el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Νιούκαστλ – Έβερτον: Προγνωστικά, Στατιστικά. 24η Αγωνιστική Premier League 08/02/2022

Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση η Premier League. Η 24η αγωνιστική περιλαμβάνει αναμετρήσεις που αναμένεται να μας χαρίσουν νέες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις με ομάδες που δίνουν «μάχη» για τη σωτηρία τους και καίγονται για βαθμούς.

Μια από αυτές είναι η Νιούκαστλ, η οποία φιλοξενεί την Έβερτον σ’ ένα ματς που οι γηπεδούχοι «καίγονται» για το «τρίποντο» και οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν πόντους για να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

Παράλληλα, το ματς ανάμεσα σε Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκάθαρο φαβορί τους «κόκκινους διαβόλους», αλλά οι γηπεδούχοι μέσα στην έδρα τους θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού δεν τα παρατούν τον στόχο της σωτηρίας.

Με 500+ αγορές σε όλα τα ματς της Premier League, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το αγγλικό πρωτάθλημα γίνεται πιο συναρπαστικό στη Novibet.


Νιούκαστλ – Έβερτον: Προγνωστικά 08/02/2022

Στο παιχνίδι ανάμεσα σε Νιούκαστλ και Έβερτον περιμένουμε μεγάλη αγωνιστική ένταση, αφού οι δύο ομάδες «καίγονται» για τους βαθμούς της νίκης.

Η Νιουκαστλ βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού (19η) και πλέον η άμμος από την κλεψύδρα έχει αρχίσει και αδειάζει σχετικά με τη σωτηρία της. Οι «καρακάξες» ψάχνουν το «τρίποντο» για να πάρουν ανάσα, καθώς οι ισορροπίες στη μάχη της ουράς παραμένουν λεπτές.

Η ομάδα του Έντι Χάουι την περασμένη βδομάδα ξεκουράστηκε διότι δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις στο Κύπελλο Αγγλίας. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι πανηγύρισε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Λιντς με σκόρερ τον Σέλβι και φιλοδοξεί να χτίσει σερί νικών προκειμένου μετά από καιρό να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Νιούκαστλ μέσα στο «St. James Park» μετράει μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της και προέρχεται από δύο σερί ισοπαλίες με Γουότφορντ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αμφότερες με σκορ 1-1.

Στο ματς με τη Γουότφορντ έπαιξε κατά διαστήματα επιθετικά και στη συνέχεια γύρισε πίσω με σκόπο να κρατήσει το υπέρ της σκορ, όμως αυτό το πλήρωσε με ισοφάριση στο 88’.

Στο 1-0 επί της Λιντς (Video) η αμυντική της λειτουργία βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και αυτό είναι κάτι που χαροποίησε τον προπονητή της Έντι Χάουι. Να υπενθυμίσουμε ότι η Νιουκάστλ πριν λίγους μήνες άλλαξε διοίκηση και οι Σαουδάραβες που την ανέλαβαν υποσχέθηκαν κορυφαίες μεταγραφές με στόχο η ομάδα να γίνει πρωταγωνίστρια.

Στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι η Νιούκαστλ έκανε κινήσεις με στόχο να αλλάξει την εικόνα της. Η διοίκηση δαπάνησε περίπου 100 εκατ. ευρώ για μεταγραφές.

Με τους Γκιμαράες (χαφ από Λυών), Γουντ (φορ από Μπέρνλι), Τρίπιερ (δεξιός μπακ, από Ατλέτικο) και Μπερν (στόπερ από Μπράιτον) αναμένουμε άλλη ομάδα πλέον.

Τα νέα αποκτήματα συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν βασικοί. Ίσως ο Γκιμαράες δεν βρεθεί στο αρχικό σχήμα, αφού ο Χάουι είπε ότι “προέρχεται από ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και χρειάζεται χρόνο προσαρμογής”.

Η Έβερτον κατά τη διάρκεια της διακοπής προχώρησε σε αλλαγές με σκοπό να βγει από την αγωνιστική κρίση.

Ο προπονητής Ράφα Μπενίτεθ αντικαταστάθηκε από τον Φρανκ Λάμπαρντ, ο οποίος στην πρεμιέρα του είδε τους παίκτες να ξεσπούν και με επιθετικό ποδόσφαιρο να κερδίζουν στο Κύπελλο με 4-1 την Μπρέντφορντ.

 

Έτσι, η Έβερτον γύρισε σελίδα και πλέον επιθυμεί να βάλει τέλος και στα αρνητικά αποτελέσματα στην Premier League, αφού στην προ Λάμπαρντ εποχή μετρούσε 3 σερί ήττες και τελευταία της νίκη ήταν στις 6 Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Οι φιλοξενούμενοι στην έδρα της Νιούκαστλ θα κυνηγήσουν το «τρίποντο» και με τον νέο αέρα που έφερε ο Λάμπαρντ ευελπιστούν ότι θα τα καταφέρουν για να μην μπουν σε περιπέτειες. Η Εβερτον βρίσκεται μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, όμως έχει κι ένα ματς λιγότερο από τη Νιουκαστλ.

Η Έβερτον πραγματοποίησε ηχηρές μεταγραφές στο χειμερινό παζάρι και δαπανήθηκαν κοντά στα 40 εκατ. ευρώ. Αποκτήθηκαν οι Φαν ντε Μπεκ (από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Ντέλε Άλι (από Τότεναμ), Πάτερσον (από Ρέιντζερς), Μικολένκο (από Ντ. Κιέβου) και Ελ Γκάζι (από Άστον Βίλα).

 

Το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η δίψα των ομάδων για τη νίκη μας οδηγεί στο Χ, αλλά και στο GOAL.

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.40 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55

NA ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.75 ΣΤΗ NOVIBET

Νιούκαστλ – Έβερτον: Στατιστικά 08/02/2022

  • Οι τελευταίες τρεις αναμετρήσεις στο «St. James Park» έχουν λήξει Over 2,5 και Goal (2-1, 1-2, 3-2)
  • Μόλις μια νίκη μακριά από την έδρα της μετράει φέτος η Έβερτον σε 10 παιχνίδια στην Premier League (3 ισοπαλίες, 6 ήττες).
  • Η Νιούκαστλ μπροστά στο κοινό της αγχώνεται και φέτος μετράει μόλις μια νίκη (6 ισοπαλίες, 4 ήττες).
  • Βαθμολογία Premier League

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Προγνωστικά 08/02/2022

Στο πρόγραμμα της Τρίτης ξεχωρίζει και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπέρνλι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους και περιμένουμε παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οι «μπέμπηδες» αναμφισβήτητα υπερέχουν σε ποιότητα, όμως οι γηπεδούχοι δεν πρόκειται να πέσουν αμαχητί.

Η Μπέρνλι βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει να κερδίσει από τις 30 Οκτωβρίου (3-1 την Μπρέντφορντ). Από τότε παρουσιάζει τάση στις ισοπαλίες και ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να ανακτήσει τις ελπίδες της για παραμονή στην Premier League.

Η ομάδα του Σον Ντάις παλεύει όλα τα παιχνίδι και μέσα στην έδρα της (1-5-2) μετράει 3 σερί ισοπαλίες και οι δύο τελευταίες με 0-0.

Αναμένουμε και πάλι σκληρό παιχνίδι με φουλ αμυντική τακτική. Στον μεταγραφικό τομέα, η Μπέρνλι για να καλύψει το κενό του Κρις Γουντ που πήγε στη Νιουκαστλ απέκτησε από τη Βόλφσμπουργκ τον Ολλανδό επιθετικό Βέγκχορστ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση, 9 βαθμούς πίσω από την 3η Τσέλσι, αλλά έχει δύο ματς λιγότερα. Οι «κόκκινοι διάβολοι» την Παρασκευή ηττήθηκαν στα πέναλτι (7-8. 1-1 κ.α.) από τη Μίντλεσμπρο και αποχαιρέτησαν το Κύπελλο Αγγλίας.

Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα όπως ήταν φυσικό έφερε γκρίνια στο στρατόπεδό της και πλέον όλοι περιμένουν ένα αγωνιστικό ξέσπασμα.

 

Ο Ράλφ Ράνγκνικ, που βρίσκεται από τις 3 Δεκεμβρίου στον πάγκο, δέχεται κριτική, αφού δείχνει ότι δεν βρίσκει τον τρόπο να διαχειριστεί ένα πανάκριβο ρόστερ.

«Χάσαμε αμέτρητες ευκαιρίες και το πληρώσαμε. Δεν μας φταίει κανείς, η ευθύνη είναι δική μας», τόνισε ο προπονητής της Γιουνάιτεντ μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του FA Cup.

Η Γιουνάιτεντ έχει βαθμολογικό κίνητρο, καθώς δεν θέλει να παίξει με τη φωτιά σχετικά με τη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Παράλληλα, διαθέτει ποιότητα και πλέον οι παίκτες οφείλουν μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο να δώσουν απαντήσεις.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο χρονικά ματς στην Premier League επικράτησε στο φινάλε της Γουέστ Χαμ. Το παιχνίδι κρίθηκε στο 93’, με τον Μάρκους Ράσφορντ να λυτρώνει την ομάδα του μέσα στο Ολντ Τράφορντ.

Στο μεταγραφικό παζάρι η Μάντσεστερ δεν δαπάνησε ούτε ευρώ για προσθήκη, ενώ αποχώρησαν οι Μαρσιάλ και Φαν Μπεκ για Σεβίλλη και Έβερτον αντίστοιχα.

Η Μπέρνλι θα παίξει άμυνα με νύχια και με δόντια και για τουλάχιστον ένα ημίχρονο είναι ικανή να βάλει δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ ΝOVIBET

Στα Combo Bets υπάρχουν ελκυστικές αποδόσεις και επιλογές που εκτοξεύουν.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΚΑΙ UNDER 3.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ ΝOVIBET   

Μπέρνλι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στατιστικά 08/02/2022

  • Απόλυτη ισορροπία στα φετινά ματς της Μάντσεστερ Γιουνάτεντ. Συγκεκριμένα μετράει 11 Over 2.5 και ισάριθμα Under 2.5
  • Τα αντίστοιχα νούμερα της Μπέρνλι είναι 8 Over και 11 Under.
  • H Μπέρνλι ανήκει στις ομάδες που έχουν τις περισσότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, αφού μετράει 10 σε 19 παιχνιδια.
  • Τα δύο τελευταία ματς της Μπέρνλι έληξαν ισοπαλία από ημίχρονο (0-0).
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις τελευταίες τρεις επισκέψεις της στην έδρα της Μπέρνλι πανηγύρισε ισάριθμες νίκες όλες με No Goal και Under 2.5 (0-1, 0-2, 0-2)
  • Στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου η Μάντσεστερ επικράτησε 3-1 και όλα τα γκολ σημειώθηκαν στο πρώτο μέρος. Το τρίτο γκολ της Γιουνάιτεντ το πέτυχε ο Ρονάλντο.
  • Βαθμολογία Premier League


Διαβάστε ακόμα… 

lombardi trophy novibet

Οι 10 πιο επιτυχημένες ομάδες στην ιστορία των Super Bowls


the damned united novibet

Οι 10 καλύτερες ταινίες για ποδόσφαιρο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ