el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά, Ανάλυση 21/01/2024

Οι μπαταρίες των «μεγάλων» της Super League βρίσκονται σε οριακό σημείο και οι  αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής κόβουν την ανάσα! Την Κυριακή (19:30) ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να ξεπεράσει με «τρίποντο» τις παγίδες που θα στήσουν οι Αρκάδες μέσα στη Λεωφόρο.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στη 19η αγωνιστική της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκός και Αστέρα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Ανάλυση, Παρουσίαση 21/01/2024

Περιμένουμε μεγάλο ματς στη Λεωφόρο και η αναμέτρηση δεν είναι καθόλου εύκολη για τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» υπάρχει ενθουσιασμός, κούραση και απουσίες. Το συγκεκριμένο μείγμα θα κληθεί να διαχειριστεί ο Φατίχ Τερίμ με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» που θα διατηρήσει την ομάδα του στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στον Παναθηναϊκό η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου στα πέναλτι εις βάρος του Ολυμπιακού μέσα στο Φάληρο εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στα ύψη. Τα 120 αγωνιστικά λεπτά έφεραν κούραση και αύξησαν τη λίστα στο απουσιολόγιο του Φατίχ Τερίμ.

Εκτός είναι οι Ιωαννίδης, Παλάσιος, Μάγκνουσον, Τσέριν, Γερεμέγιεφ, Πάλμερ, Χουάνκαρ (τραυματίες) και οι Τζούρισιτς, Βιλένα (τιμωρημένοι). Επίσης, είναι γνωστό ότι δεν υπολογίζεται ο Μπρινιόλι.

Για πρώτη φορά στην αποστολή μπήκε το νέο μεταγραφικό απόκτημα ο Πολωνός γκολκίπερ, Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, ο οποίος το Σάββατο έκανε και την πρώτη του προπόνηση στο Κορωπί.

Επίσης, ο Παναθηναϊκός συμφώνησε σε όλα με τον Βίτορ Ούγκο και ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός θα έρθει σήμερα στην Αθήνα για να ενισχύσει την άμυνα. Την ίδια ώρα είναι γνωστό ότι μένουν τα τυπικά για την ανακοίνωση της απόκτησης του Τάσου Μπακασέτα, όμως οι «πράσινοι» πάνε και για νέα υπέρβαση στο κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για να πάρει τον Σέρβο χαφ της Χετάφε, Νεμάνια Μαξίμοβιτς και βρίσκεται κοντά σ’ ένα μεγάλο deal!

Με βάση όλα τα παραπάνω ο Φατίχ Τερίμ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης θα ανακατέψει την τράπουλα, αφού οι επιλογές λόγω των απουσιών είναι περιορισμένες.

Σίγουροι για το αρχικό σχήμα είναι οι Λοντίγκιν, Βαγιαννίδης, Σενκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Κώτσιρας, Μπερνάρ, Αιτόρ, Σπόραρ. Οι Ρούμπεν, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Λημνιός, Ακαϊντίν, Γεντβάι, Ζέκα είναι ετοιμοπόλεμοι και κάποιοι από αυτός θα κληθούν να δώσουν λύσεις από τον πάγκο ανάλογα και με το επίπεδο της κούρασης.

Ο Αστέρας Τρίπολης δεν πρόκειται να πέσει αμαχητί στη Λεωφόρο. Οι Αρκάδες με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής (1-0) απέναντι στον Βόλο «σκαρφάλωσαν» στην 6η θέση της βαθμολογίας. Στόχος τους είναι το πρώτο θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο.

Οι Αρκάδες μεσοβδόμαδα ανακοίνωσαν τον δανεισμό του Λευτέρη Λύρατζη από τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν σε μια προσπάθεια που κάνουν να προσθέσουν ποιότητα σε όλες τις γραμμές. Στον Αστέρα έχουν πλέον οριοθετήσει τον στόχο μέχρι το τέλος της σεζόν και είναι η συμμετοχή του στα play-offs.

Ο Μίλαν Ράσταβατς αντιμετωπίζει τρία σημαντικά προβλήματα. Θα απουσιάσει ο βασικός στόπερ, Πέπε Καστάνιο, ενώ εκτός είναι και ο πρώτος σκόρερ με 9 γκολ, Χουάν Μιριτέλο (τιμωρημένος). Νοκ άουτ με τραυματισμό τέθηκε και ο βασικός  Εκτός είναι και ο Νίκος Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα απέναντι στον Παναθηναϊκό: Γραμματικάκης, Κακαδιάρης, Γκαρθία, Χουχούμης, Πίτσου, Λύρατζης, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Τζουκάνοβιτς, Γκος, Γιαμπλόνσκι, Βαλιέντε, Μπαρτόλο, Μουνάφο, Σουρλής, Σίτο, Αλάγκμπε, Ζουγλής, Κρέσπι, Μάντζης, Καλτσάς.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Στατιστικά, Προϊστορία 21/01/2024

  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 4-1 στην Τρίπολη.
  • Η τελευταία φορά που σημείωσε δύο νίκες μέσα στη σεζόν απέναντι στον Αστέρα ήταν το 2016-17, όταν επικράτησε με 3-1 στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και με 5-0 στην αναμέτρηση του Β’ Γύρου στην Τρίπολη.
  • Αήττητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι ο Φατίχ Τερίμ, αφού σε 5 ματς μετράει 2 νίκες και 3 ισοπαλίες. Ο Τούρκος Coach πριν την πρόκριση στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό πήρε ισοπαλία (2-2) από την ΑΕΚ στην «Αγιά Σοφιά».
  •  Σε 19 εντός έδρας ματς στο Πρωταθλήματος απέναντι στον Αστέρα ο Παναθηναϊκός μετράει 10 νίκες, 8 ισοπαλίες και 1 ήττα.
  • Η πρώτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό ήταν στις 3 Φεβρουαρίου 2008, όταν με τα γκολ των Εντόι και Σαλπιγγίδη επικράτησε με 2-0.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει επικρατήσει μόνο στα δύο από τα τελευταία δέκα ματς με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και στις δύο έδρες. Η ομάδα της Αρκαδίας είχε χτίσει μια παράδοση που την ήθελε να μην χάνει από τους Πράσινους για επτά διαδοχικά παιχνίδια, όπου είχε τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες εντός και εκτός έδρας.
  • Οι πέντε από τις δέκα νίκες του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης είναι με σκορ 1-0.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά 21/01/2024

Για το παιχνίδι στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολη επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κούραση και οι απουσίες αναμένεται να επηρεάσουν τον ρυθμό της αναμέτρησης και την ποιότητα του παιχνιδιού. Ο Παναθηναϊκός εντός έδρας έχει αγαπημένο σκορ κόντρα στον Αστέρα το 1-0.

τελικο σκορ 1-0 σε αποδοση 6.10 

Αναγεννημένος είναι ο Βέρμπιτς υπό τις οδηγίες του Τερίμ. Ο Σλοβένος με τον Ολυμπιακό άγγιξε το γκολ, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στο ματς του πρωτου γύρου σκόραρε στην Τρίπολη.

ανυτιμε σκορερ βερμπιτσ σε αποδοση 3.25

Στα παιχνίδια ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αστέρα υπάρχει πλέον παράδοση με καταλογισμό πέναλτι. Στα πέντε από τα έξι ματς πρωταθλήματος – ανεξαρτήτως έδρας – ανάμεσα στις οι διαιτητές έχουν δείξει την άσπρη βούλα, ενώ στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου καταλόγισαν δύο πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.55

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ