el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/02/2024

Ντέρμπι κορυφής στη Super League, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να υποδέχεται την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ (20:00) για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες οδηγούν – για την ώρα – την κούρσα στο πρωτάθλημα και είναι ξεκάθαρο πως το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης αναμέτρησης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη μάχη για την πρωτιά και, κυρίως, για το (ψυχολογικό και βαθμολογικό) προβάδισμα στα πλέι-οφ που θα κρίνουν τον τίτλο.

Για το τεράστιο ντέρμπι της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Παρουσίαση, Ανάλυση 11/02/2024

Σπουδαίο ματς στην 22η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League. Ο πρωτοπόρος (50β.) ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00), η οποία τον ακολουθεί με 48 βαθμούς στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι δύο ομάδες, μαζί με τον 3ο Παναθηναϊκό (47β.) έχουν ξεφύγει στη μάχη για την 1η θέση και είναι ξεκάθαρο πως το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη μάχη για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει των πλέι-οφ.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύτηκαν κόντρα στον Ατρόμητο, όμως στο τέλος έφυγαν με διπλό (2-0) από το Περιστέρι, καταγράφοντας την 7η συνεχόμενη νίκη τους σε όλες τις διοργανώσεις. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου βρίσκονται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, κάτι που φαίνεται και στα στατιστικά: Στα τελευταία 19 παιχνίδια του, ο ΠΑΟΚ μετρά 17 νίκες και μόλις μία ήττα, δείχνοντας, τουλάχιστον αυτήν την χρονική στιγμή, πως είναι το φαβορί για τον τίτλο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Λουτσέσκου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες το, μαζί με τον Βιεϊρίνια που επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο, έστω και σε αποστολή, ο Γιόνι Ότο. Από εκεί και πέρα, φαβορί για την ενδεκάδα είναι οι Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Μέιτε, Οζντόεφ, Τάισον, Μουργκ, Ντεσπόντοφ και Τόμας, με τους Κωνσταντέλια, Ζίβκοβιτς να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα με αρκετές πιθανότητες.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και η ΑΕΚ. Η «Ένωση» μετρά τρεις συνεχόμενες νίκες, κόντρα σε Ατρόμητο (5-0), ΟΦΗ (3-0), Αστέρα Τρίπολης (4-2), πετώντας… φωτιές στην επίθεση με πρωταγωνιστή τον Έκι Πόνσε, που μετρά εφτά γκολ σε αυτό το διάστημα. Παράλληλα, ο Ματίας Αλμέιδα βλέπει τα προβλήματά του να μειώνονται, αφού εκτός δράσης παραμένει μόνο o Σιμάνσκι, μετά και την επιστροφή του Χατζισαφί.

Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Αστέρα, επιστρέφουν οι Βίντα, Γκατσίνοβιτς, Γιόνσον, ενώ δεν αποκλείεται να παίξουν από το 1ο λεπτό οι Λιβάι Γκαρσία, Μουκουντί, Ρότα και Σιντιμπέ. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, η ενδεκάδα της ΑΕΚ θα αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί ή Πήλιο, Γιόνσον, Πινέδα, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ και Λιβάι. Θέση διεκδικούν επίσης οι Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Σιντιμπέ και Κάλενς.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ κέρδισε στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της με τον ΠΑΟΚ, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (1-0, 4-0, 2-0, 2-0).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά και Προϊστορία 11/02/2024

  • Ο ΠΑΟΚ μετρά εφτά συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις με συνολικό σκορ 24-2.
  • Η ΑΕΚ κέρδισε στα τρία τελευταία παιχνίδια της με συνολικό σκορ 12-2.
  • Η ΑΕΚ μετρά τέσσερις συνεχόμενες νίκες κόντρα στον ΠΑΟΚ.
  • Η ΑΕΚ δεν δέχτηκε ούτε ένα γκολ από τον ΠΑΟΚ στα τέσσερα πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια εντός κι εκτός έδρας.
  • Τα τελευταία έξι μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με No Goal.
  • H AEK έχει κερδίσει δύο φορές στις δέκα πιο πρόσφατες επισκέψεις της στην Τούμπα. Στο ίδιο διάστημα, ο ΠΑΟΚ μετρά πέντε νίκες και τρία ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τα πέντε πιο πρόσφατα ντέρμπι τους στην Τούμπα έληξαν με Under 2.5 γκολ.
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 11/02/2024

Παρά την εξαιρετική επιθετική λειτουργία και τον χαρακτήρα των δύο ομάδων, η πλάστιγγα γέρνει προς ένα «κλειστό» ματς με λίγα – ή και χωρίς – γκολ. Aυτό συνέβη και στα προηγούμενα ντέρμπι τους, ενώ ο παράγοντας της έδρας δεν παίζει ρόλο, αφού η Τούμπα θα είναι ξανά άδεια λόγω της απαγόρευσης εισόδου των φιλάθλων από την κυβέρνηση.

Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι με πολλές μάχες που θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το μεγάλο ντέρμπι της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

UNDER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Λουτσέσκου και ο Αλμέιδα γνωρίζουν πως δεν υπάρχει λόγος να μπουν σε διαδικασία… ρίσκου από νωρίς: Έτσι, ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ θα κοιτάξουν να μη μείνουν πίσω στο σκορ, ενώ ίσως… σβήσουν τα όπλα των αντιπάλων τους στο επιθετικό κομμάτι, κάτι που θα οδηγήσει σε ισορροπία και πολλές μάχες στο κέντρο.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 11/02/2024

Με όλα τα όπλα τους οι γηπεδούχοι, αφού ο Λουτσέσκου υπολογίζει και στον Βιεϊρίνια. Βέβαια, ο Ρουμάνος δεν έχει κανέναν λόγο να αλλάξει κάτι από την πετυχημένη συνταγή του τελευταίου διαστήματος και το μοναδικό δίλημμα αφορά το ποιος θα παίξει στα δεξιά και στο «10», με τους Ζίβκοβιτς, Ντεσμπότοφ, Κωνσταντέλια και Μούργκ να διεκδικούν τις δύο θέσεις με τις ίδιες πιθανότητες. Φυσικά δεν υπολογίζεται ο Εκόνγκ λόγω Κόπα Άφρικα.

Στην άλλη μεριά, η ΑΕΚ θα παίξει χωρίς τον Σιμάνσκι, όμως ο Αλμέιδα έχει διαθέσιμα πολλά από τα δυνατά του… όπλα. Οι Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς θα επιστρέψουν στο κέντρο, η άμυνα θα έχει κατά πάσα πιθανότητα τη μορφή της περσινής σεζόν και το δίλημμα αφορά την θέση του φορ, με τους Πόνσε και Λιβάι να ξεκινούν από την ίδια αφετηρία.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Οζντόεφ, Μέιτε – Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Τάισον – Τόμας

ΑΕΚ (4-4-2): Στάνκοβιτς – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί (Πήλιος) – Άμραμπατ, Γιόνσον, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς – Τσούμπερ, Πόνσε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ