el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/01/2024

Σπουδαίο ντέρμπι στη Super League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) για την 17η αγωνιστική της Super League και το ματς συνοδεύεται με τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες.

Μετά την ήττα από τη Λαμία (1-0), ο Ολυμπιακός (32β.) έμεινε στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ (38β.) και πλέον η κατάσταση είναι οριακή σε όλα τα επίπεδα, αφού υπάρχει έντονη γκρίνια και για τον Κάρλος Καρβαλιάλ.

Αντίθετα, η ΑΕΚ (35β.) βρήκε ηρεμία μετά το άνετο 3-0 επί του Βόλου και δείχνει δυνατή, παρά το γεγονός πως θα πορευτεί με σημαντικές απουσίες (Μουκουντί, Αραούχο, Χατζισαφί κατά κύριο λόγο) το προσεχές διάστημα

Σε κάθε περίπτωση, το ντέρμπι αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι σίγουρα θεαματικό.

Για το ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Super League!


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 07/01/2024

Μεγάλο ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»: Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (21:00) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.

Σπουδαίο ματς με τεράστιο κίνητρο και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (21:00) σε ένα παιχνίδι που ίσως παίξει μεγάλο ρόλο στη μάχη για την κορυφή και, φυσικά, για τον τίτλο της Super League.

Οι Πειραιώτες διανύουν ξανά περίοδο κρίσης. Μετά το 0-0 με τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός ήταν κακός και στο ματς με τη Λαμία, κάτι που έφερε αναμενόμενα και την ήττα με 1-0 από την ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου. Mε αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ έμεινε στην 4η θέση με 32 βαθμούς, στο -6 από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Είναι προφανές πως οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν αντίδραση και μία μεγάλη νίκη, την ώρα που «τρέχουν» οι μεταγραφικές εξελίξεις. Ο Φραν Ναβάρο έκανε ήδη το ντεμπούτο του και ίσως παίξει βασικός στην επίθεση, ενώ όλοι περιμένουν την πρώτη εμφάνιση του Ζέλσον Μαρτίνς. Επίσης, υπάρχει έντονη κινητοποίηση για ενίσχυση στα στόπερ, αφού ο Πορόζο παραμένει εκτός, ο Φρέιρε δεν υπολογίζεται και οι Ρέτσος – Ντόι δεν προσφέρουν την απαραίτητη ηρεμία σε μία νευραλγική γραμμή.

Παρόλα αυτά, τα… κουκιά είναι μετρημένα  για τον Καρβαλιάλ, που κατά πάσα πιθανότητα θα εμπιστευτεί τους ίδιους έντεκα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Λαμία. Οι Καρβάλιο και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν τη θέση του Καμαρά στο κέντρο, ενώ δεν αποκλείεται έκπληξη στην επίθεση με τον Ναβάρο αντί του Γιόβετιτς.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ ξεκίνησε το 2024 με μία εύκολη και άνετη νίκη επί του Βόλου. Ο Λιβάι Γκαρσία σκόραρε δύο φορές, ο Άμραμπατ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα και η «Ένωση» ανέβηκε στους 35 βαθμούς, μία «ανάσα» από τον 2ο Παναθηναϊκό (37β.). Οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν την απαιτούμενη ηρεμία μετά τις δύο συνεχόμενες γκέλες με Παναιτωλικό (2-2), Πανσερραϊκό (2-2) και προετοιμάζονται για το ντέρμπι με αρκετές απουσίες, αφού δεν υπολογίζονται οι Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Ζίνι, που λείπουν λόγω υποχρεώσεων με την Εθνική τους ομάδα. Εκτός παραμένει φυσικά και ο Αραούχο.

Με βάση τα δεδομένα, οι επικρατέστεροι για την ενδεκάδα είναι οι Στάνκοβιτς, Ρότα, Κάλενς, Βίτα, Πήλιος (Σιντιμπέ), Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Γκαρσία.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία δύο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν ισόπαλα (0-0, 1-1), ενώ πέρσι η ΑΕΚ κατέγραψε μία σπουδαία νίκη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3-1), η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελική έκβαση του περσινού πρωταθλήματος και στην κατάκτηση της κούπας από τον «Δικέφαλο».

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 07/01/2024

  • Ο Ολυμπιακός έμεινε χωρίς νίκη και χωρίς γκολ στα τελευταία δύο παιχνίδια του.
  • Η ΑΕΚ μετρά 4 σερί ματς με Over 2.5 γκολ, όμως κέρδισε μόνο σε ένα από αυτά.
  • Τα τελευταία δύο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν ισόπαλα με under 2.5 γκολ (0-0, 1-1).
  • Απόλυτη ισορροπία στα πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς: 2 νίκες για τη ΑΕΚ, 2 για τον Ολυμπιακό, 2 ισοπαλίες.
  • Η ΑΕΚ κέρδισε μόλις μία φορά στα έξι πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 07/01/2024

Κομβικό ντέρμπι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός θα κατέβει στο γήπεδο με πολλά «πρέπει» και με ανάγκη για ένα ηχηρό τρίποντο, ενώ η ΑΕΚ θέλει να δείξει σε όλους πως μπορεί να κάνει το back to back, παρά τις γκέλες του προηγούμενου διαστήματος.

Δύσκολα θα ξεχωρίσει/κυριαρχήσει κάποιος από τους δύο και όλα δείχνουν πως η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

H αμυντική λειτουργία των δύο ομάδων έχει θέματα και η ανάγκη για… επιβίωση μέσω της επίθεσης ενδέχεται να φέρει αρκετά γκολ στο ματς.

ΝΙΚΗ ΑΕΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET

Η πίεση στον Ολυμπιακό, που έτσι κι αλλιώς δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό και ψυχολογικό φεγγάρι, ίσως δώσει προβάδισμα στην ΑΕΚ, που πλέον έχει περισσότερες επιλογές στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Το περσινό 3-1 ίσως αποτελέσει παράδειγμα και στη φετινή αναμέτρηση…

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 07/01/2024

Παρά την κάκιστη εικόνα στη Λαμία, ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν έχει περιθώριο για πολλές αλλαγές και μεγάλες παρεμβάσεις στην ενδεκάδα του. Έτσι, η μοναδική αλλαγή θα γίνει στο κέντρο, με τους Αλεξανδρόπουλο και Καρβάλιο να θέτουν υποψηφιότητα για να αντικαταστήσουν τον Καμαρά. Επίσης, δεν αποκλείεται να παίξουν από την αρχή οι Ναβάρο και Ρίτσαρντς.

Μετρημένα τα κουκιά και για τον Αλμέιδα, που δεν υπολογίζει στους Μουκουντί, Χατζισαφί, Μοχαμαντί, Αραούχο και Ζίνι. Οι Κάλενς και Πήλιος θα παραμείνουν στην τετράδα της άμυνας και το μοναδικό ερωτηματικό αφορά τη θέση στα δεξιά, αφού οι Ελίασον και Άμραμπατ έχουν τις ίδιες πιθανότητες για την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα – Έσε, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Γιόβετιτς

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Πήλιος – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Αραούχο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ