el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 30/09/2022

Πληγωμένα θηρία! Μπάγερν και Λεβερκούζεν θα μονομαχήσουν την Παρασκευή (21:30) στο Μόναχο στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 8ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Παραδοσιακά η συγκεκριμένη αναμέτρηση διεξάγεται με τις δύο ομάδες να πρωταγωνιστούν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, όμως τώρα η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.

Το μεγάλο ματς στην Bundesliga παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Bundesliga!


Η πρωταθλήτρια Μπάγερν βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα στο -5 από την πρώτη θέση και αναζητεί τον καλό της εαυτό.

Οι Βαυαροί έχουν να νικήσουν σε ματς στην Bundesliga από τις 21 Αυγούστου και μετράνε 4 σερί παιχνίδι χωρίς επιτυχία με 3 ισοπαλίες και μια ήττα από την Άουγκσμπουργκ. Συμπλήρωσαν έναν γεμάτο μήνα χωρίς νίκη, κάτι που συνέβη πριν 20 χρόνια, ενώ οι 12 βαθμοί σε 7 αγώνες αποτελεί τη χειρότερη συγκομιδή από τη σεζόν 2010/11.

Όπως είναι φυσικό η κριτική προς τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει εκτοξευθεί. Παράλληλα, υπάρχει προβληματισμός και για τα νούμερα του Σάντιο Μανέ, ο οποίος απειλεί, αλλά δεν σκοράρει με την άνεση του Λεβαντόφκσι.

Η Λεβερκούζεν βρίσκεται επίσης σε αγωνιστική κρίση και αναζητεί επανεκκίνηση. Οι «ασπιρίνες», με μόλις μια νίκη (2 ισοπαλίες, 4 ήττες) σε 7 αγωνιστικές, πρωταγωνιστούν στη ζώνη του υποβιβασμού. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η ίδια ομάδα στο φινάλε της περασμένης σεζόν μπήκε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (3η στην Bundesliga) και τώρα παραπαίει. Την περασμένη αγωνιστική έμειναν στο 1-1 με τη Βέρντερ Βρέμης.

Ο προπονητής Τζεράρντο Σεοάνε για να κατευνάσει τους αγριεμένους φιλάθλους υποσχέθηκε άμεση βελτίωση και εύχεται ο Πάτρικ Σικ να βρει τον καλό του εαυτό. Το βαρύ πυροβολικό της Λεβερκούζεν φέτος σκοράρει με το σταγονόμετρο (2 γκολ σε 7 παιχνίδια) και σε σχέση με τις περυσινές του επιδόσεις (24 γκολ σε 27 ματς) ζει έναν εφιάλτη.


Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Στατιστικά & Προϊστορία 30/09/2022

  • Η Μπάγερν ηττήθηκε τελευταία φορά στον Μόναχο τον Νοέμβριο του 2019 κι έκτοτε- ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας- μετράει 5 νίκες και μια ισοπαλία (1-1 πέρυσι) από τη Λεβερκούζεν. Δεν περνάει απαρατήρητο το γεγονός ότι στα 7 τελευταία ματς σημειώνονται τουλάχιστον δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο!
  •   Τα 4 από τα 5 τελευταία ματς της Μπάγερν έχουν λήξει Under 2,5 και τα 3 από τα 4 No Goal.
  • H Λεβερκούζεν έχει βελτιώσει αισθητά την παρουσία της στο Μόναχο τα τελευταία χρόνια. Συγκεκριμένα έχει μαζζέψει 4 βαθμούς με 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 1 νίκη.
  • Απίστευτο σερί έχουν δημιουργήσει οι Βαυαροί, οι οποίοι στα τελευταία 32 ματς με τη Λεβερκούζεν στο Μόναχο σκοράρουν συνεχώς.
  • Τα 2 από τα 3 τελευταία παιχνίδια της Λεβερκούζεν έχουν λήjei Goal.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Bundesliga.

Μπάγερν – Λεβερκούζεν: Προγνωστικά 30/09/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση της Bundesliga ανάμεσα σε Μπάγερν και Λεβερκούζεν. Υπάρχουν δελεαστικές επιλογές από την πλούσια γκάμα που προσφέρει η Novibet με 600+ αγορές.

οι δύο ομάδες διψούν για την επιστροφή τους στις νίκες και τις τελετυαίες ημέρες έγινε μεγάλος λόγος για την επιθετικλη δυστοκία που τους ταλαιπωρεί. Περιμένουμε ότι από το πρώτο μέρος θα πατήσουν γκάζι επιθετικά

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ OVER 1,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Μανέ δέχεται μεγάλη κριτική για τις ευκαιρίες που σπαταλάει και ο Σενεγαλέζος επιθετικός της Μπάγερν δεν αποκλείεται να απαντήσει με γκολ.

ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ΑΝΥΤΙΜΕ) Ο ΜΑΝΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85

Ελκυστικές αγορές στα Combo Bets της Novibet για το μεγάλο παιχνίδι στο Μόναχο. Δεν περιμένουμε κλειστό παιχνίδι και το

GOAL & OVER 3,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01 ΣΤΗ ΝΟVIBET 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Λεβερκούζεν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Εξαιρετική επιλογή στις ενισχυμένες αποδόσεις της Novibet να σκοράρει το πρώτο γκολ ο Σανέ (Μπάγερν) ή ο Πάτρικ Σικ (Λεβερκούζεν) σε απόδοση 3.75


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2022

Η πιίεση στον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει εκτοξευθεί και υπάρχει κριτική. Μάλιστα, με δεδομένο ότι ο Τόμας Τούχελ είναι ελεύθερος έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι αν απολυθεί ο Νάγκελσμαν ο πρώην προπονητής της Τσέλσι θα αναλάβει την Μπάγερν. Πανέτοιμος ο Νόιερ θα παίξει βασικός, τραυματίες είναι οι Κομάν και Ερνάντες. Οι Βαυαροί θα παίξουν επιθετικά με στόχο να βάλουν τέλος στην γκρίνια που επικρατεί και να επιστρέψουν στις νίκες μετά από 4 σερί παιχνίδια

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρ, Ουπαμενκάνο, Ντε Λιχτ, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ, Μίλερ, Μουσιάλα – Μανέ

Λεβερκούζεν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 30/09/2022

Ο προπονητής αναμένεται να αλλάξει το σύστημα από 3-4-3 σε 4-2-3-1 προκειμένου η ομάδα του να παρουσιάσει μεγαλύτερη ισορροπία στο χορτάρι. Οι απουσίες των Μπελαραμπί, Παλάσιος και Βιρτς είναι σημαντικές και μεσοεπιθετικά το τενχικό επιτελείο περιμένει πολλά από τους Ντιαμπί, Σικ και Οντόι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χραντέσκι – Χινκαπιέ, Ταχ, Ταπσόμπα, Κοσούνου-  Άντριχ, Ντεμιρμπάι – Φρίμπονγκ, Χάντσον Οντόι, Ντιαμπί – Σικ


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ