el
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/05/2024

Έτοιμος να ολοκληρώσει την ιστορική υπέρβαση και να τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Conference League είναι ο Ολυμπιακός, που περιμένει την Άστον Βίλα στο «Γ. Καραϊσκάκης» (22:00) στον σπουδαίο επαναληπτικό ημιτελικό!

Μετά το εμφατικό 4-2 στην Αγγλία, η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας, όμως είναι δεδομένο πως οι Άγγλοι δεν έχουν πει την τελευταία τους λέξη και πως θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα για την ανατροπή.

Για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος ημιτελικός στo Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Παρουσίαση, Νέα, Ενδεκάδες 09/05/2024

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό που φιλοξενεί την Άστον Βίλα με «προίκα» το 2-4 στο Villa Park για να κάνει το δεύτερο και καθοριστικό βήμα για τον ιστορικό τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας!

Το όνειρο του ευρωπαϊκού τελικού και της διεκδίκησης του τροπαίου του Conference League είναι πιο κοντά από ποτέ για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, η οποία έκανε άλμα με το εκπληκτικό 2-4 στην Αγγλία και καλείται να κάνει και το δεύτερο βήμα για την ιστορική πρόκριση.

Ο πρώτος ημιτελικός εξελίχθηκε σε απόλυτη ονείρωξη για τους «ερυθρόλευκους» που σκόραραν τέσσερις φορές με μπροστάρη τον ασταμάτητο Αγιούμπ Ελ Καμπί και θριάμβευσαν με 2-4, έχοντας προβάδισμα δύο γκολ ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει σε ένα κάτι παραπάνω από… καυτό «Γ. Καραϊσκάκης» ώστε να τσεκαριστεί το ιστορικό ραντεβού για τον τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Οι Πειραιώτες καλούνται να υπερασπιστούν αυτό το προβάδισμα, έχοντας επικρατήσει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή τους ιστορία με δύο γκολ διαφορά σε πρώτο αγώνα εκτός έδρας, ενώ έχουν το εξαιρετικό ποσοστό με 12/13 προκρίσεις έπειτα από εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς σε διπλά νοκ άουτ παιχνίδια.

Η μοναδική περίπτωση αποκλεισμού έπειτα από «διπλό» ήταν το 2012 στους «16» του Europa League με την Μέταλιστ όπου μετά το 0-1 υπέρ του Ολυμπιακού στην Ουκρανία έγινε ανατροπή με 1-2 στο Φάληρο με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό.

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Μεντιλίμπαρ δεν υπολογίζει στον τραυματία Ορτέγκα και έτσι ο Ρίτσαρντς αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας. Δεν αναμένονται άλλες αλλαγές σε σχέση με το πρώτο ματς και έτσι η πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους Τζολάκη, Ροντινέι, Κάρμο, Ρέτσο, Ρίτσαρντς, Έσε, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Φορτούνη, Ελ Καμπί και Ποντένσε.

Στην αντίπερα όχθη, η Άστον Βίλα του Ουνάι Έμερι μετά το σοκ της ήττας στο «σπίτι» της φιλοδοξεί να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα πετύχει μια ακόμα μεγαλύτερη ανατροπή απέναντι στους Πειραιώτες για να φτάσει στον πρώτο της τελικό μετά το 1982 όταν είχε κατακτήσει το κύπελλο Πρωταθλητριών και στη συνέχεια το ευρωπαϊκό Super Cup.

Η Βίλα διανύει περίοδο κρίσης, μετρώντας τρεις αγώνες χωρίς νίκη με αρκετή γκρίνια, όμως το γεγονός πως έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την 4η θέση στην Premier League, μαζί με το εισιτήριο για το Champions League της νέας σεζόν, της επιτρέπει να κάνει focus στο 100% για τον δεύτερο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό.

Ο Έμερι υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Εμιλιάνο Μαρτίνες, ενώ εξαιρετικά αμφίβολοι θεωρούνται οι Γιούρι Τίλεμανς και Νικολό Ζανιόλο. Σίγουρα εκτός δράσης ο βασικός Μόργκαν Ρότζερς, με την ενδεκάδα της Άστον Βίλα να διαμορφώνεται ως εξής: Μαρτίνες, Κας, Κόνσα, Τόρες, Μορένο, Μπέιλι, Λουίς, ΜακΓκίν, Ντιαμπί, Ντουράν, Γουότκινς.


Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Στατιστικά και Προϊστορία 09/05/2024

  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 4-2 στο πρώτο ματς, που διεξήχθη στην Αγγλία.
  • Ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες στην έδρα του, που συνοδεύτηκαν μάλιστα με Over 2.5 γκολ.
  • Η Άστον Βίλα αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια της (μία ισοπαλία, δύο ήττες).
  • Οι Άγγλοι κέρδισαν μόλις ένα από τα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια τους.
  • Έξι από τα εφτά πιο πρόσφατα παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις συνοδεύτηκαν με G/G.
  • Το ίδιο ισχύει για τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς της Άστον Βίλα σε όλες τις διοργανώσεις.
  • O Ολυμπιακός κέρδισε στα δύο από τα τρία παιχνίδια στην έδρα του για τη νοκ-άουτ φάση του Europa Conference League.
  • O Ελ Καμπί μετρά ήδη 8 γκολ στη διοργάνωση, έχοντας φτάσει τα 30 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Ο Ολυμπιακός κέρδισε μόλις έναν από τους έξι τελευταίους εντός έδρας αγώνες του κόντρα σε αγγλικές ομάδες.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Προγνωστικά 09/05/2024

Δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό, που θα βρει απέναντί του μία ισχυρή ομάδα με διάθεση και… ανάγκη να επιτεθεί από το 1ο λεπτό. Ο Μεντιλίμπαρ θα προσπαθήσει να κρατήσει την ομάδα του μακριά από την περιοχή της και θα δώσει έμφαση στο πρέσινγκ στη μεσαία γραμμή, ενώ είναι δεδομένο πως θα κυνηγήσει γκολ μέσω των αντεπιθέσεων.

Για το ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΓΚΟΛ ΜΕΤΑ ΤΟ 28’ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25  ΣΤΗ NOVIBET

O Ολυμπιακός θα μπει σε mood διαχείρισης σε όλη τη διάρκεια του ματς και είναι λογικό να προσέξει ιδιαίτερα ώστε να μη δεχτεί γκολ από νωρίς. Η Άστον Βίλα θα μπει επιθετικά από το 1ο λεπτό, όμως ο Ολυμπιακός είναι υποψιασμένος και μπορεί να κρατήσει το μηδέν, έστω στα πρώτα λεπτά του αγώνα.

1+ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΓΚΙΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο αρχηγός της Άστον Βίλα πατά συχνά περιοχή, δοκιμάζει τα πόδια του και σίγουρα θα βρει χώρο να απειλήσει, έστω και από μακριά.

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άστον Βίλα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ