el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/04/2024

Μάχη γιγάντων στο Μόναχο! Η Μπάγερν υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League με φόντο τον τελικό της διοργάνωσης στο Γουέμπλεϊ.

Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι κόβει την ανάσα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ένα βήμα πριν το όνειρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Μόναχο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/04/2024

Σ’ ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της Ευρώπης ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρέαλ Μαδρίτης θα κριθεί το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον φετινό τελικό του Champions League. Στο Μόναχο θα γίνει το πρώτο… ημίχρονο, αφού την ερχόμενη βδομάδα (8/5) ακολουθεί η ρεβάνς στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Η Μπάγερν πέρασε μια σεζόν γεμάτη «γκρίνια» και έχασε το πρωτάθλημα στην Bundesiga μετά από 12 χρόνια. Ωστόσο, άπαντες έχουν την ευκαιρία να πατήσουν «delete» και φιλοδοξούν να οδηγήσουν και πάλι την ομάδα στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά το 2020.

Πρώτος απ’ όλους ο Τόμας Τούχελ που δέχεται κριτική από εχθρούς και φίλους και καθημερινά διαβάζει αμέτρητα δημοσιεύματα σχετικά με τον προπονητή που θα τον διαδεχθεί το καλοκαίρι.

«Όλοι ανυπομονούν για το σπουδαίο παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι να πάμε στο Γουέμπλεϊ και να πάρουμε τον τίτλο. Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης που μπορεί χωρίς ευκαιρία να σκοράρει δύο γκολ. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνουμε λάθη στον τομέα της τακτικής», υποστήριξε ο προπονητής της Μπάγερν, Τόμας Τούχελ, παραμονή της αναμέτρησης.

Στα προημιτελικά οι Βαυαροί εκμεταλλεύτηκαν την εμπειρία τους και την έδρα και ξεπέρασαν το εμπόδιο της Άρσεναλ.

Στον αγωνιστικό τομέα η Μπάγερν έχει επιστροφές, αλλά και ερωτηματικά που θα κριθούν λίγο πριν την έναρξη. Ετοιμοπόλεμοι είναι οι Σανέ, Γκνάμπρι, Μουσιάλα, ενώ οι Ντε Λιγκτ και Λάιμερ προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς και αναμένεται να παίξουν. Αντίθετα εκτός είναι οι Κομάν, Μπόι.

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπάγερν: Νόιερ – Κίμιχ, Ντε Λιγκτ, Ντάιερ, Μαζραουί – Λάιμερ, Γκορέτσκα – Γκερέιρο, Σανέ, Μουσιάλα – Κέιν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης στις «νοκ άουτ» φάσεις της διοργάνωσης απέκλεισε Λειψία και Μάντσεστερ Σίτι και το γεγονός ότι άφησε εκτός την Πρωταθλήτρια Ευρώπης (στη διαδικασία των πέναλτι) δείχνει ότι δικαίως ονειρεύεται την κούπα.

Ο προπονητής Κάρλος Αντσελότι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξη που συνδυάζει ταχύτητα και δύναμη ανάλογα με τις συνθήκες της αναμέτρησης. Ηγέτης της ομάδας είναι ο Τζουντ Μπέλιγχαμ που στο φετινό Champions League μετράει 4 γκολ και 4 ασίστ, όμως όταν ο Άγγλος μένει σε ρηχά νερά λάμπουν οι προσωπικότητες των Βινίσιους, Κρος, Ρούντιγκερ.

Στο απουσιολόγιο του Αντσελότι βρίσκονται οι τραυματίες Κουρτουά, Αλάμπα, ενω ο Καρβαχάλ είναι τιμωρημένος.

O Coach της Ρεάλ τόνισε ότι «θέλουμε και φέτος να γράψουμε ιστοσία, έχουμε απεναντί μας μια μεγάλη ομάδα, αρκετοί μας είχαν τελειωμένους με τη Σίτι, όμως είμαστε και πάλι εδώ».

Η πιθανή ενδεκάδα της Ρεάλ Μαδρίτης: Λούνιν – Βάθκεθ, Νάτσο, Ρούντιγκερ, Μεντί – Κρόος, Βαλβέρδε, Καμαβινγκά – Μπέλιγχαμ – Ροντρίγκο, Βινίσιους.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης στον πρώτο ημιτελικό του Champions League ορίστηκε ο Γάλλος, Κλεμάν Τουρπέν.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 30/04/2024

  • Το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ έχει σπουδαία προϊστορία. Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 26 φορές με τους Βαυαρούς να μετρούν 12 νίκες, τους Μαδριλένους 11, ενώ 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Μπάγερν και Ρεάλ κατέχουν το ρεκόρ συμμετοχών στα ημιτελικά. Οι Γερμανοί έχουν βρεθεί 13 φορές στους «4» και οι Ισπανοί 17!
  • Οι Βαυαροί μέσα στην έδρα τους έχουν σπάσει τα κοντέρ στο Champions League. Συγκεκριμένα έχουν ηττηθεί σε μόλις ένα από τα τελευταία 24 παιχνίδια και είναι αήττητοι στα 15 πιο πρόσφατα με 12 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Οι Γερμανοί στη φετινή τους πορεία απέκλεισαν στις «νοκ άουτ» φάσεις τις Λάτσιο και Άρσεναλ και μέσα στο Μόναχο κράτησαν το «μηδέν» στην άμυνα.
  • Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπάγερν στο Champions League είναι ο Χάρι Κέιν, ο οποίος σε 10 ματς μετράει 7 γκολ και 3 ασίστ.
  • Ο διαιτητής Κλεμάν Τουρπέν φέτος έχει παίξει 4 ματς στο Champions League. Συνολικά έχει δείξει 16 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και καταλόγισε ένα πέναλτι.

Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 30/04/2024

Ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα σε Μπάγερν και Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόναχο υπόσχεται μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις και για την μεγάλη αναμέτρηση επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Οι δύο πλευρές έχουν στο βάθος του μυαλού τους το γεγονός ότι θα ακολουθήσει και ρεβάνς στη Μαδρίτη την ερχόμενη βδομάδα. Αυτό σημαίνει ότι αναμένουμε πιο προσχετικό ματς από τους Μαδριλένους, οι οποίοι απέναντι στην Σίτι έδειξαν ότι ξέρουν να παίζουν και φουλ αμυντικά.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.30 στη novibet

Ο Βινίσιους με την ταχυτητά του είναι ικανός να αναστατώσει και να τιμωρήσει την άμυνα της Μπάγερν που συχνά έχει λανθασμένες αντιδράσεις στην κόντρα.

anytime σκορερ βινισιουσ σε αποδοση 2.75 

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στον ημιτελικό του Champions League και με δεδομένο ότι ακολουθεί και ρεβάνς ξέρουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό της προκρισης θα κριθεί την ερχόμενη βδομάδα. Ίσως τελικά η αποφυγή της ήττας να βολέψει και τις δύο πλευρές. Γι αυτό κοιτάμε και μια δελεαστική επιλογή στην εξέλιξη του αγώνα.

αποδοση 4.20 να σκοραρει ομαδα και το ματς να ληξει ισοπαλια 

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ