el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά, Ανάλυση 03/04/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη (19:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πλέι-οφ της Super League.

Μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και από την ΑΕΚ, οι Πειραιώτες ξεκίνησαν τα πλέι-οφ με 0/2 και η κορυφή βρίσκεται πλέον 8 βαθμούς μακριά. Έτσι, το παιχνίδι με τον Άρη (19:00) πήρε χαρακτήρα «τελικού» για την ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, που πλέον δεν έχει κανένα περιθώριο για γκέλα αν θέλει να κυνηγήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στην άλλη μεριά, ο Άρης είναι ουσιαστικά αδιάφορος, αφού θα τερματίσει σίγουρα 5ος, όμως μετρά ήδη 2/2 στα πλέι-οφ κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ και τη Λαμία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προετοιμάζεται ήδη για τον τελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και ο στόχος της είναι να «χτίσει» μομέντουμ με καλές εμφανίσεις και με θετικά αποτελέσματα εντός κι εκτός έδρας.

Για το μεγάλο ματς στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ολυμπιακός – Άρης: Παρουσίαση, Ανάλυση 03/04/2024

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Άρη (19:00) και η ταμπέλα του «do or die» κυριαρχεί ξεκάθαρα στη μεριά των γηπεδούχων. Η ομάδα του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ «έγραψε» δεύτερη συνεχόμενη ήττα στα πλέι-οφ, αφού μετά το εντός έδρας 1-3 από τον Παναθηναϊκό έχασε και από την ΑΕΚ (1-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μείνει στους 57 βαθμούς και στο -8 από την κορυφή.

Είναι προφανές πως οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για νέα γκέλα και το ματς με τον Άρη έχει τον χαρακτήρα «τελικού», όχι μόνο για τις ελπίδες κατάκτησης του πρωταθλήματος, αλλά και για την πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μετουσιώσει την καλή αγωνιστική εικόνα που έδειξε στη Νέα Φιλαδέλφεια και σε τρίποντο νίκης, με τον Μεντίλιμπαρ να προσανατολίζεται σε ένα επιθετικό σχήμα, που θα περιλαμβάνει τους Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Καμπί. Από εκεί και πέρα, οι Όρτα – Αλεξανδρόπουλος παραμένουν αμφίβολοι, ενώ ενοχλήσεις αντιμετωπίζει και ο Ορτέγκα, που θα δώσει κατά πάσα πιθανότητα την θέση του στον έμπειρο Κίνι.

Με βάση τα δεδομένα, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τους Τζολάκη (ή Πασχαλάκη), Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Κίνι, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνη, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Καμπί.

Σε ό,τι αφορά τους φιλοξενούμενους, ο Άρης θα παίξει στο Φάληρο χωρίς άγχος και θα προσπαθήσει να κάνει… ζημιά, με φόρα από τις δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ (1-0) και Λαμία (3-1). Η ομάδα του Άκη Μάντζιου (48β.) δεν διεκδικεί κάτι στη Super League και είναι δεδομένο πως θα τερματίσει 5η, ωστόσο θέλει να «χτίσει» μομέντουμ και ψυχολογία ενόψει του τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όλα δείχνουν πως θα επιστρέψει ο Βέλεθ, ο οποίος προφυλάχθηκε στο προηγούμενο ματς λόγω μικρών ενοχλήσεων, ενώ επιστρέφει και ο Σαμόρα. Επίσης, όλα δείχνουν πως ο Μάντζιος θα αφήσει στην άκρη το σύστημα με τους δύο επιθετικούς και θα «γεμίσει» το κέντρο του, κάτι που σημαίνει ότι ο Ανσαριφάρντ θα αντικατασταθεί με έναν εκ των Βερστράτε ή Τζούρασεκ. Τέλος, ο Μοντόγια αναμένεται να επιστρέψει στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Η ενδεκάδα του Άρη αναμένεται να είναι η εξής: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Βερστράτε, Ζουλ, Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ, Γκαρσία και Μορόν.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Άρης: Στατιστικά και Προϊστορία 04/04/2024

  • Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τα πλέι οφ με δύο ήττες, ενώ, αντίθετα, ο Άρης κέρδισε και στα δύο πρώτα ματς.
  • Η τελευταία εκτός έδρας νίκη του Άρη επί του Ολυμπιακού καταγράφηκε το 2002.
  • Εφτά από τα εννιά τελευταία παιχνίδια του Άρη έληξαν με No Goal.
  • Πριν το ματς με την ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός κατέγραψε έξι σερί ματς με Over 2.5 γκολ.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες έληξαν με G/G και Over 2.5 γκολ.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Άρης: Προγνωστικά 03/04/2024

Ξεκάθαρο φαβορί ο Ολυμπιακός. Ο Άρης παρουσιάζει καλό πρόσωπο τις τελευταίες εβδομάδες, όμως παραμένει χωρίς κίνητρο στην Super League. Αντίθετα, οι Πειραιώτες… καίγονται για το τρίποντο και αυτό, σε συνδυασμό με την ποιότητά τους και τον παράγοντα της έδρας, γέρνουν ξεκάθαρα την πλάστιγγα υπέρ τους.

Για το παιχνίδι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Ακόμα και αν δεν σκοράρει ο – πάντα επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις – Άρης, ο Ολυμπιακός μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο και να φτάσει σε μία μεγάλη νίκη, που θα τον ανεβάσει βαθμολογικά και, κυρίως, ψυχολογικά.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άρης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ