el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Μίλαν – Τσέλσι: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/10/2022

Αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ. Τα παιχνίδι μοιάζουν με… ρεβάνς της προηγούμενης στροφής και πλέον τα λάθη απαγορεύονται!

Την Τρίτη τα βλέμματα όλων στρέφονται στο Σαν Σίρο. Εκεί Μίλαν και Τσέλσι θα κονταροχτυπηθούν και ο νικητής θα αποκτήσει πλεονέκτημα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Οι Λονδρέζοι έχουν αποκτήσει ψυχολογικό προβάδισμα μετά τη νίκη με 3-0 στο Λονδίνο, όμως οι «ροσονέρι» ξέρουν να βρίσκουν απαντήσεις όταν είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Με 700+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας της Μίλαν απέναντι στην Τσέλσι  γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League!


Μίλαν – Τσέλσι: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/10/2022

Για τον 5ο όμιλο της διοργάνωσης Μίλαν και Τσέλσι (22:00) διασταυρώνουν τα ξίφη τους για 2η φορά σε διάστημα μιας βδομάδας και ισοβαθμούν στη 2η θέση με 4 βαθμούς πίσω από την Σάλτσμπουργκ (5β.).

Το διακύβευμα στο Σαν Σιρο είναι τεράστιο καθώς ο νικητής θα αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στους «16», ενώ ο ηττημένος θα μπει σε περιπέτειες.

Την περασμένη Τετάρτη οι Λονδρέζοι έστησαν πάρτι κόντρα στους «ροσονέρι» και πανηγύρισαν εύκολη νίκη με 3-0. Οι «μπλες» κυριάρχησαν πάνω στο χορτάρι και οι Ιταλοί ήταν σκιά του καλού τους εαυτού. Οι Ομπαμεγιάνγκ, Φοφάνα και Τζέιμς βρήκαν δίχτυα, ενώ οι Ιταλοί απείλησαν ελάχιστα την αγγλική άμυνα.

Πάντως, η Μίλαν με συνοπτικές διαδικασίες διέγραψε την ήττα στο Λονδίνο. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι το Σάββατο επικράτησαν (2-0) στο μεγάλο ντέρμπι της Serie A κόντρα στη Γιουβέντους και διατήρησαν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας (-3 από τη Νάπολι) στη Serie A.

Ο Τομόρι ήταν κορυφαίος στο ιταλικό ντέρμπι και στην άμυνα κλείδωσε τα ατού της Γιούβε. Επιθετικά οι Λεάο, Ντίαζ και Ζιρού είχαν καλές συνεργασίας και η συγκεκριμένη τριάδα αναμένεται να χρησιμοποιηθεί εκ νέου. Ο Πιόλι μετά τη νίκη επί της Γιούβε στάθηκε και στο παιχνίδι με την Τσέλσι, λέγοντας: «Μας περιμένει ένα παιχνίδι πρόκληση.

Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι για απαντήσουμε με νίκη και να μπουμε στο παιχνίδι της πρόκρισης. Πρέπει να ξεχάσουμε την ήττα στο Λονδίνο και να διορθώσουμε αρκετά πράγματα. Με τη Γιουβέντους οι παίκτες που αντέδρασαν άψογα και ελπίζω σε ανάλογη συνέχεια».

Η Τσέλσι, μετά την προβληματική εκκίνηση στη σεζόν έχει ανεβάσει στροφές και ο προπονητής Γκρέιχαμ Πότερ έχει βρει ισορροπία σε άμυνα και επίθεση. Αυτό φάνηκε και στο σαββατιάτικο ματς στην Premier League. Εκεί οι «μπλε» επικράτησαν 3-0 της Γουλβς και έφτασαν τις 3 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με 8-1 γκολ!

O Πότερ έχει βρει ρόλο στον Πούλισιτς και το μεσοεπιθετικός των μπλε βρίσκεται σε φόρμα με αποτέλεσμα να φτιάχνει και τους συμπαίκτες του.

Το ζητούμενο για την Τσέλσι είναι να μην σβήσει τις μηχανές της μέσα σε μια δύσκολη έδρα και σε μια καλή στιγμή να μετατρέψει τη φόρμα της σε νίκη που θα την φέρει κοντά στην πρόκριση.

«Αγκάθι» για τον Πότερ είναι η κούραση και ο τεχνικός της Τσέλσι τόνισε παταμονή του ματς: «Κερδίσαμε και στην Πρέμιερ Λιγκ τη Γουλβς σ’ ένα παιχνίδι που δεν ήταν εύκολο. Υπάρχει κούραση διότι τα παιχνίδια είναι απαιτητικά Τετάρτη και Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, το θετικό είναι ότι έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή ομάδα που είναι αφοσιωμένη στο γήπεδο και ο ένα παίζει για τον άλλον».


Μίλαν – Τσέλσι: Στατιστικά & Προϊστορία 11/10/2022

  • Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί στο παρελθόν σε τρία επίσημα παιχνίδια. Την περασμένη βδομάδα η Τσέλσι επικράτησε άνετα με 3-0 στο Λονδίνο, ενώ οι προηγούμενες αναμετρήσεις ήταν επίσης για το Champions League της σεζόν 1999-00 στη φάση των ομίλων. Το πρώτο παιχνίδι διεξήχθη στο Λονδίνο, όπου οι δύο ομάδες έληξαν ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0), ενώ το δεύτερο στο Μιλάνο έληξε στο 1-1.
  • Στο ματς της περασμένης βδομάδα η Τσέλσι κυριάρχησε και είχε 6 σουτ στην εστία έναντι 1 μόλις της Μίλαν. Οι «μπλε» κέρδισαν και στα κόρνερ 4-3, ενώ στις κάρτες οι ροσονέρι είδαν μια παραπάνω 2-3.
  • Οι Τσέλσι προέρχεται από δύο σερί νίκες με σκορ 3-0 (κόντρα σε Μίλαν και Γουλβς) και τη δεδομένη χρονική στιγμή λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή σε άμυνα και επίθεση.
  • Η Τσέλσι στην Premier League βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας (5-1-2) κι έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Οι μπλε απέχουν 8 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας και τις τελευταίες 5 αγωνιστικές μετρούν 4 Goal.
  • Η Μίλαν με 20 βαθμούς (6-2-1) βρίσκεται στην 3η θέση της Serie A και απέχει 3 πόντους από τη Νάπολι. Οι ροσονέρι στα τελευταία πέντε παιχνίδια πανηγύρισαν 4 νίκες και η μοναδική τους ήττα είναι από τη Νάπολι. Στα συγκεκριμένα ματς έχουν μοιράσει 4 Over 2,5 και ισάριθμα Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Champions League.

Μίλαν – Τσέλσι: Προγνωστικά 11/10/2022

Θα γίνει μεγάλη μάχη στο Μιλάνο και το παιχνίδι της 4ης αγωνιστική στον 5ο όμιλο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα. Οι τρεις βαθμοί θα αποτελέσουν χρυσάφι για την πρόκριση στην επόμενη φάση, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στο παιχνίδι έχει μπει γερά και η Σάλτσμπουργκ.

Κοιτώντας τον τρόπο που αγωνίζεται η Τσέλσι στα τελευταία της παιχνίδια, αλλά και την εντυπωσιακή επικράτηση που πέτυχε την περασμένη Τετάρτη κόντρα στην Μίλαν μοιάζει απίθανο το ενδεχόμενο να έρθουν τα πάνω κάτω στο Μιλάνο. Οι Ιταλοί μπροστά στο κοινό τους θα παίξουν με περισσότερη δύναμη και γι αυτό το λόγο επιλέγουμε

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

Η ΜΙΛΑΝ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Δελεαστικές οι αποδόσεις στα Combo Bets της Novibet και το

Χ & UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΒΑΣΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση ΟΦΗ – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/10/2022

Ο προπονητής της Μίλαν, Στέφανο Πιόλι δεν υπολογίζει τους Ιμπραχίμοβιτς, Οριγκί, Μεσάιας, Φλορέντσι, Καλάμπρια και Κάιερ, ενώ προστέθηκαν στο απουσιολόγιο και οι απουσίες των Σαλεμέκερς και Ντε Κέτελερ. Επιθετικά ο 56χρονος προπονητής θα ακολουθήσει τη συνταγή που τον οδήγησε στη νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τη Γιουβέντους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ντεστ, Καλούλου, Τομόρι, Ερνάντες – Τονάλι, Μπενακέρ – Ντίας, Ποντέγκα, Λεάο – Ζιρού.

Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/10/2022

Η Τσέλσι έχει ρυθμό στο παιχνίδι της και το τεχνικό της επιτελείο δεν πρόκειται να αλλάξει τη συνταγή που φέρνει νίκες. Ο προπονητής Γκρέιχαμ Πότερ επιθετικά στηρίζεται ουσιαστικά σε 5 παίκτες και μοιράζει το χρόνο ανάλογα με την ενέργεια που έχουν. Θα λείψει και πάλι ο μέσος Καντέ και ο στόπερ Φοφανα.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κέπα – Τιάγκο Σόλβα, Τσάλομπαχ, Κουλιμπαλί – Τζέιμς, Λόφτους Τσικ, Κόβασιτς, Τσίλγουελ –  Στέρλινγκ (Πούλισιτς), Μάουντ – Ομπαμεγιάνγκ (Χάβερτζ).


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ