el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/12/2023

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τη Μακάμπι Χάιφα την Πέμπτη (19:45) στην κατάμεστη Λεωφόρο με στόχο να κλείσει θετικά τη φάση των ομίλων του Europa League και να αποφύγει την… παγίδα της ισοπαλίας. Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 3η θέση του 6ου ομίλου και φιλοδοξούν να παραμείνουν εκεί για να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στο Conference League.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Europa League ανάμεσα Παναθηναϊκό και Μακάμπι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/12/2023

Το ματς είναι τελικός και για τις δύο ομάδες, αφού οι δύο ομάδες διεκδικούν την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στο Conference League.

Ο Παναθηναϊκός, με δεδομένο ότι έχει 4 βαθμούς έναντι 2 της Μακάμπι, βολεύεται και με την ισοπαλία. Ωστόσο, άπαντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν παγίδες αν μπεις να παίξεις για το «Χ».

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ζήτησε από τους παίχτες του να μην έχουν στο μυαλό τους την ισοπαλία και σχεδιάζει πλάνο νίκης. Επιθετικά θα στηριχθεί στον φορμαρισμένο Φώτη Ιωαννίδη και στις πλευρές θα παίξουν οι Παλάσιος, Αϊτόρ. Ο Ισπανός εξτρέμ έχει βρει αγωνιστικό ρυθμό και θα βρεθεί εκ νέου στο αρχικό σχήμα.

Στη μεσαία γραμμή ο τραυματισμός του Τζούρισιτς σημαίνει ότι ο Μπερνάρ θα ξεκινήσει βασικός, ενώ για τις υπόλοιπες θέσεις στο κέντρο οι Αράο, Βιλένα, Τσέριν και Πέρεθ διεκδικούν δύο θέσεις.

Στην άμυνα, μπροστά από τον Μπρινιόλι, ο Γεντβάι βρίσκεται πλέον σε καλό βαθμό ετοιμότητας και θα επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας στο πλάι του Σένκεφελντ, ενώ στο δεξί άκρο θα παίξει ο Βαγιαννίδης και αριστερά οι Μλαντένοβιτς, Χουάνκαρ διεκδικούν μια θέση.

jovanovic novibet

Ο Γιαβάνοβιτς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην ποιότητα της Μακάμπι.

«Η Μακάμπι θα έιναι ανταγωνιστική διότι έχει παραστάσεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια και θέλει μόνο την νίκη. Περιμένουμε ένα ανοιχτό ματς. Τα υπόλοιπα θα κριθούν στο γήπεδο. Η ομάδα που θα επιβάλει τον ρυθμό της θα έχει πλεονέκτημα», υποστήριξε ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Παρότι μας κάνει και η ισοπαλία δεν έχω δεύτερες σκέψεις. Δεν το έχουμε κάνει ποτέ σαν ομάδα να μπουμε στο γήπεδο να προφυλάξουμε το αποτέλεσμα. Δεν ειναι στο στιλ μας και στη νοοτροπία μου. Πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί και να κερδίσουμε το παιχνίδια. Μόνο η νίκη ταιριάζει στον Παναθηναϊκό και ελπίζω αυτό να το παρουσιάσουμε και μέσα στην έδρα μας μπροστά στους φιλάθλους μας».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Βαγιαννίδης στάθηκε επίσης στα δύο αποτέλεσμα και ξεκαθάρισε: «Δεν πάμε για δύο αποτελέσματα. Πρέπει να τιμάμε το τριφύλλι που φοράμε και για εμάς υπάρχει μόνο η νίκη Σε όλα τα ματς παίζουμε για την νίκη και το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Θα αντιμετωπίσουμε μια εξαιρετική ομάδα. Του τιμάει που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη χώρα τους».

Η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται στην Αθήνα με μοναδικό στόχο τη νίκη, αφού μόνο έτσι θα τερματίσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και θα συνεχίσει στο Conference. Στο πλευρό της θα έχει 800 φιλάθλους.

Οι Ισραηλινοί την περασμένη Πέμπτη έπαιξαν με τη Βιγιαρεάλ το ματς που χρώσταγαν και με το 0-0 (Video) στην Ισπανία έφτασαν τους 2 βαθμούς και απέδειξαν ότι είναι σκληρό καρύδι.

Ο προπονητής Μεσάι Ντέγκο σχεδιάζει μια αλλαγή στην κορυφή της επίθεσης και βασικός στην κορυφή της επίθεσης σε σχέση με το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ θα παίξει ο Πιερό.


Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Στατιστικά, Προϊστορία 14/12/2023

  • Η προϊστορία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Χάιφα είναι φτωχή. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις μια φορά στην αναμέτρηση τους πρώτου γύρου στο Ισραήλ που το παιχνίδι σταμάτησε στο 0-0.
  • Ο Παναθηναϊκός στα τρία τελευταία ματς στον όμιλο του Europa League μετράει ισάριθμες ήττες. Τα συγκεκριμένα ματς έχουν λήξει Goal και Over 2.5.
  • Η Μακάμπι διαθέτει την χειρότερη επίθεση στη φετινή φάση των ομίλων στο Europa League, αφού έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε 5 παιχνίδια.
  • Από 3 Over και 2 Under μετράνε Παναθηναϊκός και Μακάμπι στη φετινή τους πορεία στον 6ο όμιλο του Europa League.
  • Βαθμολογία ομίλων Europa League.  
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παναθηναϊκός – Μακάμπι Χάιφα: Προγνωστικά 14/12/2023

Η διψα των ομάδων για την νίκη «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς και για το παιχνίδι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στόχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη του ματσ σε αποδοση 2.85

Ο Γιοβάνοβιτς επιθετικά θα στηριχθεί στον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος είναι σε φόρμα και στα 4 από τα 5 ματς στον όμιλο έχει βρει δίχτυα. Μόνο στο 0-0 με τη Μακάμπι στη Χάιφα δεν βρήκε γκολ.

ανυτιμε σκορερ ιωαννιδησ σε αποδοση 2.38 

Η Μακάμπι με δεδομένο ότι θέλει μόνο νίκη για να συνεχίσει στην Ευρώπη αναμένεται να επιστρατεύσει και το σκληρό της παιχνίδι. Οι Ισραηλινοί και στη Χάιφα έπαιξα κατά διαστήματα «ξύλο».

over 0.5 κοκκινη καρτα σε αποδοσh 3.25


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/12/2023

Για τον Παναθηναϊκό στις γνωστές απουσίες των Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν προστέθηκε και αυτή του Τζούρισιτς. Μια θεση διεκδικούν οι Χουάνκαρ, Μλαντένοβιτς. Ο Βιλένα έχει βελτιώσει την εικόνα του και ενδέχεται να παίξει βασικός. Επιθετικά η τριάδα Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης βγάζει καλές συνεργασίας και ο Γιοβάνοβιτς θα την εμπιστευτεί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (Μλαντένοβιτς) – Αράο, Βιλένα, Μπερνάρ – Παλάσιος, Αϊτόρ, Ιωαννίδης.

Μακάμπι Χάιφα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/12/2023

Η Μακάμπι Χάιφα θα παίξει επιθετικά αφού δεν της κάνει ούτε η ισοπαλία μέσα στη Λεωφόρο. Ο βασικός φορ Πιερό αναμένεται να επιστρέψει στο αριχκό σχήμα. Δύσκολα θα αγωνιστεί ο μέσος Αλί Μοχάμεντ που τραυματίστηκε στο ματς με τη Βιγιαρεάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κέουφ – Σούντγκρεν, Σίμιτς, Γκέρσον, Καντίλ – Σο, Γιαμπέρ- Καλαϊλί, Τσέρι, Ραφαέλοφ – Πιερό

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ