el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/02/2024

Ένα ακόμη σπουδαίο ντέρμπι υπόσχονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής (21:00) στη Λεωφόρο. Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι σκέφτονται μόνο το «τρίποντο» προκειμένου να μείνουν με αξιώσεις στο παιχνίδι του τίτλου.

Αμφότεροι έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς και από τις πρόσφατες αναμετρήσεις στο Κύπελλο που μετά από δύο ισοπαλίες η πρόκριση βάφτηκε «πράσινη» στα πέναλτι.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 04/02/2024

Τεράρστιο κίνητρο για τους τρεις βαθμούς της νίκης έχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής. Οι «πράσινοι» με 44 βαθμούς απέχουν 3 πόντους από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ και οι «ερυθρόλευκοι» με 41 βρίσκονται στο -6.

Αυτό σημαίνει ότι ο ηττημένος θα χάσει έδαφος στη «μάχη» του τίτλου και παράλληλα η ψυχολογία του για τη συνέχεια θα πέσει στα τάρταρα.

Ο Παναθηναϊκός μεσοβδόμαδα ξέχασε την ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού νίκησε (2-0) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Φατίχ Τερίμ με δεδομένο ότι η ομάδα του λειτούργησε εξαιρετικά στο Περιστέρι θα στηριχθεί σε μεγάλο ποσοστό στο πλάνο που του έφερε την πρόκριση. Παράλληλα, το οπλοστάσιο του Τούρκου Coach έχει γεμίσει, ενώ δόθηκαν ανάσες και σε βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Φώτης Ιωαννίδης στις τελευταίες προπονήσεις είχε ανεβάσει στροφές, όμως παραμονή της αναμέτρησης έγινε γνωστό ότι δεν είναι σε βαθμό ετοιμότητας να αγωνιστεί. Με δεδομένο ότι θα χάσει το ντέρμπι ο Ιωαννίδης στην κορυφή της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Γερεμέγεφ. Επίσης και ο Χουάνκαρ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού. Οι Αράο, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Γεντβάι μεσοβδόμαδα γέμισαν τις μπαταρίες τους.

terim panathinaikos novibet

Το πλάνο της 11αδα του Φατίχ Τερίμ για το ντέρμπι θα έχει μέσα έντονα το στοιχείο της επιθετικότητας και της ταχύτητας παρότι ο Ιωαννίδης δεν θα αγωνιστεί. Στο τέρμα φαβορί είναι ο Νταγκόφσκι έναντι του Λοντίγκιν και η τετράδα στην άμυνα θα απαρτίζεται από τους Κώτσιρα, Γεντβάι, Ούγκο και Μλαντένοβιτς.

Στη μεσαία γραμμή θα αναλάβει εκ νέου δράση ο Αράο που πήρε ανάσες με το Ατρόμητο και δίπλα του θα έχει τους Τσέριν, Μπακασέτα.

Στην επίθεση δίπλα από τον Γερεμέγεφ υπάρχει ένα δίλημμα με τους Μπερνάρ, Αϊτόρ και Παλάσιος να διεκδικούν μια θέση, αφού σίγουρα στο ένα άκρο θα παίξει ο Μαντσίνι.

Ανέτοιμοι είναι οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και τραυματίες παραμένουν οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον και Πάλμερ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι «πράσινοι» μέσα στον Ιανουάριο απέκλεισαν τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο με δύο ισοπαλίες και ο μεγάλος τους στόχος είναι να πανηγυρίσουν την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι στη Super League.

Ο Παναθηναϊκός το Σάββατο γιόρτασε τα 116 χρόνια ιστορίας και αναμφισβήτητα μια νίκη σ’ ένα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα ήταν το καλύτερο δώρο των παιχτών στους φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός μέσα στη Λεωφόρο ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να γίνει πρωταγωνιστής στη μάχη του τίτλου και παράλληλα να πάρει μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έχει ενισχυθεί με μεταγραφές, όμως το πλάνο του δεν θα έχει ριζικές αλλαγές σε σχέση με τα περασμένα ματς.

Μπροστά από τον Πασχαλάκη θα αγωνιστούν οι Ντόη, Ροντινέι, Ορτέγκα και Κάρμο. Ο Ρέτσος τέθηκε νοκ άουτ και τη θέση του θα πάρει ο Πορτογάλος στόπερ. Στη μεσαία γραμμή οι Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Όρτα είναι φαβορί και στην επίθεση οι Μασούρας, Φορτούνης και Ναβάρο θα αναλάβουν δράση.

Διαθέσιμος είναι πλέον και ο Ελ Καμπί που επέστεψε από το Κόπα Άφρικα, ενω οι Τσικίνιο και Κάρμο λογικά θα δώσουν βοήθειες από τον πάγκο. «Νοκ άουτ» τέθηκε ο Ζέλσον Μάρτινς και ο Καμαρά για πειθαρχικούς λόγους, ενώ ο Μπιελ αποτελεί παρελθόν.

Το τελευταίο αγωνιστικό δείγμα του Ολυμπιακού ήταν η νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν αρκετή ενέργεια στην επίθεση και δικαιώθηκαν πανηγυρίζοντας την 3η σερί νίκη.

Διαιτητής ορίστηκε ο Γερμανός, Σβεν Γιαμπλόνσκι, ο οποίος φέτος έχει παίξει 21 ματς σε τοπ διοργανώσεις (Bundesliga και Champions League).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στατιστικά, Προϊστορία 04/02/2024

  • Το story στα ντέρμπι των «αιωνίων» είναι γεμάτο συγκλονιστικές μάχες. Σε 70 ματς ανεξαρτήτως έδρας ο Παναθηναϊκός μετράει 18 νίκες, ο Ολυμπιακός 27 και 25 ματς έχουν σταματήσει στην ισοπαλία. Στο «σπίτι» του «τριφυλλιού» οι γηπεδούχοι μετρούν 12 νίκες, οι Πειραιώτες 10 και 12 παιχνίδια έληξαν «Χ».
  • Ο Φατίχ Τερίμ έχει παίξει ήδη δύο ντέρμπι στον πάγκο του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό στο Κύπελλο και μετράει ισάριθμες ισοπαλίες (1-1 στη Λεωφόρο και 0-0 στο Καραϊσκάκη). Ωστόσο, ο Τούρκος Coach είδε την ομάδα του να πανηγυρίζει την πρόκριση στα πέναλτι.
  • Ο Παναθηναϊκός στο ελληνικό πρωτάθλημα σε 20 αγωνιστικές μετράει 15 Over και 5 Under, ενω οι αντίστοιχες επιδόσεις για τον Ολυμπιακό είναι 13 Over και 7 Under.
  • 4 φορές έπαιξαν την περασμένη σεζόν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός και όλα τα παιχνίδια έληξαν Under.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 04/02/2024

Για το μεγάλο ντέρμπι στην άδεια Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η δίψα των ομάδων, αλλά και το τρόπος που αγωνίζονται μας οδηγέι στο συμπέρασμα ότι θα δούμε ανοιχτό ματς. Ο Παναθηναϊκός του Φατίχ Τερίμ επιθετικά ρισκάρει και δεν θα αλλάξει τακτική. Ο Ολυμπιακός το τελευταίο διάστημα με την έλευση των μεταγραφικών αποκτημάτων έχει αποκτήσει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά, ενώ αμυντικά δέχεται γκολ.

Οι Πειραιώτες στα πέντε τελευταία ματς στη Super League δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και μετράνε 4 σερί Over. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του έχει 3/4 Over στο Πρωτάθλημα.

over 2.5 σε αποδοση 2.25 στη novibet

Με βάση το παραπάνω σκεπτικό και με δεδομένο ότι και οι δύο πλευρές παίζουν τα ρέστα τους σ’ ένα μεγάλο ντέρμπι υπάρχει δελεαστική τιμή για

1-1 οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 2.80 

Παραδοσιακά τα ντέρμπι έχουν αγωνιστική ένταση και σκληρά μαρκαρίσματα. Ο Γερμανός διαιτητής Σβεν Γιαμπλόνσκ με το βοήθεια του VAR δεν θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει τα περισσότερα κερδισμένα πέναλτι (8) στο πρωτάθλημα και ο Ολυμπιακός ακολουθεί με ένα λιγότερο (7).

 καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.65 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ