el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/02/2024

Πονηρή εκτός έδρας αποστολή θα κληθεί να φέρει εις πέρας ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό την Κυριακή (5.00 μ.μ.) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Οι «πράσινοι» απέχουν μια ανάσα από την κορυφή της βαθμολογίας και η «γκέλα» στις Σέρρες είναι απαγορευμένη λέξη, αφού οι παίχτες του Τερίμ θέλουν να εκμεταλλευτούν το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο ντέρμπι των Δικεφάλων στην Τούμπα.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/02/2024

Το ματς στις Σέρρες κρύβει αρκετούς κινδύνους για το φαβορί της αναμέτρησης που δεν είναι άλλος από το Παναθηναϊκό, την στιγμή που ο Πανσερραϊκός δεν έχει τίποτα να χάσει και θα παλέψει για την έκπληξη.

Ο Πανσερραϊκός είναι η κλασική ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και φημίζεται για το σκληρό της παιχνίδι, αλλά και την ικανότητα να παίζει άριστα στις αντεπιθέσεις.

Η ομάδα από τις Σέρρες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και συμπλήρωσε 5 σερί ματς αήττητη. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική απέσπασε ισοπαλία από τον Άρη και δεν παράτησε το παιχνίδια, αφού ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τέρμα του Άλεξιτς.

Το τεχνικό επιτελείο των γηπεδούχων δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Δεληγιαννίδη και Πηλέα, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Μορέιρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Επίσης, επέστρεψε από τραυματισμό ο Χατζηστραβός, ενώ ο Διαμαντής ανέβασε ρυθμούς και υπολογίζεται κανονικά απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στον Παναθηναϊκό η νίκη με 2-0 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εκτόξευσε την αυτοπεποίθηση όλων στα ύψη και σε μια κρίσιμη καμπή άπαντες έδειξαν χαρακτήρα νικητή. Το ζητούμενο για τον Φατίχ Τερίμ είναι να μην σβήσουν οι μηχανές και ο Τούρκος Coach δεν θα αλλάξει την αγαπημένη του επιθετική τακτική.

Η λίστα στο απουσιολόγιο έχει μειωθεί αισθητά, ενώ το γεγονός ότι ο Γερεμέγεφ σκόραρε κόντρα στον Ολυμπιακό σημαίνει ότι ο Σουηδός στράικερ είναι πλέον ικανός να προσφέρει λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Ο Ιωαννίδης παραμένει τραυματίας και δεν μπήκε στην αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό. Στην Αθήνα έμεινε και ο Τζούρισιτς που ταλαιπωρείται από θλάση.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό το «τριφύλλι» παίζει ημιτελικό στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ, ο Τερίμ προτίμησε να δώσει ανάσες στους Γεντβάι, Αράο, Τσέριν, Αϊτόρ, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στις Σέρρες.

Αντίθετα ο Τερίμ πήρε στην αποστολή τους Σπόραρ, Βέρμπιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Aναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι στις Σέρρες: Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Ούγκο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.

terim panathinaikos novibet

Μεγάλο κέρδος για τον Τερίμ αποτελεί και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση του Ρούμπεν Πέρεθ. Ο Ισπανός μέσος στα ματς με Ατρόμητο και Ολυμπιακό ξαναέγινε ο «εγκέφαλος» του Παναθηναϊκού και δύσκολα θα βγει από την 11αδα.

Με βάση όλα τα παραπάνω οι σκέψεις του Τερίμ για το αρχικό σχήμα είναι ο Ντραγκόφσκι στο τέρμα, οι Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ακαϊντίν, Ούγκο στην άμυνα, οι Ρούμπεν, Βιλένα Μπακασέτας στο κέντρο και στην επίθεση οι Παλάσιος, Μαντσίνι, Γερεμέγεφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό ορίστηκε ο Βεργέτης, με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Στάικο. Τέταρτος θα είναι ο Γκορτσίλας, ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Τζήλος και Ψαρρής.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά, Προϊστορία 11/02/2024

  • Φέτος στο ματς του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός επικράτησε 5-0 του Πανσερραϊκού στη Λεωφόρο.
  • Η τελευταία επίσκεψη του «τριφυλλιού» στις Σέρρες ήταν το 2011 και τότε ηττήθηκε με σκορ 1-0.
  • Από το 2008 και μετά οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί τρεις φορές στις Σέρρες και τα «λιοντάρια» μετράνε δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0 και μια νίκη (1-0).
  • O Παναθηναϊκός σε 21 αγωνιστικές μετράει 15 Over και 6 Under, ενώ ο Πανσερραϊκός έχει 8 Over και 13 Under.
  • 5 σερί ματς αήττητος είναι στη Super Leage o Πανσερραϊκό και στα συγκεκριμένα ματς έχει σκοράρει.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Πανσερραϊκός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 11/02/2024

Για την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανσερραϊκό και Παναθηναϊκό επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι παίχτες του Φατίχ Τερίμ θα μπουν άκρως υποψιασμένη μέσα το τερέν και χωρίς καμία διάθεση να παίξουν με τη φωτιά απέναντι σε μια καλή και σκληρή ομάδα. Περιμένουμε ότι οι φιλοξενούμενοι θα πατήσουν γκάζι από το πρώτο μέρος

αποδοση 2.00 να προηγηθει ο παναθηναϊκός στο ημιχρονο 

Οι παίχτες του Πάμπλο Γκαρσία θα παίξουν σκληρά για να μπλοκάρουν τα ατού του «τριφυλλιού» και περιμένουμε μάχες και εντός περιοχής.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.60

Ο Πανσερραϊκός σκοράρει, ο Παναθηναϊκός παίζει επιθετικά και το

over 2.5 σε αποδοση 1.95 αποτελει επιλογη 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ