όχθη ο Χάαλαντ οδηγεί την κούρσα στην Αγγλία με 14 γκολ σε 13 συμμετοχές!
  • H Σίτι στα τελευταια 8 ματς σε όλες τις διργανώσεις μόλις δυο φορές κρατησε το μηδέν στην άμυνα.
  • Τα 4 τελευταία ματς της Τότεναμ στην Premier League λήγουν Goal & Over 2.5.
  • Η Τότεναμ στα τελευταία 7 παιχνίδια της στην Premier League ανοίγει το σκορ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας.
  • Βαθμολογία Premier League

Μάντσεστερ Σίτι – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/12/2023

Μεγάλο ματς στο Etihad ανάμεσα σε Σίτι και Τότεναμ με τις δυο ομάδες να «καιγονται» για την επιστροφή στις νίκες. Από την πλευρά μας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η άμυνα της Μάντσεστερ Σίτι μπάζει και το παιχνίδι θα έχει γρήγορο ρυθμό από την αρχή μέχρι το φινάλε

goal/goal & over 2.5 σε αποδοση 1.91

Ένα από τους παίκτες που εμπιστεύεται το τελευταιο διάστημα ο Πεπ Γκουαρδιόλα και έχει εκτοξεύσει τα νουμερά του είναι ο Ζερεμί Ντοκού. Ο εξτρέμ της Σίτι έχει ξεψαρώσει για τα και είναι ικανός να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Τότεναμ.

ανυτιμε σκορερ ντοκου σε αποδοση 3.50 

Το ματς της Σίτι με τη Λίβερπουλ την περασμένη αγωνιστική έκλεισε με συνολικά 15 (!) κόρνερ, ενώ στο «Etihad» με την Μπόρνμουθ η μπάλα πήγε 13 φορές στις γωνίες του γηπέδου. Η πίεση που ασκεί η ομάδα του Πεπ θα φέρει εκ νέου αρκετά κόρνερ.

over 11.5 κορνερ σε αποδοση 2.60 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ