el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Ατρόμητο (Κυριακή, 16:00) στο «Γ.Καραϊσκάκης» για την 6η αγωνιστική της Super League και στο διάστημα της διακοπής έγιναν ηχηρές αλλαγές.

Οι «ερυθρόλευκοι» για 2η φορά τη φετινή σεζόν άλλαξαν προπονητή και μένει να φανεί αν η έλευση του Μίτσελ θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα πάνω στο χορτάρι.

 Τόσο οι Πειραιώτες, όσο και Ατρόμητος έχουν μαζέψει 8 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές και αν για τους Περιστεριώτες η συγκεκριμένη συγκομιδή βαθμόων κρίνεται ικανοποιητική για τους Πειραιώτες είναι απογοητευτική, αφού απέχουν 7 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας.

Το μεγάλο ματς στην Ιταλία παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/10/2022

Έγινε νέο ηλεκτροσοκ στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη. Ο Ισπανός προπονητής Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο ύστερα από επτά χρόνια και ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί παρελθόν. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοδοξούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, αφού η εικόνα τους στα παιχνίδια ήταν απογοητευτική.

Στη βαθμολογία είναι αρκετά πιεσμένοι, αφού βρίσκονται στο -7 από την κορυφή. Θέλουν οπωσδήποτε την πρώτη τους νίκη ύστερα από την ήττα κόντρα στον Άρη (2-1) και την ισοπαλία κόντρα στο Βόλο (1-1). Ούτως ώστε να εκμεταλλευτούν και πιθανές απώλειες από το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Το διάστημα της διακοπής του Nations League, ο Μίτσελ έριξε το βάρος στο «μοντάρισμα» του ρόστερ. Ο 59χρονος Ισπανός τεχνικός της ομάδας έβαλε… φρένο στις νέες μεταγραφές, ωστόσο ο σοβαρός τραυματισμός του Τόμας Βατσλίκ άλλαξε τα πλάνα. Έτσι οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν τη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη, που είχε μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ.

Οι σκέψεις για περαιτέρω ενίσχυση «φούντωσαν» τα τελευταία 24ωρα και με φόντο τη θέση του στόπερ. Αυτό σχετίζεται με την αποχώρηση του Κώστα Μανωλά για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Αλλά και με τον  τραυματισμό του Ουσεϊνού Μπα, που σε συνδυασμό με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Ρέτσος με δύο «καθαρούς» κεντρικούς αμυντικούς. Ο λόγος για τους Σωκράτη Παπασταθόπουλο και Πάπε Αμπού Σισέ.

Στον Ατρόμητο τα πράγματα κύλησαν αρκετά ήρεμα κατά τη διάρκεια του «break» των εθνικών ομάδων. Οι Περιστεριώτες ισοβαθμούν με τον Ολυμπιακό στους 8 βαθμούς, με την εικόνα τους από παιχνίδι σε παιχνίδι να στέλνει αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Κρις Κόουλμαν δούλεψε αρκετά στο τακτικό κομμάτι, αφού με τις σημαντικές παρεμβάσεις που έγιναν στο ρόστερ το καλοκαίρι είναι φυσιολογικό να λείπει η ομοιογένεια. Ενόψει της αναμέτρησης ο Ουαλός τεχνικός προετοίμασε την ομάδα του χωρίς απρόοπτα. Με εξαίρεση τον Μάριο Τζαβίδα που είναι αμφίβολος έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.

Όσον αφορά την παράδοση, οι «ερυθρόλευκοι» εύκολα ή δύσκολα βρίσκουν τον τρόπο να παίρνουν τη νίκη κόντρα στον Ατρόμητο το τελευταίο διάστημα. Ο Ολυμπιακός μετράει επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια, με την ομάδα του Περιστερίου να έχει μία ισοπαλία πέρσι στο Φάληρο στον Α’ γύρο της κανονικής διάρκειας.


Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Στατιστικά & Προϊστορία 02/10/2022

  • Ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο στην προϊστορία με τους Περιστεριώτες για τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Συνολικά έχουν διεξαχθεί 21 αγώνες με γηπεδούχους τους Πειραιώτες από το 1974 έως και σήμερα και σε αυτούς ο Ολυμπιακός έχει 17 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  • Οι δύο νίκες του Ατρομήτου έχουν γίνει τα τελευταία δέκα χρόνια. Συγκεκριμένα, η πρώτη ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2013 με σκορ 3-2, ενώ η δεύτερη ήταν την 1η Οκτωβρίου 2017, δηλαδή πριν από πέντε χρόνια με σκορ 1-0.
  • Στα επόμενα τέσσερα ματς που ακολούθησαν ο Ολυμπιακός πήρε τρεις συνεχόμενες νίκες και το περσινό ματς έληξε ισόπαλο χωρίς σκορ (0-0).
  • Ο Ολυμπιακός μετράει τέσσερα συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει δύο ήττες στο Europa League και μία ισοπαλία και μία ήττα στη Super League. Αντίστοιχη αρνητική επίδοση είχε κάνει και πριν από τέσσερα χρόνια. Από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι τις 21 Οκτωβρίου 2018.
  • Και τότε είχε τρεις ήττες και μία ισοπαλία, αλλά η διαφορά είναι ότι τα δύο από τα τέσσερα ματς ήταν ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ εντός (0-1) και με την ΑΕΚ εκτός (1-1).
  • Επίσης τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς του Ολυμπιακού ήρθαν Over 2,5.
  • Ο Ατρόμητος έχει δύο εκτός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής και τα δύο είναι Over 2,5. Στο πρώτο ηττήθηκε 2-1 από τον ΠΑΟΚ και στο δεύτερο νίκησε 4-1 τον Ιωνικό.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League

olympiacos volos1 novibet

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά 02/10/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ατρόμητο στο μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Οι ομάδες βράζουν στο ίδιο καζάνι, όμως η αλλαγή προπονητή στον Ολυμπιακό θέτει πλέον προ των ευθυνών τους παίκτες. Αυτοί αναμένεται να πατήσουν γκάζι από το πρώτο μέρος, προκειμένου να αποδείξουν σε εχθρούς και φίλους ότι επισρέφουν στο σωστό δρόμο…

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην αμυντική λειτουργία και αυτό ενδέχεται να το εκμεταλλευταί ο Ατρόμητος.

ΤΟ GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι επιλογές για το ματς στο Φάληρο είναι αμέτρητες. Αποτελεί επιλογή μας το

1Χ ΔΕ & OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET   

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό του συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Ο Μίτσελ επιστρέφει στον πάγκο του Ολυμπιακού και φιλοδοξεί να ξεκινήσει με το δεξί. Αναμένουμε επιθετικό παιχνίδ από τους ερυθρόλευκους. Ανέτοιμοι οι δύο μεγάλοι αστέρες Χάμες, Μαρσέλο. Τραυματία ο Μπα, νοκ άουτ τέθηκε ο Βατλίκ και ο Μανωλάς αποτελεί παρελθόν. Ο Πασχαλάκης δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας για να αγωνσιτεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τζολάκης – Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Μασουρας, Μπιέλ, Ροντρίγκες – Ελ Αραμπί.

Ατρόμητος: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 02/10/2022

Ο Ατρόμητος σε σχέση με πέρυσι είναι σαφώς πιο βελτιωμένος, όμως ο Κρις Κολμαν γνωρίζει ότι η αποστολή της ομάδας του μέσα στο Φάληρο είναι δύσκολη. Δεν προλαβαίνει ο Μάριος Τζαβίδας που έχει υποστεί διάστρεμμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Γιαννιώτης – Κετσχρίντα, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Ντε Μποκ – Κουέν, Γκονζάλες, Φρίντγιονσον – Κλωναρίδης, Ρομπάικ, Κιάρτασον.


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Προγνωστικά Euroleague 2022-2023 – Αφιέρωμα Ευρωλίγκα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ