el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/10/2023

Κομβικό ματς στο «St. James’ Park» ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου στο Champions League.

Την Τετάρτη το βράδυ (22:00) οι δύο ομάδες μας υπόσχονται μια επική «μάχη» και ο νικητής θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Champions League!

 


Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 25/10/2023

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τη νίκη, αφού από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης θα κριθεί σε μεγάλο ποσοστό το μέλλον τους στο Champions League.

Η Νιούκαστλ με 4 βαθμούς στο ενεργητικό της απολαμβάνει την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά από 21 χρόνια και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτό φάνηκε και στην περασμένη αγωνιστική όταν μπροστά στο κοινό της έπιασε καταπληκτική απόδοση και διέλυσε με σκορ 4-1 την Παρί. Στις τάξεις της ομάδα του Έντι Χάου ο ενθουσιασμός έχει εκτοξευθεί στα ύψη και άπαντες ζουν και αναπνέουν για το παιχνίδι με τους Γερμανούς.

Με νίκη η Νιουκαστλ θα μπει γερά στο κόλπο της πρόκρισης για τη φάση των «16» και το ματς έχει πάρει τον χαρακτήρα του «τελικού». Μάλιστα, ο ενθουσιασμός είναι τόσο μεγάλος που το θέμα της τιμωρίας του Σάντρο Τονάλι για παράνομο στοιχηματισμό έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Στην Premier League η Νιουκαστλ βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 16 βαθμούς (5-1-3) και το περασμένο Σάββατο επικράτησε με 4-0 της Κρίσταλ Πάλας. Μεγάλο πρωταγωνιστής ήταν ο Μέρφι με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Η Ντόρτμουντ με έναν βαθμό σε δύο αγωνιστικές δεν έχει πλέον περιθώρια για νέο αρνητικό αποτέλεσμα και μέσα στο Νιούκαστλ θα παίξει τα ρέστα της.

Οι Γερμανοί σε δύο παιχνίδια στον όμιλο δεν έχουν πετύχει γκολ και αυτό είναι και το μεγαλύτερο «αγκάθι» για τον προπονητή Έντιν Τέρζιτς. Στο πιο πρόσφατο έμειναν στο 0-0 με τη Μίλαν σ’ ένα ματς που οι Βεστφαλοί φοβήθηκαν να ρισκάρουν.

Ο τελευταίος σχεδιάζει επιθετικό πλάνο και περιμένει από τους Φίλκρουγκ, Μπραντ, Ρόις και Αλέ να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Η Ντόρτμουντ στην Bundesliga έχει εξαιρετική πορεία και είναι αήττητη με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 8 αγωνιστικές. Απέχει 2 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογιας και την περασμένη Παρασκευή νίκησε 1-0 τη Βέρντερ Βρέμης κι έχασε αρκετές ευκαιρίες για μια πιο εύκολη επικράτηση.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 25/10/2023

  • Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στην ιστορίας τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα.
  • H Ντόρτμουντ θέλει να σπάσει και την αρνητική παράδοση επί αγγλικού εδάφους, αφού έχει ηττηθεί στις επτά από τι οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στο «Νησί».
  • Το story της Νιούκαστλ απέναντι σε ομάδες της Bundesliga είναι θετικό με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία σε πέντε αναμετρήσεις.
  • Ο Αλεξάντερ Ισακ με 7 γκολ σε 11 συμμετοχές είναι ο πρώτος σκόρερ της Νιουκάστλ στη φετινή σεζόν, όμως ακόμη δεν έχει σκοράρει σε παιχνίδι Champions League.
  • Ο Ισακ φόρεσε τη φανέλα της Ντόρτμουντ και ήταν συμπαίκτης του Ρόις πριν η Ντόρτμουντ τον πουλήσει 15 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.
  • Ο Γιούλιαν Μπραντ είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ντόρτμουντ σε δημιουργία, αφού μετράει 5 ασίστ σε 11 παιχνίδια.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ ορίστηκε ο Άρτουρ Ντίας. Ο Πορτογάλος φέτος σε 5 παιχνίδια παιχνίδια έχει δείξει 24 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 3 πέναλτι. Στο Champions League έπαιξε το ματς ανάμεσα σε Λειψία και Σίτι (1-3) και έδειξε 3 κίτρινες κάρτες.
  • Το πανόραμα των ομίλων του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 25/10/2023

Το «St. James’ Park» θα πάρει και πάλι φωτιά για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Champions League. Για το σπουδαίο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικες αποδόσεις.

Οι δύο ομάδες έχουν μεγάλο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς και αυτό σημαίνει ότι θα δούμε επιθετικό παιχνίδι και από τις δύο πλευρές.

goal & over 2.5 σε αποδοση 2.00 στη novibet

Στη Νιούκαστλ έχουν ανεβάσει στροφές και πλέον άπαντες ζουν για τα ματς στο Champions League. Στο προηγούμενο παιχνίδι εξέπληξαν άπαντες και μετέτραψαν την πανίσχυρη Παρί σε ομάδα της σειρά, την ώρα που στην εξέδρα δημιουργήθηκε καταπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Ανάλογη θα είναι η κατάσταση και κόντρα στην Ντόρτμουντ.

νικη νιουκαστλ & over 2.5 γκολ σε αποδοση 2.40 

Πάνω στο χορτάρι θα υπάρξει αγωνιστική ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Στο ματς Νιουκαστλ- Παρί βγήκαν 7 κίτρινες κάρτες και στο αντίστοιχο Ντόρτμουντ- Μίλαν 5.

over 4.5 κιτρινεσ καρτεσ σε αποδοση 2.15

Από το συγκεκριμένο ματς έχουμε διαλέξει και το στοίχημα της ημέρας!


Νιούκαστλ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/10/2023

Στη Νιούκαστλ ο Έντι Χάου θα κληθεί να λύσει κάποια προβλήματα που τον ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, αφού εκτός δράσης είναι οι τραυματίες Γουίλοκ (χαφ), Μπαρνς (εξτρέμ) και Μπότμαν (στόπερ). Ο Ισακ ξεπέρασε το πρόβλημα και θα επιστρέψει στην κορυφή της επίθεσης. Ο μέσος Τονάλι δεν θα χρησιμοποιηθεί διότι έχει μπλέξει στο σκάνδαλο τζογου.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Λασέλ, Μπερν – Λόνγκσταφ, Ζοέλινγκτον, Γκιμαράες – Αλμιρόν, Ίσακ, Γκόρντον.

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/10/2023

Ο Εντιν Τέρζιτς πήρε στην αποστολή τον Μουκόκο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Αντίθετα εκτός έμεινε ο Ρίερσον (αμ.) λόγω ίωσης. Μόνιμα εκτός παραμέρουν οι μπακ Μουνιέ και Μορέι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Μπενσεμπαϊνί, Σλότερμπεκ, Χούμελς, Βολφ- Τσαν, Νμέκα – Μαλεν, Μπραντ, Ρόις – Φίλκρουγκ.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας


Παρί Σεν Ζερμέν – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/10/2023

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ