el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 10/03/2024

Το μεγάλο ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό είναι κομβικό στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League.

Με βάση την εικόνα στον βαθμολογικό πίνακα (ΠΑΟΚ 60, ΑΕΚ 59, Ολυμπιακός 57, Παναθηναϊκός 56) ο νικητής στο Φάληρο την Κυριακή το βράδυ (20:30) θα μείνει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου, ενώ ο ηττημένος θα δει τις ελπίδες τους να ψαλιδίζονται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δύο «μονομάχοι» θα μας προσφέρουν μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον και στο στοίχημα.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 10/03/2024

Μεγάλο ματς στο Φάληρο με τις δύο ομάδες να καίγονται για το «τρίποντο» της νίκης στην πρεμιέρα των Playoffs της Super League.

Ο Ολυμπιακός μέσα στην έδρα του και μπροστά στο κοινό του θα παίξει τα ρέστα του, όμως θα κληθεί να νικήσει την κούραση και τις πληγές που άνοιξε η βαριά ήττα (1-4) από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ την Πέμπτη στο Conference League.

Η στήριξη που έδωσε η διοίκηση στον Μεντίλιμπαρ λέγοντας ότι θα παραμείνει στον πάγκο μέχρι το 2025 αποτελεί ένα σημάδι συσπείρωσης και πλέον άπαντες περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές να δώσουν απαντήσεις σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι.

Το τεχνικό επιτελείο περιμένει από τους παίχτες να μπουν συγκεντρωμένοι στο τερέν και έρχεται φρεσκάρισμα στην άμυνα, αφού την Πέμπτη αντιμετώπισε αμέτρητα προβλήματα. Επιθετικά βασικός θα παίξει ο Ελ Καμπί, ο οποίος ακόμη στην άσχημη μέρα του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι ξεχώρισε και σκόραρε.

Ο Μεντιλίμπαρ παραμονή του ντέρμπι στάθηκε στην άσχημη εικόνα που παρουσίασαν οι παίχτες του με τη Μακάμπι και ζήτησε συγκέντρωση και βελτίωση στην άμυνα. «Δεν αμυνθήκαμε σωστά και δεν παρουσιάσαμε όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Για να πετύχουμε πρέπει να διορθώσουμε την εικόνα μας», τόνισε ο Βάσκο προπονητής.

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού σχεδιάζει δύο αλλαγές. Τη θέση του τιμωρημένου Ρέτσου αναμένεται να πάρει στο κέντρο της άμυνας ο Μπιανκόν και την τετράδα στην άμυνα μπροστά από τον Πασχαλάκη θα πλαισιώσουν οι Ροντινέι, Κάρμο, Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή οι θέσεις των Έσε, Τσικίνιο, Όρτα μοιάζουν κλειδωμένες. Στην επίθεση ο Μασούρας μαζί με τον Ελ Καμπί θα παίξουν βασικοί κι ένα εκ των Ποντένσε, Φορτούνη θα μείνει στον πάγκο.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στο Φάληρο δεν έχει περιθώρια για «στραβοπάτημα». Ο Τερίμ μετά τις γκέλες με Λαμία, Κηφισιά και ΟΦΗ υποσχέθηκε ότι η ομάδα του θα βελτιώσει την βαθμολογική της θέση στα Playoffs.

Οι «πράσινοι» θα παίξουν με περισσότερη ενέργεια, αφού μεσοβδόμαδα δεν είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Στο απουσιολόγιο βρίσκεται ο Γεντβάι, ο Χουάνκαρ είναι ανέτοιμος για το αρχικό σχήμα και ο Βέρμπιτς τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου προπονητή.

terim panathinaikos novibet

Ο Τερίμ λίγες ώρες πριν το ντέρμπι εξέφρασε την αισιοδοξία του, λέγοντας:

«Θέλουμε την πρώτη θέση στα Playoffs. Μπορεί να ξεκινάμε τη διαδικασία από λίγο πιο πίσω, αλλά υπάρχουν δέκα αγώνες και μπορούμε να διορθώσουμε τα πράγματα. Είναι σημαντικό πως και στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο είμαστε μέσα και στις δύο διοργανώσεις. Ο Ολυμπιακός με τον νέο προπονητή έχει βελτιωθεί και γύρισε σελίδα. Ένα τέτοιο ντέρμπι είναι σημαντικό για όλους», υποστήριξε ο Τερίμ.

Το πλάνο του Τερίμ για το ντέρμπι δείχνει ότι στην άμυνα θα παίξουν οι Ντραγκόφσκι, Ούγκο, Αράο, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς στη μεσαία γραμμή οι Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας και στην επίθεση οι Παλάσιος, Μπερνάρ, Ιωαννίδης.

Διαιτητής στην πρεμιέρα των playoffs στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Γερμανός, Ντάνιελ Σλάγκερ.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 10/03/2024

  • Οι δύο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί 71 φορές και η «μητέρα των μαχών» μας έχει προσφέρει συγκλονιστικά ματς. Συνολικά ο Ολυμπιακός μετράει 27 νίκες, ο Παναθηναϊκός 19 επιτυχίες και 25 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο απολογισμός είναι 17 νίκες για τους Πειραιώτες, 6 νίκες για το «τριφύλλι» και 17 ισοπαλίες.
  • Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» απέκλεισαν τους Πειραιώτες στο Κύπελλο, ενώ στις 4 Φεβρουαρίου επικράτησαν εύκολα στη Λεωφόρο με σκορ 2-0
  • Ο Ελ Καμπί με 15 γκολ είναι πρώτος σκόρερ στη Super League, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς επί Μεντιλίμπαρ. Ο Μαροκινός στράικερ σε Ελλάδα και Ευρώπη μετράει 10 γκολ στα 8 τελευταία ματς.
  • Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ολοκλήρωσαν την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος με 18 Over και 8 Under.
  • Τα 7 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης έχουν λήξει Under.
  • Στα 11 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός μετράει 4 νίκες, ο Ολυμπιακός μόλις μία και 5 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Ο Φατίχ Τερίμ έχει παίξει ήδη τρία ντέρμπι στον πάγκο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό με απολογισμό 1νίκη στη Λεωφόρο (2-0) δύο ισοπαλίες στο Κύπελλο (1-1 στη Λεωφόρο και 0-0 στο Καραϊσκάκη). Ωστόσο, ο Τούρκος Coach είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει την πρόκριση στα πέναλτι στο θεσμό του Κυπέλλου.
  • Το πρώτο ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα στο Φάληρο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω διακοπής και το σκορ ήταν 1-1.
  • Το πρόγραμμα των Playoffs της Super League. 
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 10/03/2024

Πρόωρος τελικός για τις δύο ομάδες στη μάχη του τίτλου. Για το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε προσεχτικό ματς στο πρώτο μέρος κι από τις δυο πλευρές. Το πρόσφατο παρελθόν μας δείχνει ότι τα μεγάλα ντέρμπι περιτριγυρίζονται από ισοπαλία.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.05

Διαιτητής στο «αιώνιο» ντέρμπι στο Φάληρο ορίστηκε ο Ντάνιελ Σλάγκερ. Ο Γερμανός ρέφερι διακρίνεται για την αυστηρότητά του και δείχνει με χαρακτηριστική άνεση το σημείο του πέναλτι. Φέτος σε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει υποδείξει 15 φορές την άσπρη βούλα, ενώ σε 14 ματς στην Bundesliga έχει καταλογίσει 12 πέναλτι. Παραδοσιακά στα ντέρμπι τα άτσαλα μαρκαρίσματα και οι «μάχες» εντός περιοχής αποτελούν σύνηθες φαινόμενο.

κατολογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.65 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ