el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/01/2024

Με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου τα βλέμματα όλων στρέφονται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Τετάρτη το βράδυ (21:00). Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, μετά το 1-1 στη Λεωφόρο, θα λύσουν τις διαφορές τους σ’ ένα ντέρμπι που ο ηττημένος θα βυθιστεί στην κρίση και ο νικητής θα αποκτήσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της σεζόν.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα σε  Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/01/2024

Στο «αιώνιο» ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο Φάληρο ο νικητής θα προκριθεί στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης «φωτογραφίζει» μια ρεβάνς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Ολυμπιακός την περασμένη Κυριακή επέστρεψε στις νίκες (2-3) κόντρα στην Κηφισιά, όμως ο Κάρλος Καρβαλιάλ ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να επαναφέρει τον ενθουσιασμό στις τάξεις του συλλόγου.

Από το κυριακάτικο ματς οι Πειραιώτες είχαν και πάλι αρκετά παράπονα από τη διαιτησία και ο Πορτογάλος προπονητής προχώρησε σε ψυχολογικές ενέσεις μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του.

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πάμε να δείξουμε σε όλους και στα επόμενα παιχνίδια ότι δεν θα τα παρατήσουμε ό,τι κι αν κάνουν. Είμαι περήφανός για τους παίχτες που έχω μπροστά μου», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν υπολογίζει τους Ρέτσο και Ελ Αραμπί, ενώ με δεδομένο ότι οι Ποντένσε, Ρίτσαρντς και Μπιελ δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητα θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα.

Το θετικό για τον Πορτογάλο προπονητή είναι ότι ο Έσε είναι ετοιμοπόλεμος και θα πλαισιώσει τη μεσαία γραμμή δίπλα στους Καμαρά και Αλεξανδρόπουλό. Στο κέντρο της άμυνας βασικοί θα παίξουν οι Ντόη, Μπιανκόν και στην επίθεση η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Φορτούνη, Μασούρα και Ναβάρο.

Στον Παναθηναϊκό ο τρόπος που χάθηκε η νίκη (στις καθυστερήσεις) στο ντέρμπι με την ΑΕΚ έφερε απογοήτευση, αφού πλέον οι «πράσινοι» έχουν συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ.

Άπαντες θέλουν να απαντήσουν με νίκη- πρόκριση μέσα στον Πειραιά. Ο Φατίχ Τερίμ σχεδιάζει επιθετικό πλάνο, όμως στις ήδη σημαντικές απουσίες προστέθηκε και αυτή του Φώτη Ιωαννίδη. Ο πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού» τέθηκε νοκ άουτ και πλέον βασικός θα παίξει ο Άντραζ Σπόραρ.

«Δεν είμαι χαρούμενος για την ισοπαλία με την ΑΕΚ, όμως δεν ψάχνουμε δικαιολογίες σε διαιτητικές αποφάσεις. Θέλουμε να χτίσουμε μία ομάδα που να παίζουμε όλοι μαζί. Στην πρώτη, τη δεύτερη και την τρίτη περιοχή. Όλοι να παίζουν σε όλες τις περιοχές. Όπου χρειάζεται η φάση, αλλά πρέπει να παίζουμε μαζί. Μας περιμένει νέο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση», τόνισε ο Φατίχ Τερίμ.

Ο Τούρκος coach στο ντέρμπι δεν υπολογίζει τους Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ, Γερεμέγιεφ, ενώ δεν είναι σε καλό βαθμό ετοιμότητας και οι Τζούρισιτς, Τσέριν που τελικά έμειναν εκτός αποστολής. Επίσης, ο Μπρινιόλι έχει τεθεί εκτός ομάδας, αφού δεν ανανεώνει.

Με βάση όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται στο Φάληρο να κάνει ντεμπούτο το νέο μεταγραφικό Σαμέτ Ακαϊντίν και ο Αράο από το κέντρο της άμυνας να επιστρέφει στη φυσική του θέση στα χαφ.

bakasetas panathinaikos

Στον μεταγραφικό τομέα, ο Παναθηναϊκός κάνει αντεπίθεση διαρκείας. Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ότι το «τριφύλλι» ήρθε σε συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ και απέκτησε για τα επόμενα τρία χρόνια τον Τάσο Μπακασέτα. Ο Έλληνας διεθνής και αρχηγός της Εθνικής ομάδας θα τεθεί στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ μέσα στην επόμενη βδομάδα και αποκτήθηκε για να βελτιώσει άμεσα το παιχνίδι του Παναθηναϊκού μεσοεπιθετικά.

Παράλληλα, στον Παναθηναϊκό βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο στόπερ Βίτορ Ούγκο, ενώ όλα δείχνουν ότι το κενό του Μπρινιόλι θα καλυφθεί άμεσα με την απόκτηση του Πολωνού γκολκίπερ, Μπαρτομιέι Ντραγκόφσκι (26 ετών).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 17/01/2024

  • Σε 69 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας ο Ολυμπιακός μετράει 27 νίκες, ο Παναθηναϊκός 17 και 25 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 35 ματς με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό ο απολογισμός είναι 5 νίκες για τους «πράσινους», 17 για τους «ερυθρόλευκους» και 13 ισοπαλίες.
  • Ο Φατίχ Τερίμ έχει παίξει ήδη δύο ντέρμπι στον πάγκο του Παναθηναϊκού και μετράει ισάριθμες ισοπαλίες (1-1 με Ολυμπιακό και 2-2 με ΑΕΚ).
  • Ο Παναθηναϊκός οδηγεί την κούρσα στο ελληνικό πρωτάθλημα και ισοβαθμεί με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς σε 18 αγωνιστικές. Στα συγκεκριμένα ματς μετράει 14 Over και 4 Under.
  • Ο Ολυμπιακός σε 18 ματς έχει συγκεντρώσει 35 βαθμούς και απέχει 6 πόντους από την κορυφή της βαθμολογίας με 11 Over και 7 Under.
  • 4 φορές έπαιξαν την περασμένη σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και όλα τα παιχνίδια έληξαν Under.
  • Tα δύο φετινά ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες πέρασαν από το 1-1. Το πρώτο στο πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και το σκορ ήταν 1-1, ενώ το ίδιο σκορ είχαμε και την περασμένη βδομάδα στη Λεωφόρο.
  • Ο Σπόραρ σε 5 ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό έχει σκοράρει δύο φορές

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 17/01/2024

Ένα εισιτήριο για την φάση των «8» του Κυπελλου Ελλάδας διεκδικούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκό στο Φάληρο και για το μεγάλο ντέρμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός υπό τις οδηγίες του Τερίμ έχει περισσότερο το μυαλό του στην επίθεση παρά στην άμυνα, ενώ ο Ολυμπιακός δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ.

goal/goal σε αποδοση 1.95 

Οι «πράσινοι» είναι ομάδα που έχει μάθει να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» συχνά καλύπτουν τις αμυντικές τους αδυναμίες με σκληρά μαρκαρίσματα. Στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός είδε μια παραπάνω κιτρινη κάρτα (3-2).

αποδοση 2.45 ο ολυμπιακοσ να δει περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτεσ

Με τη συμμετοχή του VAR τίποτα δεν περνάει απαρατήρητο και σ’ ενα ντέρμπι αναμενουμε και άτσαλα μαρκαρίσματα εντός περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.75

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/01/2024

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, δεν υπολογίζει στον τραυματία Ελ Αραμπί και στον τιμωρημένο Ρέτσο. Ο Ελ Καμπί βρίσκεται στο Κόπα Άφρικα. Η συμμετοχή των Ρίτσαρντς, Μπιελ και Ποντένσε θα κριθεί την τελευταία στιγμή, όμως ο Πορτογάλος εξτρέμ συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Ορτέγκα, Ντόη, Μπιανκόν, Ροντινέι – Έσε, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος – Φορτούνης, Μασούρας, Ναβάρο.

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 17/01/2024

Σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν,Τζούρισιτς και Τσέριν. Παράλληλα, ο Μπρινιόλι δεν υπολογίζεται, αφού οριστικοποιήθηκε ότι το καλοκαίρι θα φύγει από τους «πράσινους».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Λοντίγκιν – Βαγιαννίδης, Γεντβάι, Σένκεφελντ, Χουάνκερ (Μλαντένοβιτς) – Κώτσιρας, Αράο, Βιλένα – Μπερνάρ, Μαντσίνι, Σπόραρ.


Διαβάστε ακόμα… 

euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ