el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/08/2023

Το τίτλο του φαβορί θα κληθεί να επιβεβαιώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο την Τσουκαρίτσκι στο πρώτο παιχνίδι για την φάση των play offs του Europa League!

Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται την Πέμπτη το βράδυ (22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» τους Σέρβους και φιλοδοξούν να κάνουν άλμα για την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Τσουκαρίτσκι στο Φάληρο θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV. 

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι για τα play offs του Europa League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει η δράση στο Europa League!

 


Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/08/2023

Μεγάλο φαβορί είναι ο Ολυμπιακός απέναντι σε μια ομάδα με ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις στο τοπ επίπεδο. Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στο Βελιγράδι.

Οι Πειραιώτες υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Μαρτίνεθ πανηγύρισαν ήδη μια ευρωπαϊκή πρόκριση εις βάρος της Γκενκ και είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι.

Ο Ολυμπιακός χτίζεται σε νέες βάσεις και ο Ισπανός προπονητής προσθέτει συνεχώς νέα κομμάτια στο παζλ με στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν τις περιπτώσεις των Στέφαν Γιόβετιτς και Λούκα Γιόβιτς. Αμφότεροι έχουν πλούσιο βιογραφικό και τα αγωνιστικά τους χαρακτηριστικά θα προσθέσουν ποιότητα στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα δείγματα γραφής για τους Πειραιώτες είναι θετικά, αφού απέναντι στην Γκενκ οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν χαρακτήρα νικητή και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο πήραν την πρόκριση με την ισοπαλία (1-1) στο Βέλγιο.

Το θετικό σερί συνεχίστηκε και στην πρεμιέρα της Super League εκεί όπου οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν την Κυριακή με 2-0 (Video) τον νεοφώτιστο Πανσερραϊκό.

Σημαντική είναι η απουσία του τιμωρημένου Ροντινέι, ο οποίος αποβλήθηκε στο Βέλγιο και το κενό του Βραζιλιάνου μπακ θα καλυφθεί είτε από τον Κίνι ή τον Βρουσάι.

Στη νέα λίστα που δηλώθηκε στην UEFA προστέθηκαν οι νεοαποκτηθέντες Σκάρπα και Μπρίνιτς, οι οποίοι πήραν τις θέσεις των Χουάνγκ και Αλγκασίμ Μπα.

Στο μυαλό του Ντιέγκο Μαρτίνεθ για το αρχικό σχήμα υπάρχουν οι Πασχαλάκης στο τέρμα, Ραμόν ή Βρουσάι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι στην άμυνα, Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά και Σκάρπα στο κέντρο και Μπιελ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί στην επίθεση.

super league prognostika novibet

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το μέλλον του Κώστα Φορτούνη στον Ολυμπιακό είναι στον αέρα, αφού ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έχει στα χέρια του πρόταση από ομάδα της Σουδικής Αραβίας. Η Αλ Ουάχτα που έχει προπονητή τον Γιώργο Δώνη προσφέρει συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν 2,5 εκατ. ευρώ.

Η Τσουκαρίτσκι δεν έχει πλούσιες παραστάσεις στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όμως άπαντες διψούν για διακρίσεις. Οι εμπειρίες τους είναι μόνο στα προκριματικά και η μοναδική συμμετοχή σε όμιλο είναι το 1997 στο Ιντερτότο.

Οι Σέρβοι την περασμένη σεζόν τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα και ξεκινούν το ταξίδι τους στο Europa League από το Φάληρο.

Στη φετινή σεζόν έχουν προχωρήσει ήδη σε αλλαγή προπονητή μετά την αναπάντεχη εντός έδρας ισοπαλία με τη Γιαβόρ (2-2).

Ο Ιγκόρ Μάτιτς αντικατέστησε τον Ντούσαν Κερκέζ, αλλά στην πρεμιέρα του ο πρώτος ηττήθηκε το Σάββατο από την ΙΜΤ Βελιγραδίου με σκορ 3-0.

Μετά την πρώτη ήττα της σεζόν η Τσουκαρίτσκι έπεσε στην 5η θέση της βαθμολογίας (2-1-1), ενώ ελλοχεύει ο κίνδυνος να χάσει τον βασικό φορ Μοχάμεντ Μπανατμόσι που «φλερτάρει» με ομάδα από τη Σουαδική Αραβία.

O προπονητής της Τσουκαρίτσκι, Ιγκόρ Μάτιτς, παραμονή της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό παραδέχθηκε ότι η ομάδα του είναι αουτσάιντερ και θα αναζητήσει την υπέρβαση.

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς στον Πειραιά και ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί. Σεβόμαστε τον αντίπαλο έχει κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους στην Ελλάδα είναι οργανωμένος και κάθε χρόνο παίζει αγώνες σε ομιλους ευρωπαϊκής διοργλανωσης.

Διαθέτει παίκτες με σπουδαία καριέρα και δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε συγκεκριμένα ονόματα. Θα δώσουμε τα πάντα για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα πρέπει να είμαστε έξυπνοι και θαρραλέοι», τόνισε ο Ιγκόρ Μάτιτς.


Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Στατιστικά, Προϊστορία 24/08/2023

  • Ολυμπιακός και Τσουκαρίτσκι θα συναντηθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους. Οι Σέρβοι ξεκινούν από τον Πειραιά τις φετινές τους ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Πέρυσι η Τσουκαρίτσκι έπαιξε στα προκριματικά του Conference League και αποκλείστηκε από την Τβέντε με δύο ήττες (1-3, 1-4).
  • Η Τσουκαρίτσκι σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σερβίας μετράει 2 νίκες, 1 ισοπαλίας, 1 ήττα με 3 Over, 1 Under, 2 Goal και 1 No Goal.
  • Ο Ολυμπιακός σε τρία επίσημα ματς δύο με Γκενκ (1-1, 1-0) και ένα με Πανσερραϊκό (2-0) μετράει 3 Under, 1 Goal και 2 No Goal.
  • Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Λιθουανός, Ντόνατας Ρούμσας. Ο ρέφερι στις 9 Αυγούστου σφύριξε το ματς Ρέιντζερς – Σερβέτ κι έδειξε 3 κίτρινες κάρτες, 1 κόκκινη και 2 πέναλτι!
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι: Προγνωστικά 24/08/2023

Οι αποδόσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στην Τσουκαρίτσκι. Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει αυτο να το δείξουν πάνω στο χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» και για το πρώτο ματς των play offs του Europa League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ένα γρήγορο γκολ θα λύσει τα πόδια των παικτών και ο Ολυμπιακός είναι ικανός να το πετύχει κόντρα σε μια ομάδα που έχει ελάχιστες ευρωπαϊκές παραστάσεις σε τοπ επίπεδο.

ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΝΑ ΜΠΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 30

Οι ερυθρόλευκοι φέτος μέσα στο Φάληρο μετράνε καθαρές νίκες με μηδέν παθητικό και είναι ικανοί να συνεχίσουν.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ 1-0, 2-0, 3-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.07 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός μπροστά στο κοινό του αναμένεται να ασκήσει πίεση στην άμυνα των Σέρβων και οι φιλοξενούμενοι θα τροφοδοτήσουν το VAR με υλικό.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.70 στη novibet

Ο Σκάρπα φάνηκε στην πρεμιέρα τους με τον Πανσερραϊκό ότι ψάχνει το γκολ. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα το κυνηγήσει και έχει την ποιότητα για να βρει δίχτυα.

αποδοση 3.25 να σκοραρει ο σκαρπα 

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/08/2023

Τιμωρημένος είναι ο Ροντινέι και η απουσία του Βραζιλιάνου μπακ είναι το σημαντικότερο πρόβλημα για τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πασχαλάκης – Βρουσάι, Φρέιρε, Ρέτσος, Κίνι – Ιμπόρα, Μαντί Καμαρά, Σκάρπα – Μπιελ, Φορτούνης, Ελ Αραμπί.

Τσουκαρίτσκι: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 23/08/2023

Για τους Σλερβους αμφίβολος είναι ο εξτρέμ Ιμπραχίμα Εντιαγέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φιλίποβιτς – Στεφάνοβιτς, Ντρζγκιτς, Κάλασαν, Ρόγκαν – Σισοκό, Ντόσιτς – Μιλαντίνοβιτς, Νίκσεβιτς, Ιβάνοβιτς – Μπανταμόσι


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ