el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/08/2023

Σφραγίζει την πρόκριση και επιστρέφει στη ελίτ της Ευρώπρης το «τριφύλλι»!
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ντνίπρο την Τρίτη το βράδυ (20:30) στη Λεωφόρο στη ρεβάνς για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι «πράσινοι», μετά την επικράτηση με 3-1 στο πρώτο ματς, βρίσκονται αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Βασικός τους στόχος είναι να οδηγηθούν στα παιχνίδια με τη Μαρσέιγ κάνοντας το 2/2 απέναντι στους Ουκρανούς.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ματς του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο στη Λεωφόρο για τα προκριματικά του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Champions League! 

 


Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/08/2023

Ο Παναθηναϊκός την περασμένη βδομάδα στο Κόσιτσε έδειξε αποφασισμένος να επιστρέψει δριμύτερος στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Η νίκη με 3-1 απέναντι στους Ουκρανούς επιβεβαιώνει του λόγου το αληθές και πλέον αυτό που απομένει είναι να τελειώσει την πρόκριση μέσα στην κατάμεστη Λεωφόρο (σημειώθηκε sold out).

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξαν την αγωνιστική τους ανωτερότητα στο πρώτο ματς και με κορυφαίο του Χουάνκαρ είναι πλέον με το ένα πόδι στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν την Μαρσέιγ (8-9/8 και ρεβάνς 15/8). Υπενθυμίζουμε ότι σε περίπτωση που οι «πράσινοι» περάσουν την Ντνίπρο και στη συνέχεια δεν καταφέρουν να προκριθούν απέναντι στην Μαρσέιγ θα παίξουν στους ομίλους του Europa League!

Ο Χουάκαρ με δύο ασίστ έφτιαξε τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού και οι Σπόραρ, Τζούρισιτς βρήκαν δίχτυα, ενώ κέρδισε και το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Φώτης Ιωαννίδης.

pao dnipro prognostika

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός έκανε στο Κόσιτσε το παιχνίδι του και παρότι κλήθηκε νωρίς σε αναγκαστική αλλαγή λόγω του τραυματισμού του Σένκεφελντ δεν επηρεάστηκε. Τα τρία πιο λαμπερά φέτος μεταγραφικά αποκτήματα, Τζούρισιτς, Βιλένα και Γεντβάι απέδωσαν εξαιρετικά και πρόσθεσαν ποιότητα στην 11αδα του «τριφυλλιού».

Οι Τζουρισιτς, Βιλένα στη μεσαία γραμμή ήταν εκ των κορυφαίων. Μάλιστα, ο Σέρβους μεσοεπιθετικός όποτε είχε την μπάλα στα πόδια του ήταν κίνδυνος θάνατος, ενώ ο Ολλανδός με την ποιότητα που τον χαρακτηρίζει πρόσθεσε ηρεμία και λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Ο Γεντβάι, ο οποίος κλήθηκε εσπευσμένα να αντικαταστήσει τον Σένκεφελντ, δεν αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα και παρότι είχε λίγες προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες κάλυψε το κενό του Ολλανδού στόπερ.

Ο Σένκεφελντ έφυγε με θλάση και θα επιστρέψει σε ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη στόπερ για να καλυφθεί το κενό στην άμυνα.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρότι η ομάδα του βρίσκεται αγκαλιά με την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, κράτησε χαμηλούς και στόχος είναι να μην πάρουν τα μυαλά των ποδοσφαιριστών αέρα.

«Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος της αναμέτρησης μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στη Λεωφόρο.

Δεν πιστεύω πως ήδη έχουμε προκριθεί. Βρισκόμαστε στα προκριματικά Champions League, είναι ένα τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ στο επίπεδο ομάδων μπορούν να συμβούν τα πάντα. Σίγουρα κάναμε ένα βήμα και πήραμε καλό αποτέλεσμα, όμως πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε».

Η Ντνίπρο ελάχιστες στιγμές στο παιχνίδι κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τον Παναθηναϊκό και προδόθηκε τόσο από την άμυνά της, όσο και από την αστοχία στην επίθεση. Οι Ουκρανοί είχαν κάποιες καλές στιγμές, αλλά δεν κατάφεραν να λυγίσουν την «πράσινη» άμυνα.

Επιθετικά οι Ντόβμπικ και Γκουτσούλιακ ήταν οι πιο επικίνδυνοι παίκτες για την άμυνα του «τριφυλλιού» και αμφότεροι απείλησαν τον Μπρινιόλι.

Οι Ουκρανοί μέσα στη Λεωφόρο με δεδομένο ότι χρειάζονται γκολ για να μπουν στο κόλπο της πρόκρισης περιμένουμε ότι θα ρισκάρουν περισσότερο επιθετικά.

Ο προπονητής της Ντνίπρο, Αλεξάντρ Κούτσερ, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην Αθήνα.

«Κάναμε λάθη και ο Παναθηναϊκός με τρεις φάσεις μας έβαλε τρία γκολ. Εμείς από την πλευρά μας δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις. Δεν μας άξιζε ένα τέτοιο αποτέλεσμα μια τόσο βαριά ήττα.

Έτσι είναι όμως τα πράγματα όταν παίζει στο Champions League και αντιμετωπίζεις καλές ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός. Παρότι χάσαμε 3-1 δεν μπορώ να πω ότι όλα έχουν χαθεί θα παλέψουμε για την ανατροπή μέσα στην Αθήνα», υποστήριξε ο Ουκρανός προπονητής.


Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Στατιστικά, Προϊστορία 01/08/2023

  • Ο Παναθηναϊκός στην πρώτη αναμέτρησης κόντρα στην Ντνίπρο στο Κόσιτσε επικράτησε με 3-1. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε με 55%-45% κατοχή υπέρ των Ουκρανών. Η Ντνίπρο επιχείρησε 12 σουτ (3 στην εστία) και ο Παναθηναϊκός 8 (3 στην εστία). Η αναμέτρησης ολοκληρώθηκε με την ελληνική ομάδα να κερδίσει 2 κόρνερ, ενώ η Ντνίπρο 4 και στο παιχνίδι βγήκε μόλις μια κίτρινη κάρτα στους Ουκρανούς.
  •  Η Ντνίπρο αποδείχθηκε πιο σκληρή ομάδα στο πρώτο παιχνίδι με τους πράσινους, αφού οι παίκτες της έκαναν συνολικά 17 φάουλ, ενώ οι πράσινοι είχαν μόλις 9!
  • Την αναμέτρηση στη Λεωφόρο ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ντνίπρο θα διευθύνει ο Μπάστιαν Ντάνκερτ. Ο Γερμανός διαιτητής την περασμένη σεζόν (22/23) έπαιξε 28 παιχνίδια και έδειξε 104 κίτρινες κάρτες, 3 κόκκινες και 11 πέναλτι. Ο συγκεκριμένος ρέφερι έπαιξε πριν από λίγες ημέρες και το παιχνίδι στα προκριματικά του Conference League ανάμεσα σε Όσιγιεκ και Ζαλαεγκερσεγκ (1-0) κι έδειξε 4 κίτρινες κάρτες.
  • Ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση που περάσει την Ντνίπρο αυτόματα θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League ακόμα κι αν αποκλειστεί στην επόμενη φάση του Champions League από τη Μαρσέιγ. Οι «πράσινοι» τελευταία φορά που έπαιξαν σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης ήταν το 2016 στο Europa League με προπονητή τον Αντρέα Στραματσόνι. Τότε αντιμετώπισαν Θέλτα, Άγιαξ και Σταντάρ Λιέγης και ολοκλήρωσαν τον όμιλο με έναν βαθμό (1 ισοπαλία, 5 ήττες).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – Ντνίπρο: Προγνωστικά 01/08/2023

Το κίνητρο για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Ντνίπρο είναι τεράστιο και οι «πράσινοι» μετά το υπέρ τους 3-1 θέλουν να σφραγίσουν την πρόκριση για να εξασφαλίσουν τουλάχιστον τη συμμετοχή τους στον όμιλο του του Europa League.

Τα εισιτήρια στη Λεωφόρο εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ και για τη ρεβάνς την Τρίτη το βράδυ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές απόδοσεις.

Ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του και μπροστά στον κόσμο του φιλοδοξεί να κάνει το 2/2. Οι προϋποθέσεις είναι ιδανικές, αφού από το πρώτο ματς φάνηκε ότι οι «πράσινοι» διαθέτουν καλυτερη ομάδα και έχουν πιο ποιοτικές λύσεις στο ρόστερ τους.

αποδοση 2.05 να προηγηθει στο ημιχρονο ο παναθηναϊκόσ 

Η Ντνίπρο μετά το εις βάρος της 1-3 πρέπει να ρισκάρει επιθετικά. Αυτό σημαίνει ότι στην άμυνα οι Ουκρανοί θα αφήσουν κενά.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη 1-1 σε αποδοση 2.90 

Περιμένουμε ανοιχτό ματς και στα Combo Bets της Novibet οι επιλογές είναι δελεαστικές.

g/g & over 2.5 σε αποδοση 2.25

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ & G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ντνίπρο έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


jovanovic pao novibet

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/08/2023

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής και στη Λεώφορο θα πατήσει πάνω στην επιτυχημένη συνταγή που του χάρισε τη νίκη με 3-1 στο Κόσιτσε. Εκτός λόγω τραυματισμού είναι οι Τσέριν, Σένκεφελντ, ενώ ανέτοιμοι για να βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά είναι Αϊτόρ και Ζέκα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Βιλένα, Τζούρισιτς – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

kucher dnipro

Ντνίπρο: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 01/08/2023

Με σαφώς πιο επιθετική διάθεση θα παίξει πλέον η Ντνίπρο, αφού πλέον χρειάζεται γκολ για να διεκδικήσει την ανατροπή τους εις βάρος της 1-3. Επιθετικά ο προπονητής Αλεξάντρ Κούτσερ θα στηριχθεί στους Γκουτσούλιακ, Ντόβμπικ, ενώ εκτός παραμένει ο αμυντικός Χαμάτσε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-5-1): Βόλινετς – Μιροσνιτσένκο, Σβάτοκ, Σάραπι, Κράβετς – Μπλάνκο, Μπαμπένκο, Ρουμπτσίνσκι, Τρετάικοφ, Γκουτσούλιακ – Ντόβμπικ.


Διαβάστε ακόμα… metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ