el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νάπολι – Ιντερ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2022

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Νάπολι και Ίντερ δεσπόζει στην 25η αγωνιστική της Serie A το Σάββατο (19.00). Οι δύο ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι παρέα με τη Μίλαν και μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι το Σάββατο (19:00) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η πρωταθλήτρια Ιντερ, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστική στο γειτονικό ντέρμπι με τη Μίλαν, βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση και κινδυνεύει μετά από αρκετό καιρό να πέσει από την κορυφή της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, η Νάπολι θέλει να διευρύνει το σερί νικών και να συνεχίσει την αντεπίθεση για τον μεγάλο της στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά το 1990.

Από μεγάλο ματς ξεχωρίζει αναμφισβήτητα και η κόντρα των επιθετικών με τους Μέρτενς (7 γκολ) και Ινσίνιε (5 γκολ) της Νάπολι να απειλούν τους Λαουτάρο Μαρτίνες (11 γκολ) και Εντιν Ντζέκο (9 γκολ) της Ίντερ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες στον πρώτο γύρο μας πρόσφεραν συγκλονιστικό παιχνίδι με την Ίντερ να επικρατεί με σκορ 3-2 στο Μεάτσα.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Μπάγερν και Λειψία γίνεται πιο συναρπαστικό.

 


Νάπολι – Ιντερ: Ανάλυση, Παρουσίαση 12/02/2022

Στο ντέρμπι οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά και αναμένουμε ένα ματς για γερά νεύρα.

Η Νάπολι με 52 βαθμούς σε 24 παιχνίδια (16-4-4) βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας με ένα ματς περισσότερο σε σχέση με την Ιντερ. Οι γηπεδούχοι την περασμένη αγωνιστική εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα της Ιντερ (1-2) από τη Μίλαν και πλησίασαν στον έναν βαθμό τους νερατζούρι.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι επικράτησε 2-0 της Βενέτσια με τους Οσιμέν (59’) και Πετάνια (90+) να βρίσκουν δίχτυα. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η τεχνική ηγεσία της Νάπολι ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε ανάσες σε αρκετούς βασικούς.

 

Πλέον, ο Σπαλέτι για το ματς με την Ιντερ θα έχει στη διάθεσή του και τους Κουλιμπαλί, Ανγκισά, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στο Κόπα Άφρικα. Μάλιστα, ο Κουλιμπαλί επέστρεψε ως πρωταθλητής πίσω, αφού η Σενεγάλη θριάμβευσε και κατά την άφιξη του, τόνισε:

«Είμαι περήφανος για την επιτυχία μας στο Κόπα Άφρικα. Πλέον θα αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις μου με τη Νάπολι… μην φοβάστε δεν ξαναφεύγω, τώρα θα πάρουμε και το πρωτάθλημα με τη Νάπολι».

Ο Σπαλέτι θεωρεί ότι ο παίκτης κλειδί στην Ιντερ είναι ο μέσος Μαρσέλο Μπρόζοβιτς και έχει αναθέσει ειδική αποστολή στους παίκτες του για να τον περιορίσουν και παράλληλα να κερδίσουν τη «μάχη» στη μεσαία γραμμή.

«Μας περιμένει ένα μεγάλο ντέρμπι με την Ιντερ. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι πάνω στο χορτάρι και αποτελεί πλεονέκτημα που θα έχουμε στη διάθεσή μας και τους Κουλιμπαλί, Ανγκισά. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Ίντερ και να συνεχίσουμε στο  δρόμο των επιτυχιών. Απέναντι στη Βενέτσια κάναμε ένα καλό παιχνίδι και αξίζαμε τη νίκη», δήλωσε ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Η Ιντερ το περασμένο Σάββατο υποχρεώθηκε μόλις στη 2η ήττα της στο πρωτάθλημα, αφού στο γειτονικό ντέρμπι με τη Μίλαν ηττήθηκε με 1-2. Οι νερατζούρι προηγήθηκαν με γκολ του Πέρισιτς, όμως στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης έχασαν τον έλεγχο του ρυθμού και οι αμυντικοί της δεν κατάφεραν να σταματήσουν τον Ζιρού που έφερε τα πάνω κάτω με δύο γκολ.

 

Παρά την ήττα στο ντέρμπι η Ιντερ διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας με 53 βαθμούς (16-5-2) κι ένα ματς λιγότερο σε σχέση με την Νάπολι (52 β.), όμως δεύτερη διαδοχική ήττα σε ντέρμπι κορυφής απαγορεύεται.

Οι νερατζούρι μακριά από το σπίτι τους δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο (7-3-1 με 24-9) και δύσκολα θα επαναλάβουν τα λάθη που έκαναν με τη Μίλαν.

Ο προπονητής της Ιντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, θα κληθεί να βρει λύσεις και στον τομέα της κούρασης. Μεσοβδόμαδα οι πρωταθλητές αντιμετώπισαν τη Ρόμα και με τη νίκη τους με 2-0 (Video) προκρίθηκαν στους «4» του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Ιντερ σκόραρε με τους Αλέξις Σάντσες και Τζέκο να σκοράρουν, ενώ η άμυνα έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης και διατήρησε και πάλι το μηδέν.

Ο Ιντζάγκι μετά τη νίκη κόντρα στη Ρόμα θέλησε να δώσει απαντήσεις και στους επικριτές, οι οποίοι «γκρίνιαξαν» μετά την ήττα στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας. Βρισκόμαστε στη πρώτη θέση, στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, στους 4 του Κυπέλλου Ιταλίας και κατακτήσαμε και το Σούπερ Καπ. Βρισκόμαστε στη μέση της σεζόν και αν συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό δουλειάς το φινάλε θα μας βρει όλους χαρούμενος», τόνισε ο προπονητής της Ιντερ.

Επίσης, στάθηκε στο γεγονός ότι οι επιθετικοί του Τζέκο, Σάντσες, Λαουτάρο Μαρτίνες και Ιβάν Πέρισιτς συνεργάζονται άψογα, βρίσκονται σε καταπληκτική φυσική κατάσταση και δεν… γκρινιάζουν ακόμα και αν μένουν στο  πάγκο.


Νάπολι – Ιντερ: Στατιστικά και Προϊστορία 12/02/2022

  • Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο Μεάτσα παρακολουθήσαμε μεγάλο παιχνίδι. Η Ιντερ επικράτησε 3-2 (Video) με τους Τσαλχάνογλου (25’), Πέρισιτς (44’) και Λαουτάρο Μαρτίνες (61’) να σκοράρουν, ενώ από την πλευρά της Νάπολι βρήκαν δίχτυα οι Ζιελίνσκι (17’), Μέρτενς (79’).
  • Στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις στη Serie A, ανεξαρτήτως έδρας η Ιντερ μετράει 5 νίκες (3-2, 1-0, 2-0, 1-3, 1-0), η Νάπολι 3 νίκες (4-1, 0-1, 3-0) και 3 ματς σταμάτησαν στο «Χ» (1-1, 0-0, 0-0).
  • Από τον Μάιο του 2019 έχει να νικήσει (4-1) στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» η Νάπολι την Ιντερ. Έκτοτε μετράει μια ήττα (1-3) και μια ισοπαλία (1-1).
  • Η Ιντερ στα τελευταία 4 εκτός έδρας μας στη Serie A μετράει ισάριθμα No Goal. Συγκεκριμένα δεν έχει δεχθεί γκολ και μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία.
  • Η Ιντερ σε 23 παιχνίδια στη Serie A μετράει 15 Over και 8 Under. Τα αντίστοιχα νούμερα για τη Νάπολι είναι 11 Over και 13 Under.
  • 7 Under στα τελευταία 8 παιχνίδια της στη Serie A μετράει η Νάπολι.
  • 4 σερί νίκες μετράει η Νάπολι και στα συγκεκριμένα παιχνίδια δέχθηκε μόλις ένα γκολ, ενώ τα τρία από αυτά έληξαν Under και Νο Goal.


Νάπολι – Ιντερ: Προγνωστικά 12/02/2022

Δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι, αφού όσο πλησιάζουμε στο φινάλε η τακτική μπαίνει όλο και περισσότερο στα σχέδια των προπονητών. Η Ιντερ υπερέχει σε ποιότητα και επιθετικές λύσεις και μετά την ήττα από τη Μίλαν δείχνει ικανή να βάλει και πάλι το πόδι στο γκάζι.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ ΝΟVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 0-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΣΤΗ NOVIBET

Για τους λάτρεις των μεγάλων αποδόσεων και σαν Fun Bet το 0-0 μοιάζει δελεαστικό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για το ντέρμπι κορυφής στη Serie A και στο φινάλε ίσως οι δυο ομάδες ικανοποιηθούν το «Χ».

ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 0-0 ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 10.00 ΣΤΗ ΝΟVIbet

Το παιχνίδι θα έχει σίγουρα αγωνιστική ένταση και το VAR θα έχει αρκετή δουλειά.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.15

ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.20 ΣΤΗ NOVIBET


Νάπολι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/02/2022

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και περιμένει από τους παίκτες του ένα αλάνθαστο παιχνίδι, προκειμένου να πατήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τραυματίας είναι ο μέσος Λοζάνο.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Οσπίνα, Ντι Λορέντζο, Μάριο Ρούι, Ζεσούς, Ραχμάνι, Λομπότκα (Κουλιμπαλί), Φαμπιάν Ρουίθ, Πολιτάνο, Ζιελίνσκι, Ινσίνιε, Οσιμέν.

Ιντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 12/02/2022

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μπορεί να μην υπολογίζει τους τραυματίες Γκόσενς (αριστερός μπακ), Κορέα (μεσοεπιθετικός) και τον στόπερ Μπαστόνι, όμως στο ρόστερ του έχει ποιοτικές λύσεις. Μεσοεπιθετικά ο Τσαλχάνογλου είναι ο ιθύνων νους της Ιντερ και μαζί με τον Μπρόζοβιτς οι παίκτες «κλειδιά» των πρωταθλητών.

Πιθανή 11αδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ντ’Αμπρόσιο, Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς, Τζέκο, Λαουτάρο Μαρτίνες.

 


Διαβάστε ακόμα…

NoviΒoard: Αυτό το παιχνίδι θα το ερωτευτείς!


Η Novileague X έφτασε, πιο απλή και γενναιόδωρη από ποτέ!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ