el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νίκη Βόλου – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/01/2024

Ο Άρης αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νίκη Βόλου (19:00) για να «κλειδώσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

To 3-0 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης ή ερωτηματικά για τη μάχη της πρόκρισης, αφού ο Άρης έχει «κλειδώσει» το εισιτήριο για την τετράδα. Έτσι, αναμένονται αρκετές αλλαγές από τις δύο ομάδες, αφού σε αυτήν την φάση της σεζόν, το rotation είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας!


Νίκη Βόλου – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 30/01/2024

Μετά το άνετο 3-0 του πρώτου αγώνα, ο Άρης αντιμετωπίζει τη Νίκη στο Βόλο (19:00) και ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έκανε το καθήκον της στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με δύο γκολ του Βλάντιμιρ Νταρίντα και ένα του Μαγκόμεντ Σουλεϊμάνοφ, μετατρέποντας παράλληλα τη ρεβάνς σε μία τυπική διαδικασία. Βέβαια, τα δύο από τα τρία τέρματα του Άρη σημειώθηκαν στις καθυστερήσεις και η Νίκη Βόλου έδειξε σε γενικές γραμμές ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Αφού μεσολάβησε και η σημαντική νίκη επί της Κηφισιάς (1-0), ο Άρης έχει την δυνατότητα να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation και να δώσει ανάσες σε παίκτες που έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα, ο Μάντζιος θα δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές χωρίς μεγάλο χρόνο συμμετοχής, που ψάχνουν ένα «παράθυρο» για να βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα.

Έτσι, με βάση τα δεδομένα, οι Χουτεσιώτης, Φεράρι, Βέλεθ, Ρόουζ, Φατόρε θα βρίσκονται στην άμυνα, με τους Ντουκουρέ, Γκαρσία, Ζουλ, Σαμόρα, Φετφατζίδη και Παναγίδη να είναι φαβορί για να ξεκινήσουν στο κέντρο και στην επίθεση. Δεν θα προλάβει να είναι διαθέσιμος ο Τζούισον Μπένετ, που έφτασε πριν λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη για να παίξει στον Άρη με τη μορφή του δανεισμού από την Σάντερλαντ, ενώ όλα δείχνουν πως θα μείνουν στον πάγκο οι Μπράμπετς, Μορόν, Οντουμπάτζο και Σουλεϊμάνοφ.

Στην άλλη μεριά, η Νίκη Βόλου έχει κάνει ήδη υπέρβαση με την παρουσία της στα προημιτελικά του Κυπέλλου και η λογική λέει πως θα παίξουν αρκετοί ποδοσφαιριστές με μικρό χρόνο συμμετοχής. Η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θα κυνηγήσει το θετικό αποτέλεσμα, έχοντας ψυχολογία μετά από τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Νίκη Βόλου – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 30/01/2024

  • Το πρώτο ματς έληξε με 3-0 υπέρ του Άρη.
  • Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στην ιστορία τους έληξαν με No Goal.
  • Τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στην ιστορία τους έληξαν με συνολικά 2-3 γκολ.
  • Τα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς του Άρη σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με Over 2.5 γκολ.
  • Τα πέντε τελευταία ματς της Νίκης Βόλου σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με No Goal.
  • O Άρης έμεινε αήττητος (δύο νίκες, μία ισοπαλία) στα τελευταία τρία εκτός έδρας παιχνίδια του.
  • Η Νίκη Βόλου κέρδισε στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Νίκη Βόλου – Άρης: Προγνωστικά 30/01/2024

Ματς χωρίς μεγάλο ενδιαφέρον στο Βόλο. Ο Άρης «καθάρισε» την πρόκριση από το πρώτο ματς και η ρεβάνς έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Έτσι, δεν αποκλείεται να δούμε ένα ματς στα όρια της αγγαρείας, με χαμηλό τέμπο και λίγα γκολ.

Για το ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

2 & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,38 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα και χωρίς τους βασικούς του, ο Άρης είναι σαφώς ανώτερη ομάδα από τη Νίκη Βόλου και μπορεί να φτάσει σε μία επαγγελματική νίκη, χωρίς μεγάλη πίεση και ιδρώτα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νίκη Βόλου – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νίκη Βόλου – Άρης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 30/01/2024

Χωρίς τον αρχηγό Παύλο Κυριακίδη, η Νίκη Βόλου θα προχωρήσει πιθανότητα σε λίγες αλλαγές. Αντίθετα, αναμένεται εκτεταμένο rotation από τον Άρη.

Νίκη Βόλου (4-2-3-1): Γκαραβέλης -Τοπαλίδης, Αναστασίου, Γιαννίτσης, Στίκας – Ριμπέιρο, Μπάλλας – Λίταινας, Κρητικός, Ναά – Τζιώρας

Άρης (4-3-3): Χουτεσιώτης – Φατόρε, Βέλεθ, Ρόουζ, Φεράρι – Ζουλ, Ντουκουρέ, Γκαρσία – Παναγίδης, Σαμόρα, Φετφατζίδης

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ