el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/01/2024

Στον δρόμο για τον τελικό του Κυπέλλου, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Τετάρτη στη Λεωφόρο (21:00) στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Το «τριφύλλι» ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς, ενώ από την πλευρά του ο Ατρόμητος ψάχνει ένα θετικό αποτέλεσμα για να μεταφέρει το ενδιαφέρον στην έδρα του.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπελλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατόμητο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Ανάλυση, Παρουσίαση 24/01/2024

Χωρίς ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός, ενόψει της ρεβάνς την ερχόμενη βδομάδα στο Περιστέρι, θέλει μέσα στη Λεωφόρο να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου. Υπάρχουν απουσίες και άπαντες έχουν το μυαλό τους και στο κυριακάτικο ντέρμπι κορυφής της Super League με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, ο Τερίμ δείχνει να παίρνει ανάσες από τις μεταγραφές που πλέον μπήκαν στην τελική αποστολή.

Οι «πράσινοι», υπό τις οδηγίες του Φατίχ Τερίμ παραμένουν αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις και πλέον ο μεγάλος τους στόχος είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Ο Παναθηναϊκός στην περασμένη φάση του Κυπέλλου ξεπέρασε το εμπόδιο του Ολυμπιακού σ‘ ένα επικό ματς που κρίθηκε στα πέναλτι.

Την Κυριακή ακολούθησε η νίκη με 2-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας. Το θετικό σερί σε συνδυασμό με την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος και επίσημα τέθηκε στη διάθεση του Τούρκου προπονητή, έχουν εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Άπαντες στο «τριφύλλι» κινούνται σε ρυθμούς Μπακασέτα. Ο Έλληνας μέσος προπονήθηκε και ο Τερίμ τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Θα φανεί τελευταία στιγμή αν θα τον ξεκινήσει βασικό, όμως όλα δείχνουν ότι θα κάνει ντεμπούτο. Έκπληξη έγινε και στην τελική αποστολή μπήκε και ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού.

Οι απουσίες των Παλάσιος, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπριτς, Τσέριν, Γερεμέγεφ αποτελούν «αγκάθι» σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδας στο ματς με την ομάδα από το Περιστέρι.

Ο Τερίμ με μοναδικό φορ τον Ιωαννίδη ενδέχεται να παίξει στην κορυφή και με έναν εκ των Μαντσίνι, Μπερνάρ ή Αϊτόρ.

Στη μεσαία γραμμή οι «πράσινοι» έχουν δύο σημαντικές επιστροφές, αφού οι Βιλένα και Τζούρισιτς είναι πλέον διαθέσιμοι. Στην άμυνα οι Γενβτάι, Αράο έχουν εξαιρετική συνεργασία, ενώ έτοιμοι είναι και οι Ακαϊντίν, Σένκεφελντ.

Επίσης, την Τρίτη ανακοινώθηκε και ο κεντρικός αμυντικός Βίτορ Ούγκο με τη μορφή δανεισμού από την Μπαΐα που μπήκε επίσης στην αποστολή. Κάτω από τα δοκάρια είναι πιθανόν να δούμε για πρώτη φορά τον Ντραγκόφσκι.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο απαρτίζεται από τους: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλο, Βαγιαννίδη, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Μπερνάρ, Λημνιό, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρα, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλο, Ακαϊντίν.

Ο Ατρόμητος στους «16» του Κυπέλλου ξεπέρασε με άνεση (4-0) το εμπόδιο της Λάρισας, όμως την Κυριακή στο πρωτάθλημα προβλημάτισε και ηττήθηκε (0-5) στο Περιστέρι από την ΑΕΚ.

Έτσι σταμάτησε το αήττητο σερί των 13 αναμετρήσεων σε όλες τις διοργανώσεις που έτρεχε ο Ατρόμητος από την στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Σάσα Ίλιτς. Το ζητούμενο πλέον για την ομάδα από το Περιστέρι είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και να μεταφέρει το ενδιαφέρον της πρόκρισης στη ρεβάνς της ερχόμενης βδομάδας.

Έγιναν τα απαραίτητα φροντιστήρια σχετικά με τις ανορθογραφίες στην άμυνα και ο Νίκος Βέργος, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε και στον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Δεν θα αφήσουμε να μας επηρεάσει η βαριά ήττα από την ΑΕΚ. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια, πρώτα από όλα στο Κύπελλο με τον Παναθηναϊκό και θα πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας».

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Σάσα Ιλιτς είναι η εξής: Τσιντώτας, Μαρκετζάνι, Δήμος, Πομόνης, Ιμερέκοφ, Τσακμάκης, Ασεβέδο, Αθανασίου, Ντε Μποκ, Ερλινγκμαρκ, Καραμάνης, Γκονθάλεθ, Κούεν, Βρακάς, Ρομπάιγ, Γιουμπιτάνα, Ντιρκς, Βέργος, Βαλένσια, Αντζιέλσκι, Τριμμάτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Τζαβέλλας, Κιβρακίδης, Κούντε.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ατρήμητο στα προημιτελικά του Κυπέλλου ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος του συνδέσμου Αρκαδίας.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Στατιστικά, Προϊστορία 24/01/2024

  • Παναθηναϊκός και Ατρόμητος έχουν συναντηθεί συνολικά 47 φορές στο παρελθόν. Οι «πράσινοι» μετρούν 27 νίκες, το «αστέρι» 10, ενώ 10 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 22 ματς στην έδρα του «τριφυλλιού» ο Παναθηναϊκός μετράει 14 νίκες, 3 ήττες και 5 ισοπαλίες.
  • Στη Λεωφόρο ο Ατρόμητος έχει να κερδίσει από τον Νοέμβριο του 2020 κι έκτοτε μετράει τρεις διαδοχικές ήττες χωρίς μάλιστα να σκοράρει.
  • Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη δύο φορές στη Super League. Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποχρέωσε τους «πράσινους» σε ήττα (3-2), ενώ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης με σκορ 5-0.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 19 αγωνιστικές στη Super League μετράει 14 Over και 5 Under, ενώ τα 3 από τα 4 τελευταία ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχουν λήξει Under.
  • Ο Ατρόμητος στη Super League έχει 11 Over και 8 Under και στα τρία τελευταία ματς δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.
  • O Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού είναι αήττητος με 3 νίκες και 3 ισοπαλίες (με Ολυμπιακό και ΑΕΚ).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – Ατρόμητος: Προγνωστικά 24/01/2024

Για το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο για τη φάση των «8» του Κυπελλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ατρόμητο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι θα ακολουθήσει ρεβάνς στο Περιστερι την ερχόμενη βδομάδα. Παράλληλα και στις δύο πλευρές υπάρχει ο παράγοντας της κούρασης που αναμένεται να επιρεάσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Με βάση όλα τα παραπάνω περιμένουμε κλειστό ματς.

under 2.5 σε αποδοση 2.00 στη novibet

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει χωρίς σέντερ φορ και θα κυνηγήσει τις στημένες φάσεις. Ακούραστος μοιάζει ο Αράο. Ο Βραζιλιάνος σε όλες τις στημένες φάσεις γεμίζει την αντίπαλη περιοχή και πλέον απειλεί. Μάλιστα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ βρήκε δίχτυα.

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΑΡΑΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.50 

Στις δύο τελευταίες νίκες στη Λεωφόρο το «τριφύλλι» σκόραρε και τελείωσε τα ματς στο δεύτερο 45λεπτο.

απόδοση 4.45 να σημειωθει το πρωτο γκολ μετα το 50′ 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ατρόμητος έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ