el
Παρασκευή, 10 Μαΐου, 2024

Μίλαν – Ίντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 01/03/2022

Μπαίνουμε σε εβδομάδα Κυπέλλου για αρκετές χώρες στην Ευρώπη. Έτσι και στην Ιταλία λοιπόν, το Coppa Italia βρίσκεται στην ημιτελική του φάση με δύο πολύ μεγάλα ζευγάρια, εκ των οποίων αυτό που ξεχωρίζει και προηγείται χρονικά είναι της Μίλαν με την Ίντερ.

Οι δύο ομάδες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα, αλλά πλέον η προσοχή στρέφεται στο Κύπελλο.

Πριν από μερικές εβδομάδες έπαιξαν για τη Serie A, όπου η Μίλαν έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη. Φτάνοντας πλέον στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ιταλίας, τα παιχνίδια είναι διπλά και γίνεται αντιληπτό, ότι το πρώτο ματς παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την πρόκριση.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις και live streaming, το μεγάλο ντέρμπι στο Μιλάνο ανάμεσα στη Μίλαν και στην Ίντερ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!


 

Μίλαν – Ίντερ: Ανάλυση & Παρουσίαση 01/03/2022

Η Μίλαν έφτασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας εκμεταλλευόμενη σε όλα τα παιχνίδια την έδρα της. Οι «ροσονέρι» μπήκαν στο δεύτερο τη τάξει θεσμό στην Ιταλία, στη φάση των «16». Εκεί αντιμετώπισαν την Τζένοα την οποία νίκησαν σχετικά εύκολα με 3-1.

Ανάλογη ήταν και η συνέχεια στα προημιτελικά και μάλιστα με ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι υποδέχθηκε τη Λάτσιο, στην οποία δεν άφησε κανένα περιθώριο να ελπίζει για κάτι καλό και με 4-0 πήρε πανηγυρικά την πρόκριση.

Όσο καλά τα πηγαίνει όμως στο Κύπελλο το τελευταίο διάστημα, τόσο άσχημα τα πηγαίνει στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της παιχνίδι υποδέχθηκε την Ουντινέζε, με την οποία έμεινε στο 1-1.

Για ακόμη ένα παιχνίδι, η απόδοσή της κυμάνθηκε σε… ρηχά νερά και το πλήρωσε χάνοντας πολύτιμους βαθμούς.

Η Μίλαν μπήκε αρκετά δυνατά στο παιχνίδι και πίεσε για να ανοίξει το σκορ. Η πίεση απέδωσε καρπούς, αφού ο νεαρός Πορτογάλος εξτρέμ Λεάο έκανε το 1-0 στο 29’. Η συνέχεια όμως δεν ήταν αντίστοιχη. Η Ουντινέζε, η οποία καίγεται για βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, δεν κρύφτηκε και βγήκε μπροστά.

Αρχικά έχασε μερικές ευκαιρίες και δικαιώθηκε στο 66’, όταν έπειτα από μία φάση στην περιοχή του Μενιάν, ο Ουντόζι έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για τη Μίλαν, η οποία την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 2-2 με τη Σαλερνιτάνα, αυτή τη φορά εκτός έδρας.

Τα πράγματα δεν είναι πολύ καλύτερα για την Ίντερ, τουλάχιστον όσον αφορά τη βαθμολογική συγκομιδή στο πρωτάθλημα. Την τελευταία αγωνιστική, η Ίντερ φιλοξενήθηκε από την Τζένοα. Αν και είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα και νεκρά διαστήματα στην απόδοσή της, έκανε αρκετές φάσεις στην αντίπαλη εστία.

Ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί καμία από αυτές, ενώ ήταν τυχερή που δεν βρέθηκε πίσω στο σκορ και να κυνηγάει για την ανατροπή. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με δοκάρι του κεντρικού αμυντικού Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο.

Δεν είναι μόνο η ισοπαλία με την Τζένοα, αλλά γενικότερα τα τελευταία της παιχνίδια. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Σασουόλο (0-2), με δύο γκολ στο πρώτο μισάωρο του αγώνα. Οι «νερατζούρι» ηττήθηκαν και από τη Λίβερπουλ, επίσης στο «Τζουζέπε Μεάτσα», για τον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Champions League.

Η τελευταία φορά που η Ίντερ πανηγύρισε νίκη ήταν και πάλι για το Κύπελλο. Στις 8 Φεβρουαρίου υποδέχθηκε τη Ρόμα για τη φάση των «8» του Coppa Italia και νίκησε 2-0 χάρη σε δύο γκολ των Τζέκο και Αλέξις Σάντσες. Έκτοτε έχει δύο ήττες και δύο ισοπαλίες σε όλες τις διοργανώσεις.


Μίλαν – Ίντερ: Στατιστικά & Προϊστορία 01/03/2022

  • Οι δύο ομάδες βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο Κύπελλο. Πέρυσι, τέθηκαν αντιμέτωπες για την προημιτελική φάση σε μονό παιχνίδι. Η Ίντερ ήταν τυπικά γηπεδούχος και επικράτησε της Μίλαν με 2-1.
  • Μέχρι στιγμής έχουν γίνει και τα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, από τα οποία η Μίλαν ήταν η κερδισμένη.
  • Στο πιο πρόσφατο στις 5 Φεβρουαρίου για το πρωτάθλημα, η Μίλαν έκανε μεγάλο διπλό με ανατροπή. Η Ίντερ προηγήθηκε, αλλά η Μίλαν το γύρισε με δύο γκολ του Ζιρού και πήρε σπουδαία νίκη.
  • Η τελευταία φορά που βρέθηκαν σε ημιτελική φάση Κυπέλλου, δηλαδή σε διπλά παιχνίδια, ήταν το 1985. Στο πρώτο παιχνίδι με γηπεδούχο την Ίντερ, η Μίλαν νίκησε 2-1 και στον επαναληπτικό το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 και οι «ροσονέρι» πήραν την πρόκριση.
  • Τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της Μίλαν, έληξαν Under.
  • Η Ίντερ δεν έχει κερδίσει μακριά από την έδρα της μέσα στο 2022. Έχει δώσει τρία παιχνίδια πρωταθλήματος και όλα έληξαν ισόπαλα.
  • Επίσης όλα έληξαν στο Under, 0-0 με την Τζένοα, 1-1 με τη Νάπολι και 0-0 με την Αταλάντα.
  • Μόλις μία νίκη στα έξι τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει η Ίντερ και η οποία είναι για το Κύπελλο και το 2-0 επί της Ρόμα. Στα υπόλοιπα πέντε έχει τρεις ήττες (όλες εντός έδρας) και δύο ισοπαλίες (και οι δύο εκτός έδρας).

milan inter1 novibet


Μίλαν – Ίντερ: Προγνωστικά 01/03/2022

Η Ίντερ δεν έχει νικήσει φέτος τη Μίλαν. Στα δύο παιχνίδια για το πρωτάθλημα, το πρώτο έληξε ισόπαλο, ενώ το πιο πρόσφατο πήγε στη Μίλαν και μάλιστα με ανατροπή.

Οι «νερατζούρι» δεν παίζουν άσχημα, αλλά δεν καταφέρνουν να μετουσιώνουν σε γκολ τις ευκαιρίες που φτιάχνουν. Η Μίλαν παρουσιάζει μεγαλύτερη αστάθεια στην απόδοσή της και η Ίντερ θα το εκμεταλλευτεί.

Η ΙΝΤΕΡ ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Στα πέντε από τα έξι πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια,  ανεξάρτητα από τη διοργάνωση, οι δύο αντίπαλοι βρήκαν δίχτυα. Αυτό περιμένουμε ότι θα συμβεί και τώρα στο πρώτο ματς για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας.

ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΤΟ GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.67

Αυτό που βλέπουμε να είναι σύνηθες στα παιχνίδια μεταξύ της Μίλαν και Ίντερ είναι να σημειώνονται 2-3 με γκολ. Μάλιστα αυτό έχει συμβεί και στα πέντε τελευταία τους ματς, ανεξάρτητα από το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΕΝΤΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡ. Η ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2022

Ο Στέφανο Πιόλι προετοιμάζει την ομάδα του για τον ημιτελικό του αγώνα με την Ίντερ έχοντας στο μυαλό του, ότι δεν μπορεί να έχει στην αποστολή τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο Σουηδός έχει ανεβάσει ρυθμό στην προπόνηση, αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Αρκετά ταλαιπωρημένος είναι και ο Ολιβιέ Ζιρού, με δεδομένο όμως ότι δεν υπάρχουν εναλλακτικές για την κορυφή της, ο Γάλλος επιθετικός θα επωμιστεί το βάρος και θα είναι στο αρχικό σχήμα.

Εκτός αρχικής ενδεκάδας θα μείνει ο Ντίας, ο οποίος είχε ενοχλήσεις, αλλά και ο τιμωρημένος μέσος Τονάλι.

Μίλαν (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Ρομανιόλι, Ερνάντεζ – Μπένακερ, Κέσι – Σαλεμάκερς, Κρούνιτς, Λεάο – Ζιρού.

milan inter2 novibet


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/03/2022

Μία απουσία έχει ο Σιμόνε Ιντσάγκι για τον προσεχή αγώνα της Ίντερ, με την οποία μάλιστα έχει μάθει να ζει το τελευταίο διάστημα. Αυτή έχει να κάνει με την Χοακίν Κορέα, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν υπολογίζεται.

Στον πάγκο αναμένεται να βρεθεί ο Αλέξις Σάντσες, καθώς θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ενώ δεδομένη είναι στην ενδεκάδα και η θέση του Σκρίνιαρ, μεαζί με τους Ντε Φράι και Μπαστόνι στο κέντρο της άμυνας.

Ίντερ (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Λαουτάρο.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ