el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/02/2024

Ντέρμπι επιβίωσης για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League. Την Κυριακή το βράδυ (20:30) στην κατάμεστη Τούμπα οι δύο «μονομάχοι» διψούν για το «τρίποντο» προκειμένου να παραμείνουν με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου.

Οι γηπεδούχοι μετά από δύο σερί ντέρμπι χωρίς νίκη θέλουν «τρίποντο» κορυφής και οι φιλοξενούμενοι με τον αέρα που έφερε ο νέος προπονητής στον πάγκο τους θέλουν να μπουν με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στην Τούμπα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/02/2024

Σπουδαία αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (20:30), σε μία… μάχη με τεράστιο ενδιαφέρον στη μάχη για την κορυφή της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» (51β.) σκέφτεται και τη ρεβάνς στα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Τετάρτη στη Λεωφόρο. Εκεί θα πρέπει να ανατρέψει την ήττα με 1-0, όμως αυτό που προέχει τώρα είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Ο στόχος για τον ΠΑΟΚ είναι η επιστροφή στις νίκες, προκειμένου να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League και να κρατήσει πίσω του τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» την περασμένη Κυριακή έμεινε στο 1-1 στη μονομαχία με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Super League. Το θέμα της κούρασης, αλλά και της σωστής διαχείρισης αποτελεί «αγκάθι» για το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου μπορεί να υπολογίζει κανονικά στον Γιάννη Κωνσταντέλια, που ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα, ενώ μοναδική απουσία είναι αυτή του τιμωρημένου Τάισον. Με βάση τα δεδομένα, η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Κοτάρσκι, Ότο, Εκόνγκ, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μέιτε, Μουργκ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλια και Τόμας, με τους Ντεσπόντοφ, Κεντζιόρα, Σαμάτα να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Το θέμα της ενέργειας και της σωστής διαχείρισης θα κληθεί να λύσει και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Ο Βάσκος προπονητής την Πέμπτη, στην πρεμιέρα του στον πάγκο των Πειραιωτών, είδε τους παίχτες του να καταναλώνουν αρκετές δυνάμεις και να «χαμογελούν» με σημαντική νίκη (1-0) απέναντι στην Φερεντσβάρος στα play off του Conference League.

Οι Πειραιώτες (44β.) έδειξαν σοβαρό πρόσωπο και πλέον εστιάζουν στο να κυνηγήσουν το διπλό στη Θεσσαλονίκη, το οποίο θα τους επιτρέψει να μπουν ξανά στο παιχνίδι της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια της Super League.

Η επιστροφή του Ελ Καμπί στην 11αδα και στα γκολ αποτελεί πλεονέκτημα. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν το ματς στην Τούμπα σαν τελικό και ψάχνουν την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι κόντρα στο top3 που θα φουντώσει ακόμα περισσότερο την μάχη για τον τίτλο.

Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να προχωρήσει σε μικρές αλλαγές στο αρχικό του σχήμα, με τους Ρέτσο, Ναβάρο, Ποντένσε και Αλεξανδρόπουλο να διεκδικούν θέση στην αρχική ενδεκάδα. «Σίγουροι» θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Κάρμο, Ορτέγκα, Ροντινέι, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Καμπί.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά, Προϊστορία 18/02/2024

  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε μέσα στο Φάληρο με σκορ 2-4, ενώ από την περασμένη σεζόν προηγήθηκαν δύο συνεχόμενες νίκες του Ολυμπιακού (1-0 στην Τούμπα, 3-1 στο Φάληρο).
  • Σε 40 παιχνίδια στην Τούμπα ο απολογισμός είναι 12 νίκες για τους Θεσσαλονικείς, 15 για τους Πειραιώτες και 13 ισοπαλίες.
  • Διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα ορίστηκε ο Γερμανός, Κρίστιαν Ντίνγκερτ, ο οποίος στα δυο τελευταία ματς στην Bundesliga έχει μοιράσει συνολικά 15 κίτρινες κάρτες και έχει καταλογίσει 2 πέναλτι.
  • Ο ΠΑΟΚ με 58 γκολ διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο Πρωτάθλημα, ενώ με μόλις 16 γκολ που έχει δεχθεί έχει και την καλύτερη άμυνα.
  • Ο ΠΑΟΚ φέτος στην Super League είναι αήττητος στην Τούμπα με 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Ο ΠΑΟΚ σε 22 αγωνιστικές μετράει 16 Over και 6 Under, ενώ ο Ολυμπιακός έχει 14 Over και 8 Under.
  • 6 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες είναι ο φετινός απολογισμός του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας ματς της Super League.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/02/2024

Για το σπουδαίο ντέρμπι στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ, μετά τα δύο διαδοχικά ματς χωρίς νίκη με ΑΕΚ (1-1) στο Πρωτάθλημα και Παναθηναϊκό (0-1) στο Κύπελλο, θέλει να απαντήσει με νίκη. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι για νέα εκκίνηση και στη Super League και θα τα παίξουν όλα για όλα με στόχο μια μεγάλη νίκη που θα τους βάλει στο κόλπο. Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στο ματς.

2-3 γκολ στο ματς σε αποδοση 1.91

Η κρισιμότητα της αναμέτρησης και το γεγονός ότι υπάρχει κούραση και στις δύο πλευρές από τις μεσοβδόμαδες αναμετρήσεις σημαίνει ότι οι προπονητές δεν θα πάρουν ρίσκα από την αρχή.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.15


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ