el
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Μαρόκο – Πορτογαλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/12/2022

Προημιτελικός όνειρο στο Μουντιάλ του Κατάρ! Μαρόκο και Πορτογαλία διεκδικούν το Σάββατο (17:00) στο «Al Thumama Stadium» τα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης και μας υπόσχονται νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Περιμένουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι με το Μαρόκο να παρουσιάζει γρανιτένια άμυνα και να είναι ισχυρό αουτσάιντερ απέναντι σε μια Πορτογαλία που διαθέτει επίθεση φωτιά και τα τελευταία 24ωρα έδειξε να ασχολείται περισσότερο με την κόντρα Σάντος- Ρονάλντο και λιγότερο με το παιχνίδι.

Με 1.000 αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα σε Μαρόκο και Πορτογαλία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις, κορυφαίο live στοίχημα και συνολικά τα καλύτερα προγνωστικά Μουντιάλ!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Παγκόσμιο Κύπελλο!


Μαρόκο – Πορτογαλία: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/12/2022

«Νοκ άουτ» ματς και το διακύβευμα είναι τεράστιο, αφού ο νικητής θα προκριθεί στον ημιτελικό του Μουντιάλ και θα συνεχίσει να ονειρεύεται το χρυσό τρόπαιο!

Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής της αναμέτρησης Μαρόκο – Πορτογαλία θα διασταυρωθεί στους «4» με την ομάδα που θα περάσει από το ζευγάρι Αγγλία – Γαλλία.

Το Μαρόκο ζει το όνειρό του στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο και αναμφισβήτητα είναι η έκπληξη της διοργάνωσης. Οι παίκτες του Ουαλίντ Ρεγκραγκί, μετά την πρόκριση εις βάρος της Ισπανίας στα πέναλτι (0-0 κ.α και 3-0 στα πέναλτι), ζουν το δικό τους παραμύθι, αφού για πρώτη φορά στην ιστορία τους βρίσκονται στους «8» Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πρόκριση απέναντι στους «Ρόχα» είχε έναν ήρωα και αμέτρητους πρωταγωνιστές. Ο Μπόνο απέκρουσε δύο πέναλτι και δικαίως ήταν ο άνθρωπος που με τα χέρια του έστειλε τη μοναδική ομάδα της Αφρικής στα προημιτελικά.

Ο Χακίμι με το εύστοχο χτύπημα από την άσπρη βούλα «σφράγισε» την πρόκριση, ενώ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι Άμραμπατ, Ζίγες ήταν αποφασισμένοι βάλουν στο αεροπλάνο της επιστροφής τους Ισπανούς.

Οι Μαροκινοί είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και το μεγάλο τους «όπλο» είναι η εξαιρετική αμυντική λειτουργία. Οι παίκτες του Ουαλίντ Ρεγκραγκί παρουσιάζουν μεγάλη συγκέντρωση στα μετόπισθεν και επιθετικά παίζουν με αντεπιθέσεις συνδυάζοντας ταχύτητα και τεχνική. Την ίδια τακτική ακολούθησαν σε όλα τα παιχνίδια Κροατία (0-0), Βέλγιο (2-0) και Ισπανία (Video-0-0) και δικαιώθηκαν απόλυτα.

Όπως είναι φυσικό άπαντες στο Μαρόκο βρίσκονται στον έβδομο ουρανό και πλέον δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Ο προπονητής Ουαλίντ Ρεγκραγκί χαρακτηρίζεται «Γκουαρδιόλα» στο Μαρόκο και παραμονή της μεγάλης αναμέτρησης, δήλωσε:

«Απολαμβάνουμε τις στιγμές, όμως όπως έχουμε κάνει σε κάθε ματς έτσι και με την Πορτογαλία θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Οι παίκτες μου είναι άξιοι συγχαρητηρίων και είμαστε μια ομάδα σαν οικογένεια. Αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Η Πορτογαλία με ή χωρίς Ρονάλντο στην 11αδα μοιάζει αποφασισμένη να φτάσει μέχρι το τέλος και να διεκδικήσει το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι παίκτες του Φερνάντο Σάντος έκαναν επίδειξη δύναμης (6-1 Video) στους «16» με την Ελβετία και απέδειξαν ότι δεν στηρίζονται μόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Σάντος… τόλμησε να αφήσει στον πάγκο τον CR7 και δικαιώθηκε, αφού ο αντικαταστάτης του Γκονσάλο Ράμος πέτυχε χατ τρικ.

Όπως είναι λογικό το «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε Σάντος και Ρονάλντο είναι το βασικό θέμα στην Πορτογαλία, όμως ο 68χρονος προπονητής δείχνει ότι πάνω απ’ όλα είναι η ομάδα.

Τα τελευταία 24ωρα περιστρέφονται τα πάντα στο γεγονός ότι ο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Ρονάλντο.

«Δεν ισχύει ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ μας, όλα έχουν ξεχαστεί. Τον ξέρω από μικρό παιδί. Έγινε καθαρά για λόγους τακτικής, δεν τον άφησε επειδή είχαμε μια λογομαχία. Είχαμε δύο ημέρες μέχρι τον αγώνα για να προετοιμαστούμε.

Έχουμε πάρει διαφορετικές αποφάσεις για διαφορετικά παιχνίδια. Ο Ρονάλντο είναι παίκτης υπόδειγμα και θα βοηθήσει την πορεία της Πορτογαλίας», τόνισε ο Σάντος σε ερώτηση για την επιλογή να αφήσει τον CR7 εκτός 11αδας.

Ο ίδιος ο Ρονάλντο, μετά το 6-1 με την Ελβετία, ανέβασε Post συσπείρωσης στο Instagram, λέγοντας: «Απίστευτη μέρα για την Πορτογαλία, με ιστορικό αποτέλεσμα στη μεγαλύτερη διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επίδειξη πολυτελείας μιας ομάδας γεμάτη ταλέντο και νιάτα. Συγχαρητήρια στην εθνική μας ομάδα. Το όνειρο είναι ζωντανό. Μέχρι το τέλος. Πάμε, Πορτογαλία!».

Το γεγονός ότι ο Πορτογάλος σταρ ενοχλήθηκε ήταν φυσιολογικό σύμφωνα με τους συμπαίκτες του. Μάλιστα, ο Μπρούνο Φερνάντες δικαιολόγησε τον Ρονάλντο, λέγοντας:

«Πιστεύεις ότι αρέσει σε κανέναν να είναι στον πάγκο; Δεν νομίζω ότι ο Κριστιάνο θα αισθάνθηκε χαρά. Αν ο προπονητής με άφηνε στον πάγκο στο επόμενο παιχνίδι, θα ήμουν θυμωμένος. Όταν ο Κριστιάνο παίζει και η ομάδα χάνει, όλοι μιλούν. Είναι ο πιο διάσημος παίκτης στον κόσμο. Κανείς δεν είναι πιο διάσημος από τον Κριστιάνο στον αθλητισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μέχρι και λίγες ώρες πριν το ματς το θέμα Ρονάλντο- Σάντος ταλαιπώρησε την Πορτογαλία. Το δημοσίευμα της «Record» ότι «ο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ» διέψευσε κατηγορηματικά η πορτογαλική ομοσπονδία σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει την κατάσταση παραμονή μιας κρίσιμης αναμέτρησης.

«Η FPF ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά την παραμονή μας στο Κατάρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο χτίζει ένα μοναδικό ιστορικό κάθε μέρα στις υπηρεσίες της εθνικής ομάδας και της χώρας μας, το οποίο πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό και επιβεβαιώνει την αδιαμφισβήτητη αφοσίωσή του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσης του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές στην Πορτογαλία φάνηκε ξανά, όταν χρειάστηκε, στη νίκη κόντρα στην Ελβετία», τόνισε σε ανακοίνωση η ομοσπονδία της Πορτογαλίας.

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση ακολούθησε τοποθέτηση του Ρονάλντο στα social media, ο οποίος θέλησε να απαντήσει στο δημοσίευμα της Record.

«Μια ομάδα πολύ ενωμένη για να σπάσει από εξωτερικές δυνάμεις. Ένα έθνος πολύ γενναίο για να εκφοβιστεί από κάθε αντίπαλο. Μια ομάδα με την πραγματική έννοια της λέξης, που θα παλέψει για το όνειρο μέχρι τέλους! Κάντε ένα άλμα πίστης μαζί μας! Πάμε, Πορτογαλία!», υποστήριξε ο Πορτογάλος σταρ.


Μαρόκο – Πορτογαλία: Στατιστικά, Προϊστορία 10/12/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν παρελθόν σε Μουντιάλ. Το 2018 στη φάση των ομίλων η Πορτογαλία νίκησε 1-0 και πέρασε στην επόμενη φάση με σκόρερ τον Ρονάλντο. Το 1986- επίσης στη φάση των ομίλων- το Μαρόκο επικράτησε με 3-1 και άφησε στην τελευταία θέση του γκρουπ τους Πορτογάλους.
  • Οι Πορτογάλοι στο φετινό Μουντιάλ έχουν αφήσει στην άκρη την αμυντική τακτική των περασμένων διοργανώσεων και πυροβολούν αδιάκοπα στην επίθεση. Συγκεκριμένα διαθέτουν μαζί με τους Άγγλους την καλύτερη επίθεση του Μουντιάλ κι έχουν σκοράρει 12 γκολ σε 4 παιχνίδια!
  • Το Μαρόκο σε 4 παιχνίδια στη φετινή του πορεία έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ από τον Καναδά και η επιτυχημένη συνταγή της άμυνα ταλαιπώρησε τις Κροατία (0-0), Βέλγιο (2-0) και Ισπανία (0-0).
  • Πρώτος σκόρερ της Πορτογαλίας στο φετινό Μουντιάλ είναι ο Γκονσάλο Ράμος με 3 γκολ. Ακολουθούν οι Μπρούνο Φερνάντες και Λεάο που έχουν πετύχει από 2 τέρματα, ενώ ο Ρονάλντο μετράει ένα γκολ.
  • 8 No Goal στα τελευταία 9 παιχνίδια τους μετράει το Μαρόκο, ενώ στα 8 τελευταία παιχνίδια του, το Μαρόκο έχει δεχθεί 1 γκολ (από τον Καναδά).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Διαβάστε για όλα τα προγνωστικά Μουντιάλ.
  • Δείτε εδώ τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μαρόκο – Πορτογαλία: Προγνωστικά 10/12/2022

Οι δύο ομάδες στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Μουντιάλ υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι και από την πλούσια γκάμα της Novibet επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Το Μαρόκο διαθέτει σκληρή άμυνα, όμως η Πορτογαλία έχει στο ρόστερ της παικταράδες και ο Φερνάντο Σάντος αμέτρητες λύσεις στο οπλοστάσιό του.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα με την Ελβετία όταν ο Σάντος επέλεξε να μην ξεκινήσει τον Ρονάλντο και ο αντικαταστάτης του Γκονσάλο Ράμος πέταξε φλόγες με τρία γκολ.

Οι Πορτογάλοι έχουν την ποιότητα για να νικήσουν την άμυνα των Μαροκινών, κάτι που ενδέχεται να οδηγήσει το ματς σε

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Οι Πορτογάλοι στα 3 από τα 4 παιχνίδι στο Μουντιάλ ήταν στην ισοπαλία στο ημίχρονο. Η ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί, αφού οι δύο πλευρές θα μπουν πιο προσεχτικά στο παιχνίδι.

Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

Ο Γκονσάλο Ράμος στο νοκ άουτ ματς με την Ελβετία πέτυχε χατ τρικ και απέδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο 21χρονος επιθετικός της Μπενφίκα θα απειλήσει και πάλι.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΓΚΟΝΣΑΛΟ ΡΑΜΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στις αναμετρήσεις του Μουντιάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μαρόκο: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/12/2022

Το Μαρόκο δεν θα αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που του χάρισε την ιστορική πρόκριση  απέναντι στην Ισπανία. Ο προπονητής Ουαλίντ Ρεγκραγκί έχει λευκό απουσιολόγιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπόνο – Χακίμι, Σαΐς, Αγκέρντ, Μαζράουι – Ουνάχι, Άμραμπατ, Άμαλαχ – Ζίγες, Εν Νεσίρι, Μπουφάλ.

Πορτογαλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 10/12/2022

Σήκωσε αρκετή σκόνη η απόφαση του Σάντος να αφήσει εκτός 11αδας τον Ρονάλντο. Το αποτέλεσμα δικαίωσε τον Πορτογάλο προπονητή, ο οποίος με δεδομένο ότι ο Γκονσάλο Ράμος πέτυχε χατ τρικ με την Ελβετία πλέον δεν βγαίνει από το αρχικό σχήμα.

Υπάρχουν προβλήματα στις θέσεις των ακραίων μπακ, αφού ο Ντανίλο Περέιρα τέθηκε εκτός, ενώ «νοκ άουτ» είναι και ο Νούνο Μέντες. Πάντως στο ρόστερ της Πορτογαλίας υπάρχουν λύσεις και αρκετή ποιότητα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Νταλότ, Πέπε, Ντίας, Γκερέιρο – Καρβάλιο, Οτάβιο, Μπερνάντο Σίλβα – Μπρούντο Φερνάντες, Φέλιξ, Γκονσάλο Ράμος (Ρονάλντο).


Διαβάστε ακόμη…

england france1 10122022 novibet

Αγγλία – Γαλλία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 10/12/2022


worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


Οι απογοητεύσεις του Μουντιάλ 2022

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ